Актывы Twitch і Amazon на 3 млрд рублёў арыштованы па пазове стрымера
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
19 лістапада 2022 г.
ад
PavelFredooc
|
7 Адказаў
|
411 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Арбітражны суд Масквы прыняў рашэнне арыштаваць маёмасць кампаніі Amazon і яе стрымінгавай платформы Twitch з-за блакіроўкі акаўнта кіберспортсмена Кірыла Малафеева.
Арышт маёмасці на суму 3 млрд рублёў выбраны як забяспечальная мера.
Акаўнт кіберспортсмена і стрымера з нікамі Likkrit і 28 тыс. падпісчыкаў быў заблакіраваны Twitch у красавіку 2022 года. Цяпер суд абраў арышт маёмасці ў якасці забяспечальнай меры ў адказ на іск пацярпелага. Рашэнне аб арышце прынята 16 лістапада.
Прадстаўнік Кірыла Малафеева падкрэсліў, што яго іск павінен стаць добрым прыкладам для абароны інтарэсаў усяго супольнасці кіберспортсменаў і «у прынцыпе ўсіх расійскіх спартоўцаў».
Як адзначае Forbes, у кампаніі Amazon ёсць актывы на тэрыторыі Расіі, але якія менавіта будуць замарожаны ў якасці забяспечальных мераў будзе вызначаць судовы выканаўца пры рэалізацыі рашэння.
Што гэта нейкая фігня ці мне здаецца, кароч я не ведаю ?
Я так і не зразумеў, за што арэставалі маёмасць канторы аж на тры “ярда”? Стрымер у іх выйграў а**енную суму, а яго хлоп і заблакавалі і адказка прыляцела, ці зноў палітыка, яшкін матрошкін)
Не. Профіль гэтага КС заблакавалі на пляцоўцы і ён вырашыў, што твітч не мае права так рабіць. Падаў у суд і там катавасія пачалася.
Ну па факце можна сказаць, што палітыка замешана на 100%, бо арышт актываў на такую суму павінен быць абгрунтаваны, гэта значыць стратамі стрымера. Не ўпэўнены, што страты гэтага стрымера складаюць суму арыштaваных актываў.
Дык гэта ўсё палітыка, мелкі Малафееў паскардзіўся татку на злых піндосаў а той напружыў натоўп сваіх юрыстаў загнуць не праваслаўны твіч , хто не ў тэме маленькая валасатая малпа на фота сын алігарха Канстанціна Малафеева
“А ларчік проста адкрываўся”, ну цяпер усё становіцца на свае месцы… АТО “пераехалі” стрымера і кіберспортсмена і арбітражны суд шустра падсуеціўся.., “арэст і рахунак” некалькі ярдаўФ.😎