Акцыя Moneymaker 2.0 у сетцы WPN
Акцыі і бонусы покер-румаў
|
17 лютага 2023 г.
ад
kasper447
|
1 Адказ
|
115 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У 2003 годзе Крыс Манімейкер распачаў са сатэліта за $86 і стаў чэмпіёнам галоўнага івэнту WSOP. Так пачалася рэвалюцыя ў анлайн-покеры. Дваццаць гадоў праз сетка WPN (PokerKing) разам са сваім амбасадарам Манімейкерам праводзяць акцыю Moneymaker 2.0 з агульнай гарантыяй $1 млн.
Паўміна прызавога фонду дастанецца ўдзельнікам лідэрборда (прайдзе з 11 сакавіка па 28 мая), а другая палова – удзельнікам фінальнага турніру (4-5 чэрвеня).
Пераможца фінальнага турніру атрымае $100 тыс. на паездку ў Лас-Вегас або любыя іншыя выдаткі. Акрамя таго, дадаткова ён выйграе аплачаны пакет у памеры $15 тыс. для ўдзелу ў самым прэстыжным покерным турніры ў свеце.
Як зарабіць ачкі
Кожны гульц, які ўдзельнічае ў адным з 13 штотыднёвых турніраў у залік лідэрборда, атрымае 2000 ачкоў незалежна ад выніковага месца. Акрамя таго, гульцам будуць налічвацца ачкі ў залежнасці ад іх выніку ў кожным івэнце.
Ачкі ў залік лідэрборда разыгрываюцца ў штотыднёвых турнірах з бай-інам $86 (у гонар Манімейкера). Турніры пачынаюцца кожную суботу з 11 сакавіка па 28 мая ў 13:30 ET (20:30 Кіеў).
На гэтыя турніры можна адабрацца праз сатэліты.
Па заканчэнні апошняга турніру 28 мая ачкі лідэрборда будуць канвертаваны ў фішкі для фінальнага турніру.
Акрамя таго, удзельнікі ўсіх 13 лідэрбордаў атрымаюць 10000 ачкоў.