Альфа-Банк пачаў блакаваць гульцоў

Навіны покера | 25 кастрычніка 2017 г. ад | 25 Адказаў | 590 Праглядаў | 9 Рэакцый
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

Буквальна некалькі дзён назад, вядомы ў расійскім камьюніці карыстальнік заявіў, што яго рахункі ў «Альфа Банк» былі замарожаныя і кіраўніцтва банка прыняло рашэнне закрыць усе дагаворы з ім. Паводле яго слоў, гэта звязана з некаторымі падазронымі транзакцыямі, якія здзяйсняў гулец. Больш падрабязную інфармацыю, на жаль, гульцу не паведамілі, спасылаючыся на службовую таямніцу.

Па словах гульца, іх зацікавілі грашовыя аперацыі на яго доларавым рахунку. Аднак за апошні час іх амаль не было, а тыя, што былі, звязаныя з вывадам грошай з покерных сайтаў. Як вядома, усе прадпрыемствы, якія займаюцца гемблінгам, у нас знаходзяцца па-за прававым полем. І ў сувязі з павелічэннем цікавасці дзяржаўных структур да такіх перакладаў, усім гульцам варта быць больш асцярожнымі.

PavelFredooc, 25 кастрычніка 2017 г.
  – Ваша транзакцыя адхілена банкам. – Странна. Такога ні разу не было. Пайду ў суседні магазін. … – Ваша транзакцыя адхілена банкам. Што за?! Тэлефаную ў Альфу.  – Вашы карты і рахункі заблакаваныя па прычыне таго, што вам прыйшоў пераклад ад асобы або кампаніі, якая знаходз [...]

http://forum.gipsyteam.ru/index.php?viewtopic=130413

+9
0
+9  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
135
Публікацыі
613
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
6 кас 2017 г.

Трывожны званок, што пара пераходзіць на іншыя плацежныя сістэмы. Для карыстання ў інтэрнэце лепш набыць замежную карту.

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.

Ну што ж, паглядзім, як яны будуць дзейнічаць далей, і як астатнія банкі змогуць паступіць. Усе ж могуць пераняць такую практыку і потым блакіраваць іншых гульцоў. Зусім непрыемная сітуацыя.

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 369
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
1 сак 2015 г.

Біткойн ваша ўсё))…А ну да гэта ж піраміда і Вова супраць,,,

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
135
Публікацыі
613
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
6 кас 2017 г.

Там па спасылцы падрабязнасці, чалавек, здаецца, часткова сам вінаваты, бо часта здымаў і папаўняў вялікія сумы, блізкія да парогавай сумы 600000 рублёў.

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
101
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 сне 2015 г.

Вось гэта навіна, сапраўдная навіна. Куды цяпер дзявацца гульцам ХЗ. 🤪 Спачатку непрыстойныя казіно перайшлі да адкрытага кідку з выйгрышам, а цяпер прыйшоў час і банкаў, спадзяюся толькі ў Раше)

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
279
Публікацыі
2 818
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
26 сне 2015 г.

Мядзведзеў знай, ты мне ніколі не падабаўся. Каб табе ікацца па жыцці, прычым бясспынна.

Афіцыйны ўказ аб увядзенні гэтай хрэні, раней ужо выпрабаванай у Сберы, ён падпісаў.

За Жырыка спецыяльна схаджу прагаласаваць 😁 Хоць гэта наўрад ці нешта зменіць.

P.S. А потым здзіўляюцца: ” А што гэта грошы ў краіне не затрымліваюцца і ўсе іх імкнуцца перавесці ў замежныя банкі?!? І чаму гэта ўсё больш людзей замежнымі плацёжнымі сістэмамі карыстаецца?” …… клоўны плять 🤣

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
oxystaff, 26 кастрычніка 2017 г.
Мядзведзеў, знай, ты мне ніколі не падабаўся. Каб табе ікалася па жыцці, прычым бясконца. Афіцыйны ўказ аб увядзенні гэтай хрэні, раней ужо адрабаванай у Сберы, ён падпісаў. За Жырыка спецыяльна схаджу прагаласаваць 😁 Хоць гэта, відаць, нічога не зменіць.

Сабчак чац-чац цяпер у трэндзе, ну або Навальнаму можна галасоў наваліць.)

А калі сур’ёзна – падаецца на ўкід. Яны даўно хочуць туды руку ўсунець, але стрымлівае імклівае развіццё біткойна ў такім выпадку і, блін, перадаючыя ВЫБАРЫ, канешне ж, да выбараў думаю жосці не будзе.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
279
Публікацыі
2 818
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
26 сне 2015 г.
seregelio, 26 кастрычніка 2017 г.
Собчак чак чак ща в тренде, ну или Навальному можно голосов навалить.)  

