Акцыі і бонусы ад букмекерскіх кантор
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
30 November 2014
ад
PavelFredooc
|
2,520 Адказаў
|
176,456 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не, толькі сотка)
100р мінімалка, таксама давядзецца дэпіць, першую зліў)
Таксама сотку ставіў , выйграў трошкі , на вывад толькі паставіў і яны адразу ж на рахунку) А цяпер справа за фрыбетам)
Чакайце пошту, апытанне вельмі доўгае і надакучлівае, фрыбет павінны залічыць 3-5 чэрвеня
для абраных …
Я на адным рахунку 5 гадоў зарэганы, на другім каля года, увогуле ні разу ніякіх бонусаў не атрымліваў
Кінь спасылку сюды на апытанне, яны таксама ў мінулы раз выбарна расылалі але па факце многія атрымалі у каго не было ліста .
https://cloudsurvey10.survstat.ru/Survey/Adaptive?segment=2&utm_term=201824261&utm_medium=email&utm_source=UniSender&utm_content=119845781&utm_campaign=Promo&p=17092cl079e2fa7&i=x20190527174746294908&c=0
а ты прайшоў яго? што на гэтым этапе не так?
прайшоў, хто яго ведае, у мяне таксама на некаторых пытаннях тупіла, тыркaў на ўсё падрад пакуль далей не станавала актыўным
што дзіўна, перайшоў па спасылцы і забыў прайсці
цяпер заходжу і піша, маўляў апытанне прайдзена дзякуй
Yгадай дакладны лік і атрымай 500 RUB ад Marathonbet!
Умовы ўдзелу простыя:
1. Напішыце ў каментары Ваш прагноз на дакладны лік у матчы Чэлсі – Арсенал, які адбудзецца 29.05.2019.
2. Падзяліцеся запісам пра конкурс на сваёй сцяне і будзьце падпісчыкам нашага супольнасці.
Акцыя будзе праводзіцца з 18:00 24.05.2019 г. па 21:59 29.05.2019 г. (па маскоўскім часе).
Кожны, хто ўгадае дакладны лік, атрымае бясплатную стаўку на суму 500 RUB ад Marathonbet.
Жадаем поспеху!
Поўныя ўмовы :
1. Акцыя даступная для новых і ўжо існуючых кліентаў Marathonbet.
2. Акцыя будзе праводзіцца з 18:00 24.05.2019 г. па 21:59 29.05.2019 г. (па маскоўскім часе).
3. Умовы ўдзелу ў акцыі:
– напісаць Ваш прагноз на дакладны лік у матчы Чэлсі – Арсенал, які пройдзе 29.05.2019 г.
– падзяліцца запісам пра конкурс на сваёй сцяне і быць падпісчыкам супольнасці
4. Кожны, хто ўгадае дакладны лік у матчы Чэлсі – Арсенал, атрымае бясплатную стаўку на суму 500 RUB ад Marathonbet.
5. Калі ўдзельнік указвае больш за адзін прагноз на падзею, толькі першы пакінуты прагноз прыме ўдзел у гэтай акцыі.
6. Удзельнік акцыі можа выкарыстоўваць толькі адну старонку ВКонтакце для ўдзелу ў конкурсе. Пры выкарыстанні некалькіх старонак Marathonbet пакідае за сабой права выключыць удзельніка з гэтай акцыі, калі палічыць указаныя ім дадзеныя несапраўднымі.
7. Старонка ўдзельніка акцыі павінна быць сапраўднай і актыўнай. Сапраўднасць старонкі вызначаецца па наступных крытэрыях:
– наяўнасць асабістага фатаздымка, а таксама імя і прозвішча ўдзельніка на адкрытай старонцы ВКонтакце;
– Наяўнасць імя і прозвішча ўдзельніка на старонцы ВКонтакце;
– Імя і прозвішча ўдзельніка павінны супадаць з імем і прозвішчам, указанымі ў асабістым кабінеце ўдзельніка на сайце Marathonbet;
– Наяўнасць запісаў са старасцю больш за 3 месяцы;
– Наяўнасць сяброў (больш за 40).
8. Marathonbet ацэньвае сапраўднасць акаўнта і мае права адмовіць пераможцу ў выдачы прыза.
9. Спіс пераможцаў будзе апублікаваны ў супольнасці а на наступны працоўны дзень пасля завяршэння акцыі.
даўга ў мостбет ідэнтыфікацыя? і фрыбэт, як я зразумеў, потым пару дзён чакаць?
і правільна я зразумеў, што на першыя два фрыбэты няма абмежавання па кэфу?
Фонбет 500р фрыбэт прагноз, канешне для новарэгаў
https://yasports2019.ru/
Увогуле 15 хвілін, напішы ім у чат. Па-відаць, няма абмежавання, і трэба папоўніць два разы ад 100р і ад 1000р і спачатку стаўце фрыбэты, ну або пакідайце рублі на балансе, бо пры нулявым балансе нельга карыстацца фрыбэтамі, баланс павінен быць станоўчы
Той, хто забыў – нагадваю.
Прамыя спасылкі забаронены. Спасылкі трэба браць з нашага сайта.
Калі спасылкі на нашым сайце няма – толькі тэкставая.
Акцыя да фіналу Лігі Еўропы ад Фонбет!
Падарамо промакод EUROPE на 500 ₽ усім новым кліентам пры рэгістрацыі праз мабільнае прыкладанне!
Промакод дзейнічае толькі 28 і 29 траўня!
У Фонбеце я іду 27-м, але буду злівацца, стаўіў на нічыю Арсенала з Чэлсі(
На Бостон нічыю то ўгадаў?
Не-а) Тут таксама пралёт з Бостанам.
https://bingoboom.ru/
рэгіструецеся на сайце, і ў асабістым кабінеце праходзіце ідэнтыфікацыю, пасля пацвярджэння атрымаеце 2 фрыбеты (1000+1000)
там на запісе трэба, трымаючы пашпарт, нешта сказаць, у раздзеле ідэнтыфікацыі
Папраў спасылку, яна вядзе на суседні форум)
усё выпраўлена, спс што падказаў
чагосьці я сам не заўважыў…
З кім там Фонбет увесь час спаборнічае ў наборы байцоў?!
Падарываем промакод FINAL на 500 ₽ усім новым кліентам пры рэгістрацыі праз мабільнае прыкладанне!
Хто не ўсталёўваў прыкладанне, можа і пракаціць промакод пасля ўстаноўкі..
правярайце Парыматч, хто апытанне праходзіў, мяне залічылі 700, ліста не было