Акцыі і бонусы ад букмекерскіх кантор
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
30 November 2014
ад
PavelFredooc
|
2,520 Адказаў
|
176,450 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У Леоне таксама атрымаў бонус, але стаўку адмянілі, бонус спісалі. Думаю, пакараць іх за гэта. Унёс дэпазіт, пачынаю ставіць, а там максіму́мы 700 рублёў )) Відавочна, у гэтай помыйкі дрэнныя справы. Усе грошы пайшлі на рэкламу з Тимати
Калі каго цікавяць дэпазітныя бонусы, то париматч мне праз чат налічвае. 2 разы за 10 дзён прасіў і абодва разы далі
Які гэта бонус?
дэпазітны чытаць не можаш
100% на дэп або 1000р за дэпазіт у 500р
Зразумела, што дэпазітны, аднак за дэп могуць даць фрыбэт, або працэнтны бонус пад вагер, або страхоўку, вось і ўдакладняю што за бонус.
Там кожны раз рознае даюць, кароч, часам 10 вагераў, часам 20
Дзякуй, а як прасіў? Маўляў, хачу бонус 1000р за деп? Я з такога бонуса пры рэгі зняў 9к, там вэйджар х20, здаецца
Не, проста дайце бонус на дэпазіт і ўсё. Я на стаўках часцей за ўсё толькі з такіх бонусаў паднімаюся, таму і пытаюся часам у іх у чаце
Сёння винлайн прыслаў фрыбеты на мае аккі па 500 рублёў, на ўсё прыйшло, праверце смс або ліст у паштовай скрыні.
П.С. ніколі там актыўным гульцом не быў, акрамя фрыбетаў нічым не юзаў
Леон зноў раздае фрыбеты за ўстаноўку або абнаўленне іх мабільнага прыкладання.
тыпa зноў што, можна атрымаць фрыбет, нават калі ў першы раз ужо атрымаў?
Так. Скачай або абнаві, напісана. Я ўжо атрымліваў, але яшчэ раз далі. Гэта новая акцыя, што ідзе з 10 сакавіка
Шляпа іх прыкладання… ні першае, ні другое не запускалася і не запускаецца, на двух тэлефонах проста пасля лагатыпа шэры экран…
@arthur89 Дзякуй вялікі! Устанавіла прыкладанне і атрымала 500 фрыбетаў!
Дзякуй за інфу. Сто гадоў у Леон не заходзіў… усё атрымана. Будзе чым вечарок заняць..)
Глядзіце, калі ліста з фрыбэтам на пошту вам не было, могуць абдурыць.
Рушны леон?
Там яшчэ пунцік правілаў з’явіўся новы, фрибет можна ставіць на каэф больш за 1.7
І ў выпадку выйгрышу патрэбна яшчэ адна прайграная стаўка на 500 руб
Глядзіце пункты 2.4, 2.5, 2.6 правіла фрибета.
Падаецца, там за 48 гадзін трэба яшчэ свае задэпаць 😔
у betboom заходзьце – хуткія стаўкі – super live
атрымліваеце![]()
Вельмі актуальна для нашых форумчан! тэма свежая – хто яшчэ не зарэгістраваны і ў каго ёсць ківі кашалёк, прафі! Можна рэгістравацца і атрымаць фрыбеты ад Бетсіці! Але лепш, канешне, жывыя дропы, бо магчыма будзе загружаць у асабісты кабінет і докі
promote.betcity.ru/freebet500/
Ты чуў звон, але не ведаеш дзе ён. Бетсіці працуе праз Першы Цупіс і там не абавязковы прафесійны ківі-кашалёк для рэгістрацыі. Ідэнтыфікацыя ідзе праз Цупіс або па відэазвязку.
Праз Госуслуги там вериф увогуле-то таксама ёсць, хутка прылятае. Учора апрацаваў некалькі аккаў.
Не ведаю у мяне было пару кашалькоў з проф-кашальком і ідэнтыфікацыя прайшла паспяхова і лёгка
Не пішы дурніцу.))