Акцыі і бонусы ад букмекерскіх кантор
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
30 November 2014
ад
PavelFredooc
|
2,520 Адказаў
|
176,452 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ну дэп там дакладна патрэбны, каб актываваць плацёжку, а вось са стаўкай у 500 не зразумела… і ці ёсць абмежаванні па кэфу на яе, дастанешся да сапа, пішы
дастукаўся да чата, сказалі для вываду з фрыбета трэба зрабіць любы дэпазіт і нічога проставляць не трэба
а па макс. вываду не даведваўся?)
напаследак задаў гэтае пытанне, чакаю) лера адказвае з касмічнай хуткасцю)) відаць, такіх, як я, шмат, а яна адна
А ставіць можна было толькі на TI? а то я патаропіўся ўжо паставіў)
Стаўка сыграла. Хто выводзіў?
я ўвогуле навобмацак тыкнуў, па каэфу галоўнае, каб праходзіла.. зайшло, упала на рэальны рахунак. сродкі даступныя да вываду, ну дэп толькі патрэбны для актывацыі плацёжкі
Зразумеў, а я паставіў на матчы Ti якія толькі ў 4 пачнуцца) ладна заўтра будзе відаць што ды як)
100 руб дэпнуў не атрымалася замовіць.
Ну што там Віктар, вы хутка?
Справа ў тым, што для таго каб Вывесці сродкі, згодна з умовамі фрыбэта, Вам неабходна зрабіць папаўненне рахунку на суму ад 500 рублёў.
01:07
яшчэ 400 значыць трэба?
я не так зразумеў, думаў трэба зрабіць стаўку на 500 руб
Пасля чаго Вы зможаце вывесці Вашы сродкі. Але ў такім выпадку з Вас будзе спісана камісія 5%. Каб вывад быў выкананы без камісіі, Вам неабходна здзейсніць падвойны адыгрыш сумы ўнесеных Вамі сродкаў. Т. е. зрабіць ставак на суму ў два разы больш, чым сума ўнесеных Вамі сродкаў. Вам неабходна ўнесці суму ад 500 рублёў адным плацяжом.
01:09
хоць на форуме гульцы пішаць, што ў вас у чаце даведваліся – нічога не трэба для вываду, толькі дэпазіт
1 гадзіну таму, tyloo сказаў:
я хацеў штосьці ў сапа спытаць, але там лайв чат мёртвы
ужо хвілін 15 не магу злучыцца, але думаю, што ўсё ж такі патрэбен дэп і стаўка 500
дастукаўся да чаце, сказалі: для вываду з фрыбэта трэба зрабіць любы дэпазіт і прастаўляць нічога не трэба
🔗
Калі ласка, не зачыняйце чат. Віктар займаецца вырашэннем Вашага пытання.
У нас зараз назіраюцца некаторыя тэхнічныя цяжкасці, прыносім Вам прабачэнні за прычыненыя нязручнасці. Усе ўмовы вываду апісаны ў умовах бонуса, падрабязней з імі Вы можаце азнаёміцца тут . На жаль, не магу Вам кансультаваць па інфармацыі, размешчанай на іншых рэсурсах.
01:14
пошту хутка пацвердзілі? у мяне іх не прыходзіць актывацыя,чат піша што ўручную згенеруе
мне праз некалькі хвілін прыйшоў ліст
ггбет вывелі менш чым за гадзіну з фрыбэта, праўда 5% камісіі ўзялі, хоць я і прастаўіў дэп два разы, каб не бралі камісію за вывад
у цэлым плацяць, але камісія за вывад – гэта піпец
Колькі задэпіў?
сотняў
А верыфікацыю праходзіў? Калі так што адпраўляў і доўга ці?
не, там цупісная, у мяне ўсё аўтаматам прайшло, а так па відэа, здаецца, у іх вэрыф
ужо зразумеў што цупіс)
паставіў 2500 на вывад, ужо дзве гадзіны як) віснуць)
ну я водгукі чытаў на рб, яны не вельмі хутка выводзяць, мне відаць пашанцавала, што рана раніцай выводзіў і хутка апрацавалі, так што чакай
Заплацілі 10 тыс. засталося 1710р заяўка на ківі ўсё. цяпер просяць верыфікацыю. дзіўныя.
Задэпанаваў сотню, вывесці не далі, у падтрымцы сказалі мінімум 500, адной сумай, дэпазіт 2 разы праставіш, тады 5 працэнтаў не возьмуць
мяняюць значыць правілы на хаду
і я пісаў, што праставіў дэп два разы і ўсё роўна ўзялі 5%
Марафон бет ру, квіз, засталося 2 дні да завяршэння. Хто шарыць, падкажыце пжл як адказаць, а то я ў кіберспорце не моцны)
фонбет. для новых карыстальнікаў пры рэгістрацыі код bet500, адпаведна фрыбэт 500 рублёў.
Betchaser дае бонусы і фрыбет за ўстаноўку мабільнага прыкладання і вэрыфікацыю! Падрабязнасці чытайце на іх сайце!
3 пункт пра першую стаўку бянтэжыць) даюць ці фрібэт без стаўкі?)