Да пошли эти навальные на куй. Я Родиной не торгую.

А если серьёзно – похоже на вброс. Они давно хотят туда руку засунуть, но сдерживает развитие стремительное биткоина в таком случае и блин предстоящие ВЫБОРЫ конечно же, до выборов думаю жести не будет.

Но согласись, звоночек то серьёзный, о том что Медведь указ (кстати вступающий в силу с 1 ноября! в Альфа банке заранее начали попу рвать) соответствующий подписал. Да хз как будет. Я то суммы небольшие выводил когда фартило. $100 – макс $400 ….. и кстати на счёт в сбере, где эту систему тотального контроля и обкатывали. Всё как обычно у нас – будущее туманно и загадочно 😉

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Да пашлі гэтыя навальныя на куй. Я Радзiной не торгую.

Ты ж ведаеш хз, ці гандлюе ён там нашай Радзiнай…. Ён прынамсі вскрыў і запісаў усе сьмецьцевыя дэльцугі ўраду. Грошай няма, а вы трымайцеся, ахаха. 

Я не вельмі веру ні яму, ні тым, хто кажа, што ён краіну прадае, бо ж відавочна, што ім не падабаецца тое, што ён робіць, а меючы такі рэсурс можна ў чым заўгодна абвінаваціць.

З іншага боку, зноў жа пры такім рэсурсе Навальны мог бы знікнуць даўно назаўжды, але тут можа быць справа ў тым, што ён даўно на віду, і людзі відавочна зразумеюць, чаму ён знік.

І яшчэ раз наконт гандлю Радзiнай – а Медзведзеў не гандлюе Радзiнай?) Мне здаецца, Медзведзеў самы першы таргаш. ) Ці ён сумленны і наш злодзей?

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
279
Публікацыі
2 818
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
26 сне 2015 г.

Сцэна з “складання крэслаў” да месца

Ты ж ведаеш, хз ці таргуе ён там радзінай нашай…. Ён як мінімум вскрыл і запісаў усе смярдзючыя справы ўрада. Грошай няма а вы трымайцеся, ахаха.  Я не вельмі веру ні яму, ні тым, хто кажа, што ён краіну прадае, бо ж ясна, што ім не падабаецца тое, што ён робіць, а маючы такі рэсурс можна ў [...]

Сцэна з “складання крэслаў” да месца 😁. Ну а што да таргаваць ….. да хз хто там таргуе ці не і за колькі. Зразумела, што ўлада “мае” народ рэгулярна. Мне многа чаго адносна ўнутранай палітыкі не падабаецца. Абядненне насельніцтва, рэгулярныя падману пенсіянераў, рэформы медыцыны і адукацыі (да маразму), басейны, напоўненыя грашыма ў дамах у сілавіка (як адзін з прыкладаў), бязгаспадарнасць тых, хто пры “кармушцы” або пры пасадзе і гэтак далей. Але ўсё ж не да такой ступені, каб на тэрыторыі краіны “Дом-2” уцарыў (ну гэта я вобразна, пра Собчак). Я супраць рэвалюцый любых афарбовак. Прыкладаў прыходу ў жыццё мноства прыкрасцяў пасля кардынальных змен у краіне (у тым ліку зрынення кіраўнікоў), за апошнія 15 – 20 гадоў дастаткова.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Сцэна з “стульчыкаў” дарэчная Сцэна з “стульчыкаў” дарэчная 😁. Ну а што датычыцца гандлю ….. да хз хто там гандлюе ці не і па колькі. Зразумела, што ўлада рэгулярна “мае” народ. Мяне многае ўнутрыпалітычна не задавальняе. Абязначанне насельніцтва, рэгулярныя кіды пенсіянераў, рэформы медыц [...]

Так, гэта так. Рэвалюцыя на карысць навряд ці пойдзе, ну такая, якая можа здарыцца. Рэвалюцыя, калі і мае месца быць, то ўсё ад пачатку і да канца ў адпаведнасці з нормальным планам. Што здарылася ва Украіне – усе бачым, барыгу памянялі на барыгу, а засталіся ўвогуле ў глыбокім мінусе. 

Каб вы правільна зразумелі, я не хачу ў прэм’ерах бамжоў) Не можа і не павінен, канечне, чалавек з урада міла жыць у камуналцы) Ну тое, што яны робяць – гэта празмер і проста смачны харчок на народ(

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
Што здарылася ва Украіне – усе бачым, барыгу змянілі на барыгу, пайшлі зусім у глыбокі мінус. 

