Акцыя школы покера Poker Starter

Навіны покера | 14 December 2016 ад | 3 Адказу | 454 Прагляду | 3 Рэакцыі
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
279
Публікацыі
2 818
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
26.12.2015

Бясплатныя акцыі і прапановы ад PokerStarter  

Школа Покера Poker Stars

Заўвага : Каб карыстацца ўсімі перавагамі PokerStarter, трэба зарэгістравацца. Пасля рэгістрацыі Вам будуць даступныя акцыі і прапановы Школы Покера Poker Stars.

Турнір EPTLive Bounty Bonus $ 500

Кожны дзень покернага фестывалю EPT у Празе Вы атрымаеце шанец пагуляць у адным з EPTLive Bounty Bonus турніраў. Вы, як удзельнік Школы Покера PokerStarter, зможаце атрымаць білет на турнір. У кожным турніры будзе гуляць вядомы гульц, а за яго галаву будзе прызначана ўзнагарода ў $150. Паколькі турніры будуць мець фармат ZOOM, у кожнага будзе шанец атрымаць баунці, бо гульц можа з’явіцца за любым сталом у любы момант. Гэтыя турніры будуць даступныя ў кліенце Poker Stars з 10 снежня. Такім чынам, за каго ж Вы зможаце атрымаць баунці – ‘J.Hartigan‘ – ‘JoeStapleton‘ – ‘Waster

Калі Вы выб’еце згаданага гульца з турніру, то атрымаеце ўзнагароду $150! 

Крыніца :    Poker Starter

Удакладненне : Адбудуцца пяць турніраў у перыяд з 15 па 19 снежня. Фармат Zoom, 6 макс, блайнды 10 хвілін, рыбайн, стартовы стэк 1000 фішак.

Як атрымаць білеты  

На галоўнай старонцы Школы клікаеце на банэр аналагічны гэтаму, на адкрытай старонцы знаходзіце патрэбную чырвоную кнопку. Не хвалюйцеся – націскаем, ядзерныя ракеты не ўзляцяць. Атрыманые білеты можна ўбачыць у кліенце Poker Stars. Меню < Сэрвіс > , < Мае гульні і білеты >, < Турнірныя білеты >

Як знайсці турнір

Заўвага :    Пры націску на зорачку паказаную зялёнай стрэлкай Вы зможаце тэляпартаваць турніры на ўкладку  < Абранае > каб не згубіліся.

Удачы Вам, грамадзяне ))  

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
206
Публікацыі
1 285
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.03.2016

першы раз ніяк вастера выбіць, 2 разы яму доходзіла, а ўчора гуляў

і таксама даехала 😁 потым пасадзілі яшчэ раз з ім – у мяне 3, 6 рознамасныя былі, ён адзін і яшчэ трое пайшлі, а я чагосьці не пайшоў. потым усю ноч шкадаваў 😁

+4
-1
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
279
Публікацыі
2 818
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
26.12.2015
amitrof, 16 December 2016
упершыню ніяк вастера выбіць 2 разы яму даехвала а ўчора гуляў і таксама даехала 😁 потым пасадзілі яшчэ раз з ім у мяне 3 6 разнамасныя былі ён адзін і яшчэ трое пайшлі а я штосьці не пайшоў. потым усю ноч жалеў 😁

Крута!

Ты яго хоць бачыў у любым выпадку  😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...