Акцыі і бонусы ад букмекерскіх кантор
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
30 November 2014
ад
PavelFredooc
|
2,520 Адказаў
|
176,450 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не, так не прайдзе) зараз паглядзеў
Ліга сотка хз колькі яшчэ будзе жыць
DGST5556
так. там Данію трэба выбраць з ліста.
А адкуль у Вас абодвух па 2 фрыбеты ?ці яны нібы не згараюць?тыпа за ўчора і сёння?)
Ужо не алё …
Ніхто не спрабаваў адгадаць промакод у Лізе ?шмат гадоў таму праходзіла )
cryptobetsports
Для тых,кто ўнёс хаця б 1 дэпазіт туды,астатнім няма сэнсу актываваць
Дарэчы, сапраўды, анулююць выйгрыш так, калі не ўносілі дэп. У ўмовах у іх прапісана. Ну слава богу, быў дэпазіт.
заходзьце ў леоне ру ў укладку “фестываль Еўра-2024”, даюць фрыху 300р
4.1. Суму чыстага выйгрышу з фрыбета неабходна адыграць 10 раз.
Напрыклад:
– каб адыграць выйгрыш з фрыбета ў памеры 300 ₽, неабходна заключыць пари з Асноўнага рахунку на агульную суму 3 000 ₽ (300 х 10 = 3 000);
– каб адыграць выйгрыш з фрыбета ў памеры 500 ₽, неабходна заключыць пари з Асноўнага рахунку на агульную суму 5 000 ₽ (500 х 10 = 5 000).
Winline зайшоў праз камп , вісеў фрыбэт, як зразумеў у ўсіх да еўра і раз у дзень
У мяне менавіта сёння напісана што трэба зрабіць стаўку)а фрыбет будзе даступны праз 0/1000
Винлайн
Правярайце ўсю гэтую сетку казін. Мне далі ў джое, у раменбеце і тедбеце па 500 р фрыбэт. У казіно Х і ў Бонсе ад акцый абмежаваны
1 раз даюць фрыбэт, наступны каб атрымаць трэба зрабіць ставак на 1к.
хто-небудзь выводзіў з винлайна на юмані? што-небудзь паўгадзіны не выводзяць ужо, іншыя бк звычайна імгненна
Выводзіў,але давечы. Месяца 3 таму,чакаў 4гадзіны,фон выводзіць імгненна
Леон таксама не хутка выводзіць на юмани
Леон звычайна роўна гадзіну выводзіць на юмані, хвіліна ў хвіліну.
Гэта доўга для цупіснага бк. Хоць зараз узгадаў, што пасля замены пашпарта і змянення даных у винлайне пры дапамозе цупіс. Мне таксама яны выводзілі некалькі гадзін з бездэпа. Фонбет самы хуткі з усіх, якімі я юзаў
У Фонбеце аўтавыплата,у Винлайне яны ўручную выводзяць амаль заўсёды,калі выйгрыш з фрыбета,ну і ў іншых выпадках таксама
Я разумею, што доўга. Але нічога не зробіш. Вінлайн раней выводзіў імгненна, напрыклад.
Пахожа, залежыць куды выводзіш, мне на кашалёк ЦУПІС ноччу імгненна вывелі, а на Ківі памятаю ( калі яшчэ жыў) маглі гадзіны 2-3 тупіць
Праз ЦУПІС хутка выводзяць, учора выводзіў.
З Winline,Leon.