Ну ва Украіне першыя званы ўжо былі да Майдану. Януковіч да таго дапраўляўся, што быў вымушаны браць крэдыты для выплат зарплат бюджэтнікам і сацыяльных дапамог. А як вам такі варыянт – узяць у Расіі крэдыт, каб Расіі ж вярнуць папярэдні доўг? 😁 Канечне, калі б не Майдан і наступствы, так рэзка ўсё не рушыла бы, але ў цэлым да гэтага і ішло. Вось у Беларусі і Расіі пратэстаў не было, улада не мянялася, а валюта ўдвая абвалілася. Відаць прычыны ў іншым.

Retyi, 26 кастрычніка 2017 г.
Аб гэтым заявіў прэм’ер-міністр Мікалай Азараў ў інтэрв’ю вядучым украінскім тэлеканалам, паведамляе УНІАН. “Першы транш нам давялося выкарыстаць, каб закрыць усе сацыяльныя выплаты, па заработнай плаце ў нас былі пэўныя праблемы ў канцы года”, – сказаў ён. 
Чвэрць сродкаў першага траншу ў $ 3 млрд адразу ж будзе накіраваная на вяртанне іншага крэдыту ад Расіі – узятага ў верасні на $ 750 млн. З атрыманага 24 снежня Украінай $ 3 млрд сродкаў за кошт выкупу Расіяй украінскіх еўрабондаў, $ 750 млн ужо ў пятніцу, 27 снежня, будуць вернуты Расіі.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 369
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
1 сак 2015 г.

Усе праходзяць праз рэвалюцыі і перавароты ) прыкладаў у гісторыі мора..ну ніхто цяпер пра народ у Ру думаць не будзе)) не будзе..і таму ўводзяць палітыку сілы (каб народу, калі жраць будзе няма ..што дурное ў галаву не ўварвалася)..Сіловікаў у вас балуюць і лялечаць)) а не кандыдатаў навук або прасунутых людзей (здольных думаць не стэрэатыпамі і гатовых зрабіць нешта карыснае для краіны) .Вы пакуль крычыце ў Украіне горш)) надоўга ці?)). Сталін герой!! -праўда так думаеце?..

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
klik2klik, 26 кастрычніка 2017 г.
Усе праходзяць праз рэвалюцыі і перавароты ) прыкладаў у гісторыі мора..ну нікога цяпер пра народ у Дзярждуме думаць)) не будзе..і таму ўводзяць палітыку сілы (каб народу калі есці не будзе ..каб нейкая дурная думка ў галаву не ўлезла)..Сілавікоў у вас балуюць і леліюць)) а не кандыдатаў навук [...]

Так, так і ёсць. Нядаўна ў палеміцы ўдзельнічаў – калі ж на медыцыну грошы выдадуць- ніколі с**а)

Лекары не цікавыя і пагрозы ніякай не ўяўляюць для ўлады, гэта менты /війсковыя могуць не ацаніць зарплату ў 10 тыс., і, адвернуўшыся ад Навальнага, пайсці да Пуціна дакументы і кішэні праверыць)

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Собчак чак чак шча ў трэндзе, ну або Навальнаму можна галасоў наваліць.) А калі сур’ёзна – падае на ўброс. Яны даўно хочуць туды руку засунуць, але стрымлівае імклівае развіццё біткойна ў такім выпадку і бля, перадаючыя ВЫБАРЫ, канечне ж, да выбараў думаю жэсту не будзе.  

Што да выбараў, то там зусім не зразумела якая будзе сітуацыя. А вось што да біткойнаў, дык мне здаецца краіна зусім пройдзе міма. Так, як усё далёка і кіраўніцтва нават не хоча развіваць гэту тэму.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
torba, 26 кастрычніка 2017 г.
Па шчыку выбараў, дык там зусім не зразумела, якая будзе сітуацыя. А вось па шчыку біткойнаў, дык мне здаецца краіна зусім прайдзе міма. Так як усім усё далёка і кіраўніцтва нават не хоча развіваць гэтую тэму.

Да чаго тут кіраўніцтва і што краіна прайдзе міма? 

Няхай Медзведзеў ідзе міма, на шчасце ў бок біткойна яны нават вудачку не зможуць закінуць.

Толькі біткойн цяпер, бадай, стрымлівае намаганні нашых уладаў сачыць за плацяжамі так, як ім хочацца.

