Акцыя «Кручэнне дня» на PokerStars
Акцыі і бонусы покер-румаў
|
20 March 2019
ад
oxystaff
|
9 Адказаў
|
1,628 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Скапіяваць з кліента ПС магчымасці няма, набіраць ляніва, таму скрын 🙂
Тлумачу падрабязней.
Раз у 24 гадзіны, пачынаючы з сённяшняга дня, трэба сыграць адну раздачу на грошы. Напрыклад патраціўшы 1 цент на анте. Проста скідваем руку і ідзём у сіт-аўт.
Па заканчэнні раздачы сысці з за стала і опанькі 😁
Тыкаем на зялёную кнопулю, з’яўляецца бонуснае кола
Робім спін і выграем гарантаваны прыз
Білет выглядае так
Сама фрыха так
Амаль халява працягнецца да 3 красавіка ўключна. Якія яшчэ там прызы – мне невядома. Карыстаюся ПО Sochi, па спасылцы нічога не адлюстроўвае.
Поспехаў вам, грамадзяне))
Нядрэнная такая акцыя…Можно так кожны дзень зайсці сыграць пару-тройку раздач і опа білетык прыляцеў,а з кручэнняў таксама можна нажыць капейку)))
Ну ў сочы то гэта акцыя працуе ці як з казіно толькі ў .com працуе акцыя?
Улічваючы, што гэта покерная акцыя, а ПЗ Sochi прызначана толькі для гульні ў покер, то натуральна ўсё працуе. Інакш адкуль бы скрыны?
Не забываем круціць, грамадзяне)
Сённяшні мой прыз (абыйшоўся ў 1 цэнт), зноў білет на фриху, толькі з меншай гарантыяй.
Аднабокія прызы, аднак( Хаця б білет на спін за $0,25 далі.
Білет на фрыху, у якой цябе выб’юць, і ты хуй патрапіш у прызы, а калі і патрапіш, патраціш 4 гадзіны свайго жыцця і атрымаеш у адказ 70 цэнтаў P – POKERSTARS
Яны перапісалі ўмовы ад папярэдняй акцыі, мне пакуль толькі дае ўваход на шат-аўт, у якім ніколі нічога не выходзіць))
Раней частэнька давалі 10-20 спінаў, там хоць нейкі долар насыпле
Згодзен, хутчэй за ўсё так і будзе. Але ўлічваючы, што на ПС апошнім часам з халявай зусім туга, акцыя – відовішча неверагоднай шчодрасці.