Акцыі і бонусы ад букмекерскіх кантор
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
30 November 2014
ад
PavelFredooc
|
2,520 Адказаў
|
176,528 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Винлайн , заходим в “вынікі года”, лістaем вниз – будзе выбар падарунка,мне фрыбет на дэпазіт выпаў,мб камусьці фрыбет без умоў упадзе
Што-то не націскаецца на “Ітогі года”
Усё, разабраўся.
Ліга ставак DGST7198
Дзякуй, успеў🤝 З надыходзячым цябе, брух!
У бетбум (на будцы) можна зарэгістравацца, прыйсці, даюць за рэгістрацыю і мін. дэпазіт на касе ад 500 да 10000 бонусных балаў, на якія можна купіць што-небудзь кшталту кейсаў, у якіх могуць выпасці фрыбеты і грошы на рахунак.
Ключавое слова МОГУЦЬ))
Не, там гарантавана што-небудзь выпадзе, каму як пашанцуе, я ў выніку атрымаў фрыбэт 800 рублёў, сябар 3700 у суме
Цяпер перыядычна яны праводзяць акцыі для новых кліентаў ппс.
А калі Ліга Стаўак выкладвае промакоды тыпу DGST-?
У пятніцу пасля 17:00
Ліга ставак
WALLACHIA
Прамакод на адзінар, намінал у ўсіх розны
!!
Акцыя дзейнічае для тых, хто ўкладаў пари на грашовыя сродкі да 1 снежня 2024 і не ўкладаў пари пасля гэтай даты
!!
Мяне даў 300 фрыбэт. Ставіў апошні раз у кастрычніку
Дзівосныя ўмовы акцыі, канешне. Звычайна актыўным даюць усе, а тут наадварот
дзе можна забраць фрыбеты,калі няма доступу да ЦУПІСу?
Па сутнасці цяпер нідзе.
У ТГ-канале цупіснага Леон сёння выложаць промакод на фрыбэт,2000 актывацый,маніторце,каму патрэбен
в бетбуме акцыя “дыкі фрыбет”, камусь выпадаюць фрыхі, мне выпаў нейкі купон на розыгрыш, кожны дзень здаецца будуць даваць па адной пуле
Мне 1win сёння далі фрыбет 700₽, быў у шоку, калі даведаўся, што ў іх ёсць фрыбеты
@ewgen99ужо далі?
Якаясьці фігня, нейкія куры)) Прамазаў – да пабачэння, кожныя гадзіны дадаецца 1 куля, і, вядома, можна купіць гэтыя кулі, але трэба рабіць стаўкі. Чыстай вады развод на бабло)).
@ewgen99 у мяне такога не было, як думаеш чаму так?
@fetisovdenis можа таму, што гэта паведамленне было напісана паўгода таму, і акцыя была да Новага года?
Марафонбет ру, цупісны для тых, хто ставіць там, уносіць дэпазіты, хто не карыстаўся раней – актываваць: ўводзім прама пры ўнясенні дэпазіту, калі не актывізуецца – значыць міма. Не злоўжывайце: не актывуйце адразу ўсё падрад – вялікая верагоднасць застацца без фрыбетаў, асабліва калі акк не актыўны. Чаргуйце дэпазіты з прама і без, уласцівасці стаўкі – каэф ад 1,8, можна экспрэсамі.
1DW1000 – 1к деп, на 1к ставак = 1к фрыбетаў
2DW1000 – 1к деп, на 1к ставак = 1к фрыбетаў
STAVKA2000 – 500+ деп, на 4к ставак = 2к фрыбетаў
RBMAX – 500+ деп, на 4к ставак = 2к фрыбетаў
META2000 – 500+ деп, на 4к ставак = 2к фрыбетаў
На вінлайн бываюць промакоды?
Заўтра ў 12 дня пачнецца 2-я хваля фрыбэтаў на Вінлайне, паспейце быць сярод першых, часта першыя заўсёды добрыя выпадаюць.