Яны не могуць яго перакрыць, адпаведна не могуць моцна душыць плацяжы сбера-хера, народ на альтэрнатыву перайдзе.

Найвялікая бяда біткойна – гэта заморочка і непаразуменні з яго карыстаннем, на самай справе не так ужо і цяжка. І калі ціск будуць працягваць, людзі асвояць, без варыянтаў.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
Ну ў Украіне першыя званочкі ўжо былі да Майдану. Януковіч да таго дапраўляўся, што быў вымушаны браць крэдыты для выплаты зарплат бюджэтнікам і сацдапамагання. А як вам такі варыянт – узяць у Расіі крэдыт, каб Расіі ж вярнуць папярэдні доўг? 😁 Вядома, калі б не Майдан і наступствы, так рэзка [...]

Хлопцы, гэта вельмі балючая тэма як для Вас, так і для Нас. У чагосьці падобная сітуацыя, але ёсць адрозненні. Пры Януковічу бэнзін быў 8-10 грн/літр, долар быў па 8. Я гэта кажу да таго, што Янык са сваёй палітыкай, як ні круці, але краў сам, НО пры гэтым даваў людзям жыць, а не выжываць як зараз, калі бэнзін па 28 грн, а долар па 27 грн/1 бакс. Пры тым што тады сярэдняя з/п была 1600 грн у месяц, а цяпер 3200 грн (гэта без вылічэння падаткаў), то ёсць чыстымі сярэдняя з/п атрымліваецца 2500 грн. І паглядзіце суадносіны зп і цэн, на колькі разоў тыя і іншыя павысіліся. Я не апраўдваю палітыку Яныка, я канстатую факт. Доўгі, крэдыты яны былі, ёсць і будуць. Так зараз яшчэ і частку краіны прае*алі (я пра Крым, Данецк і Луганск). Людзі, якія рэальна выйшлі за ідэю на майдан, было ўсяго жаласных прыкладна 20%, і нават гэтыя 20 подтянуліся тады, калі спачатку былі ўсе 100% аплочаных. Калі ў майго аднакласніка тады алкаш з пад’езда паехаў на майдан і прыехаў назад з баблом, нагодаваны, упітаны мужык. Сучасная ўлада ўклала ў гэты Майдан дохуя бабла. Але паверце, яны іх акупілі прыкладна за год улады. Гэта тое самае, што адзін дзядзька скажа кожнаму з вас: хлопцы, хочаш уложыць 1000 рублёў, і на працягу наступных 5 гадоў гарантавана атрымаеш 5000 рублёў. Толькі там сумы былі зусім іншыя. Вывад такі: Петя Салодкі правёў бізнес-план дзякуючы сваім цукеркам, якія прынеслі яму стасок багацця аж да пра-пра-пра-пра ўнукаў як мінімум. І вось яму аказалася мала, і ён правёў яшчэ адну бізнес-ідэю з прэзідэнцтвам. І цяпер хто не дзяліцца з ім – трапляе пад следства НАБУ. А ў вас у Расіі ёсць батка, у якога ёсць усё, якому непатрэбныя перавароты. І любое маленькае пачатак рэвалюцыі ён здольны тушыць як цыгарэтай камара. І ваш і нашы кіраўнікі спеліся як голубкі, спансіруючы ўсю вайну паміж намі братамі, у якой адмываюцца на зброі такія грошы, што ў снах такіх не прывідацца. А церпім мы, звычайны народ. Нас ссуць, мы церпім, а ім пафіг з набітымі кашалькамі. Вам па тэлевізару кажуць, што мы дрэнныя, а нам кажуць, што вы дрэнныя. І б’юць нас лбамі адзін аб аднаго. І скажыце, што я не правы. 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
vinar20, 27 кастрычніка 2017 г.
Нас ссораць, мы церпім, а ім пафіг з набітымі кішэнямі. Вам па тэлевізары кажуць, што мы дрэнныя, а нам кажуць, што вы дрэнныя. І б’юць нас аб адзін аднаго. І скажыце, што я не правы.

Так, мы ўсё ведаем, прыяцель. Адкуль ты раптам узяў, што мы тут аслы і толькі тэлевізару верым?(

Не ўсе, але ўпэўнены, што большая частка разумее, пра што ідзе гутарка.

