Акцыі і бонусы ад букмекерскіх кантор
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
30 November 2014
ад
PavelFredooc
|
2,520 Адказаў
|
176,461 Прагляд
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А што гэта за Rivalry? Як там удзельнічаць?
новы промакод для x-bet.co 9V27
ўводзіць у сапорт-чаце
а нагадайце, што гэтыя коды даюць?
кожны код – лічыце, 3 еўра, у канцы турніру пералічаць усе промакоды і залічаць табе на бонусны баланс
а калі канец турніру?
не ведаю, матчы пастаянна пераносяць
па ідэі застаўся сёння матч, яшчэ адзін матч да двух перамог і фінал
Яшчэ два паўфіналы і фінал (не ўключаючы сённяшні матч). Але даты іх правядзення пакуль невядомыя.
яшчэ прыйшоў промакод для х-бета KACQ
быццам яшчэ будуць сёння
havu vs ancient gameagents league season 3, пачатак а 19:00
сёння адбудзецца першы паўфінал , матч будзе да 3-х перамог, рыхтуйцеся ўводзіць коды)
Сёння і заўтра пройдуць паўфінальныя матчы GAMEAGENTS LEAGUE. Не прапусціце.)
FET6
новы промакод для x-bet.co, першы сёння прапусціў (
вось апошні промакод на сёння , зусім забыў
RZDS
Вось жа чорт.) Спачатку паказалі стары код з другой карты і я вырубіў транс.
Правяраем пошту ад Покердом
У гонар адкрыцця чэмпіянату Расіі па футболе, для ўсіх балельшчыкаў і фанатаў спорту, мы дорым фрыбет. Запраўся футбольным духам і трымай за сваіх фаварытаў разам з Покердомам.
памер 600₽ / $10 / €10 / 3000 тңг для ставак тыпу “Ордынар” на РФПЛ з каэфіцыентам ад 1,75 да 3,5 у перыяд 12-14 ліпеня. І атрымай магчымасць выйграць рэальныя грошы!
прывітанне, падкажы, калі ласка: у Rivalry прагнозы толькі на LoL паставілі, можа пакажаш, на што можна паставіць?))
Optic, Edward (Хоць былыя Snake могуць паспрабаваць адабраць карту, але я нават у гэта не веру), Gen.G, TOP, INTZ, Cloud9, CLG, 100T, Optic, Cloud9 AC.
эээх я ўжо выставіў наўздагад)
думаў ты ўжо не адкажаш, і ўвогуле спроба знікне…
у
tennisi.bet
у каго ёсць пацверджаны цупіс, можна скончыць регу праз смс.
я калісьці рэгаўся, але ппс не было таму 500 рублёў за рэгу засталіся заблакаванымі
цяпер быццам можна рэгацца па промакодзе РБ2019 і атрымаеш 750 рублёў
спасылка выдалена
акцыя для новарэгаў ад Фонбета, прагноз на пераможцу ў матчы Джокович – Федерер
там у каго з выплатамі ўзнікнуць праблемы ў іх – палохайце званком у ЦУПИС, хутка дапамагае. А то яны мне гады 2 таму не захацелі з гэтых 500 р выводзіць выйгрыш адразу
так у цябе атрымалася скарыстацца фрыбетам, проста ў іх усё роўна напісана, што ў ппс трэба?
я ж ужо напісаў, што цяпер у іх рэгістрацыю можна завершыць анлайн…
паспрабую, але на першай старонцы рэгістрацыі напісана так:
Увага! У дадзены момант для рэгістрацыі неабходныя пашпарт грамадзяніна РФ і наведванне БК Tennisi.bet на тэрыторыі Расіі.
так, праз цупис ідэнтыфікавалі анлайн і 750р па коду на балансе. а ўмовы не ведаеш па фрыбеце, а то нават чату ў іх не бачу?
няма там умоў
ставь і што выйграеш можаш выводзіць, толькі з ЦУПІСа задэпай дзесятку