Акцыі і бонусы ад букмекерскіх кантор
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
30 November 2014
ад
PavelFredooc
|
2,520 Адказаў
|
176,553 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
пры частых злівах Betboom даюць фрыбэты
гаспадары любезныя, каротка для таго каб вярнуць дэпазіт з адной цупіснай говнобк (мяне заблакавалі) у мяне запыталі:
прадаставіць фота галоўных старонак пашпарта (стр.2-3), сэлфі з дакументам на фоне гэтага ліста і фота пашпарта з бягучай прапіскай.
у мяне цяпер зусім няма прапіскі, але ёсць фота старой прыпіскі… як думаеце, бк можа даведацца, што ў мяне няма прапіскі? ці мае сэнс адправіць ім старую або напісаць, што я бомж?
@babay29 што за кантора?
@sinaloa бет м
@babay29 хз што рабіць у гэтай сітуацыі,на міпедзе гэту помыйку абмяркоўвалі – шмат каму мазгі муцілі і выводзяць праз аднаго
@babay29 леон ру спрабуй. Чэсная кантора. Усе іншыя дрань.
@sinaloa ты чытаў маё пытанне?
@ewgen99 да, бачыў, ну думаю адправіць старое фота… проста баюся, што могуць запатрабаваць сэлфі з ёй потым
@babay29 яны могуць запатрабаваць не толькі сэлфі, але і відэаверыфікацыю. Так што думай сам : рызыкаваць і адправіць старое фота, або ж прама сказаць як ёсць і ці будзе ад гэтага толк хз.. паспрабуй прыдумаць што-небудзь: напрыклад пераязджаеш у іншае месца жыць або кватэру купіў іншую і яшчэ не прапісаны, я б так зрабіў
@babay29 прабач што не цалкам прачытаў. Адцягнулі мяне.
@babay29 на премадэрацыю карочэ зляцела паведамленне пасля рэдагавання. Калі прапіскі няма з нядаўняга часу – можна прыдумаць што-небудзь, напрыклад пераязджаеш жыць у іншае месца, або хату купіў і яшчэ не прапісаны. Што да старой фоткі – могуць папрасіць не толькі селфі, але і відэаверыфікацыю
@babay29 навошта табе дасылаць фота са старой прапіскай, гэта ўжо падман з тваёй боку, дасылай фота ці скажы як ёсць, што без прапіскі
@babay29 таксама ў модэрацыю трапіла,навіщо табе дасылаць фота са старой прапіскай,гэта ўжо падман з тваёй боку,дасылай фота як ёсць або кажы,што без прапіскі
@vitaldeluxe гэтыя уроды лёгка дакапаюцца,што я бамж,кажуць ідзі прапішашся
галоўнае пытанне – ці могуць яны ўбачыць,што ў мяне яе ў рэчаіснасці зараз няма…
@babay29 калі тваё пытанне ў гэтым,то канечне могуць убачыць,што прапіскі няма,папросяць прыслаць старонку прапіскі
хоць быццам яны гэтага не робяць,толькі 2-3стр пашпарта ім патрэбны
@vitaldeluxe ты ўвогуле чытаеш,на што адказваеш? Ён першым пастом напісаў,што просяць фота прапіскі. А насчёт “увидеть прописку” – ён мае на ўвазе не запытваючы ніякіх сэлфі з пашпортам,могуць ли яны як-то праверыць яго па базах пашпартоў ,што яе няма
@vitaldeluxe прадаставіць фота галоўных старонак пашпарта (стр.2-3), селфі з дакументам на фоне дадзенага ліста і фота пашпарта з бягучай прапіскай.
яны і так запрасілі, у мяне ёсць старая фотка прапіскі, пытанне: у іх жа не можа быць доступу да якой-небудзь базы прапісак усіх гульцоў? не змогуць жа ўбачыць, што я ў дадзены момант бомж?
@ewgen99 я яму адказаў, каб адпраўляў, як ёсць, а ён перажывае, што яны даведаюцца, што ён бомж і адправяць яго прапісацца
САМ ЧЫТАЙ УВАЖЛІВА, ШТО ЁН ПІШЕ
@babay29 не будуць яны правяраць тваю прапіску, такой базы няма, ды і прапіска – не галоўнае, галоўнае дзеючий(дзейсны) пашпарт і што ён твой і што ты на фота ў пашпарце, гэта ты
@vitaldeluxe вось падобнае я і спрабаваў у вас даведацца, так як вырашыў адправіць старую фотку… усё, расход, а то разасрацеся як заўсёды
@babay29 я ў МФЦ мяняў свой пашпарт у 45 гадоў і мне ў пашпарт унёслі старую прапіску, хоць я адтуль ужо выпісаны даўно, вось такія справы)
у базе значыцца з нейкага куя, што я прапісаны
@babay29 калі ёсць фота старой прапіскі, то змяні дату і яно пракатіць, зараз купа праграм для малявання. Раней прасіў іншых рабіць такія дакументы за бабкі, зараз навучыўся) сам змяняю даты ў даведках, камуналках і г.д
Упс, калі сэлфі і відэа папросяць – гэты варыянт ужо не кате)
Не халява, але для тых, хто ставіць – даволі годна ў марафонбет цупіс, учора сам скарыстаўся, хз ці актыўна яшчэ, можна даведацца перад унясеннем дэпазіту: актываваць промакод, калі сработаў – то ўсё ок, але яшчэ чытаў інфу, што некаторым не выдаюць фрыбэты.
Актывуеце прома перад дэпам 1к дэпазіт, стаўкі на 1к з каэфам ад 1.8 на любое падзея – я ставіў і на футбол, і на хакей, можна экспрэсамі, таксама можна ставіць не адразу 1к, галоўнае – дэп 1к, пасля разліку ставак на 1к фрыбет на акке.
Фрыбэты па 1к кожны, толькі на адзінары з каэфам да макс. 4-х.
FB1000S DW1000FB
@pokerface там жа, тыя ж умовы:
DW1000DW
@pokerface Дзякуй! Гэты пакуль спрацаваў, стаўку выйграў + з фрыбета таксама выйграў. Паставіў на вывад, пагляджу, як іншыя спрацуюць ці не.