Мразі так, набіваюць кішэні, запускаючы ў расход тысячы жыццяў, ім напляваць. Уяўляю, як тая ўбогая Звяра на прэміум‑класе раз’язджае, калі з градоў табе ў хату прылятае. Гэта ўсё дрэнна, трэба лепш пару гнід выдаліць, каб тысячы не цярпелі.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Рэбята, гэта вельмі балючая тэма як для Вас, так і для Нас. У чымсьці падобная сітуацыя, але ёсць адрозненні. Пры Януковічу бензін быў 8-10 грн/літр, даляр быў па 8. Я гэта кажу да таго, што Янык са сваёй палітыкай, як ні круці, але краў сам АЛЕ пры гэтым даваў людзям жыць, а не выжываць як ця [...]

І ўвогуле крута і ёміста напісаў па ўсёй тэме, не паленiўся – дзякуй. Я ўлічу некаторыя думкі сабе ў галаву.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
seregelio, 27 кастрычніка 2017 г.
І ўвогуле крута і ёмка напісаў па ўсёй тэме, не паляніўся – дзякуй. Я ўвяду некаторыя думкі сабе ў галаву.  

Ты не паверыш як гэта ўсё набралася. Але сваю папку падстаўляць ніхто не хоча. Няма таго сапраўднага патрыятызму, як у казакаў было. Цяпер грашымі праўляць усе, і да тых, хто зверху, да іх не дастукацца як бы ты кашулю на грудзях не рваў. І людзям даводзіцца мірыцца з гэтай сітуацыяй са скрыпяччымі зубамі. А тыя, у каго ёсць магчымасць, валяць за мяжу ў пошуках шчасця, але там таксама ёсць свае плюсы і мінусы. А каб нешта памяняць, трэба прыйсці ў верхні савет і расстраляць усіх іх, іх дзяцей, родных, сястроў, братоў, іх бліжэйшых знаёмых і кумаў. І тады МОЖА БЫЦЬ новыя будуць баяцца і нешта зменіцца. Гэта ўсе страшныя рэчы я кажу, няхай прабачыць мяне Бог, але па-іншаму ніяк, і тое яшчэ раз падкрэслю, МОЖА БЫЦЬ НЕШТА ПАМЕНЯЕЦЦА! Гэта як нейкая карма для нас, і жадзібнасць, улада праўляюць светам. І каго б цяпер выпадкова не спытаць, краў бы ён, калі б якімсьці чынам дакранаўся ўлады, ён адказаў бы, што дурны толькі не краў бы, бо папярэднія чысьцілі нашы кашалькі. Гэта рэальна кашмар і здаецца, што выхаду няма. А ўсе гэтыя пратэсты, мітынгі – гэта толькі каб па тэлевізары нешта паказаць. Такая суровая праўда.

Я ведаю, што Вы не аслы, інакш паслалі б мяне куды далей. І ўсе разумеюць, што іх падманулі, але, на жаль, хто пазней, хто раней гэта зразумеў((

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
60
Публікацыі
1 256
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
17 чэр 2016 г.
Ты не паверыш як гэта накапіла. Але сваю папку падстаўляць ніхто не хоча. Няма таго сапраўднага патрыятызму, як у казакаў было. Цяпер мані правяць усім, і да тых хто наверсе не дастукацца, як бы ты кашулю на грудзі не рваў. І людзям прыходзіцца мірыцца з гэтым становішчам са скрыпячымі зубамі. [...]

усё правільна сказаў, таксама накапіла проста п**ц, у 13 годзе калі я ўладкаваўся атрымліваў 45к рублёў, цяпер атрымліваю таксама, толькі працы больш – штат супрацоўнікаў менш, толькі цэны ў 3 разы падняліся амаль і павінен быў я атрымліваць каля 100к, але не, усе маўчаць, усіх гэта ўлаштоўвае, спрабаваў бунтаваць – так ніхто з калектыву не падтрымаў і прамоўчалі, вось такія людзі і іх большасць – “мая хата з краю”, а гэтыя ўпыры як кралі, так і будуць красьці і горстка ў 10-15% нічога зрабіць не зможа, мне асабіста шкада Навальны – здарова мысліць, але нічога не зробіць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Няма таго шчырага патрыятызму, як быў у казакоў.

А як у казакоў было? У вас там куча праплачанага, але і за краіну людзі рэальна выходзілі.

Я, дарэчы, спадзяваўся, што вы норм зробіце бацаў, думаў тады, што нашы бацы памочацца, але блін яны зноў перамаглі(

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

педарасы я меў на ўвазе

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 369
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
1 сак 2015 г.

Таму лбамі і сутыкваюць)) таму вайна ім і выгадная. (на самай справе патрыётаў у нас хапае). А скончыцца вораг звонку)) народ тут пачне пытанні задаваць..а ў нас не Ру..базаріць не будуць і шэлбонамі ды пламеннымі лозунгамі не разгоніш..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...