Акцыі і бонусы ад букмекерскіх кантор
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
30 November 2014
ад
PavelFredooc
|
2,520 Адказаў
|
176,451 Прагляд
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
вельмі згодзен
Далі фрыху. Толькі ўмовы намутылі – экспрэс трэба мінімум з 3-х ставіць, добра хоць каэфы любыя. Пайду ромашку дзёргаць🙂![]()
Толькі пры выбары каэфаў май на ўвазе, што суму фрыбета вылічуць з выйгрышу.
https://www.fonbet.ru/promo/ufc229/
Акцыя ад Фонбет – 500 руб. за прагноз на зыход бою Нурмагамедаў -Макгрэгор
гэта толькі для новых карыстальнікаў
З футболам таксама было, але давалі фрыбэты ўсім
ведаю але там ты далей рэгішся!!! а ў футболе такога не было
Мне напісалі чтобы прыняць удзел трэба зарэгістравацца да пачатку бою, н якой рэгі нема, як і ў футболе проста прышлi спасылку
ну я зрабіў буду чакаць! калі так то рэспект
Еўракубкавая восень.
Што такое восень? Гэта час, калі вяртаюцца Ліга чэмпіёнаў і Ліга Еўропы! Вас чакае яркі і насычаны сезон з удзелам не толькі сусветных гігантаў, як “Рэал”, “Барселона” і “Ювентус”, але і пяці расійскіх клубаў, што прабраліся ў групавыя стадыі самых прэстыжных еўракубкаў! Больш за тое, БК Леон разыгрывае 300 000 рублёў! Не ўпусціце шанц!
З 18.09.18 па 13.12.18 рабіце прэматч адзінкавыя і экспрэс-стаўкі ад 500 рублёў з каэфіцыентам не менш за 1.30, якія ўключаюць прынамсі адну падзею Лігі чэмпіёнаў УЕФА або Лігі Еўропы, і далучайцеся да нашай шчодрай акцыі. Кожная выйгрышная стаўка будзе прыносіць Вам балы. Чым больш такіх ставак і чым вышэй іх каэфіцыенты, тым вышэй шанцы на перамогу! 50 самых выніковых удзельнікаў трапяць у топ турнірнай табліцы і атрымаюць:
1-е месца – 125 000 рублёў;
2-е месца – 90 000 рублёў;
3-е месца – 40 000 рублёў;
З 4-га па 5-е месца – па 10 000 рублёў;
З 6-га па 7-е месца – па 5 000 рублёў;
8-е месца – 3 000 рублёў;
9-е месца – 2 000 рублёў;
З 10-га па 20-е месца – па 1 000 рублёў;
З 21-га па 50-е месца – 20 фрыспінаў для гульні “Football Star” у раздзеле Казіно-Слоты.
Вынікі акцыі стануць вядомы 14 снежня. Сачыце за абнаўленнямі і акцыямі БК Леон і падтрымлівайце любімую каманду разам з намі!
Не кідайце гэты беспатрэбны хлам ад Леона
Ну што можна лічыць, што старорегов фон забородзіў?
чаму ?
Ды ўжо павінны былі пачаць залічваць па ідэі, а яшчэ ніхто не адпісаўся. У правілах сказана да 12, але на практыцы яны раней залічваюць.
а за бой хабіба ?
Ну да за бой Хабіба.
так, да, ёсць час да 12-га
Я таксама адчуваю, што старорэгам фон ні хрена не налічыць за Хабіба!
Я заўважыў, што за падзею, якая была на выхадных, налічваюць у аўторак або сераду ў раёне 15-17 гадзін па Маскве! Мне заўсёды пра налічэнне фрыбэта прыходзіць смс!
Увогуле смс заўсёды прыходзіць, што фрыбэт налічаны? Ці трэба пастаянна чэкать акк?
Смс абавязкова прыходзіць
Зразумеў!дзякуй
Прыйшоў ліст ад Parimatch за дэп ад 300 руб да 2.5 к даюць бонус 100%, які трэба проставіць з кф не ніжэй за 1.5 і вагерам х10. Вось поўныя ўмовы https://www.parimatch.ru/promo/depositx2
ps: sorry, паправіў бонус трэба проставіць у дзесяцікратным памеры, вагер х10((
Ці пашанцавала камусьці ў фонбете ў Telegram 500 рублёў фрыбэт аджатаць на рандоме?
А падрабязней можна? Ну і сам канал не перашкодзіў бы
З-за гэтага і ўстанавіў сабе тэлеграм. 2-3 разы на тыдзень, калі няма іншых акцый, яны рандомна разыгрываюць 500 рублёў…Заўтра будзе чарговы розыгрыш…Удзельнічаюць у сярэднім ад 120 да 200 чалавек…Проста націскаеш ”удзельнічаць”.
https://t.me/fonbet_official