Аказваецца, у кіберспорце найбольшая колькасць «дагаворных матчаў»
Навіны са свету кіберспорту
|
19 July 2024
ад
thee4
|
30 Адказаў
|
2,477 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У міжнароднай асацыяцыі сумленнасці стаўкаў (IBIA) апублікаваны справаздача аб “патэнцыйна” дамоўных матчах у сусветным спорце за другі квартал 2024 года. Калі параўноўваць з аналагічным перыядам мінулага года, то лічбы будуць наступныя: у параўнанні з папярэднім кварталам, з 56 да 90 – гэта на 67% больш.
Падозраныя падзеі па відах спорту:
кіберспорт – 48
футбол – 16
настольны тэніс – 12
тэніс – 9
што тычыцца кіберспорту па мне гэта відавочна) не такія высокія рызыкі, як у вялікім спорце. спаліўся, год-два павспаміналі і забылі)
Ды, як змяніўся свет… Удалі большасці ў галаву, што галоўнае – бабкі, і паехала. Цяжка ўявіць, які будзе выбух мазгоў, калі людзі празрэюць і зразумеюць, што бабкі – гэта далёка не галоўнае… А ж бо гэта ўсяго толькі сродак, а не мэта!
Стаўкі на кіберспорт і без дагаворнякаў такое сабе.
Гэта як у нас, піва без гарэлкі, Новы год без Ялінкі або Дзед Мароз без Снягуркі)
А гарэлка без піва на Новы год таксама нібыта не праходзіць?!🤔🤣
Што тычыцца нібыта кібэрспорту, то тут нават не абмяркоўваецца. Увогуле не разумею гэтую тэму, як яе ўвогуле можна зразумець! Адпаведна і стваралася гэта ў букмекерскай асяроддзі ….паняцце кібэр спарт выключна лічу на ўсе 💯 як тэма для дамоўленых матчаў, адмывання грошай і ўвогуле ўсяго, што з гэтым звязана. Якая ўвогуле нармальная асоба можа паверыць у сумленнасць і праўдзівасць асноўных так званых кібэрспаборніцтваў💯🤣🤣🤣🤣 напрыклад кібэрфутбола, хакея, валейбола ці кібэрпабегаў пацукоў і мышэй 🤔🤣💯
З кожным годам сумленнасці ўсё менш і менш. такое ўражанне шо свет перавернуўся з ног на галаву, усё па Джорджу Орвэлу… Так шо і спорт не з’яўляецца выключэннем, тым больш які-оо там кибер с…
Ну рэальна відавочная рэч. Паколькі большасць гульняў усё ж такі адбываецца онлайн, адсюль прасцей зрабіць дагаворняк
Цалкам згодзен з табой, бо дамоўку/дагаворняк у анлайне значна прасцей зрабіць, чым дамовіцца паміж футбольнымі клубамі, напрыклад
такая статыстыка таму што ў кіберспорце іх прасцей за ўсё арганізаваць, плюс заробкі ў тыр3 камандах невялікія
Так і ёсць. Догорнякі з’явіліся адразу, як кіберспорт папулярызаваўся. І грошы там круцяцца, як мне здаецца, нават больш, чым у вялікім тэнісе.
я не стаўлю на яго таму што падазраваў што там дамоўленкі
@sergej22 кожны 1-й из 3-х там дамоўленка. Асабліва Кітай. Правільна робіце, што не ставіце.
Так букмекеры на іх у асноўным і зарабляюць, там 90% скаму
Кіберспорт – гэта суцэльны абман
Турніры накшталт ССТ амаль бы былі створаны пад дамоўныя гульні
Але даказаць гэта ўсё вельмі цяжка
@luckydru
Усюды ёсць дагаворнякі, мне здаецца толькі топ-каманды не будуць рызыкаваць, там такія бабкі на рэкламе зарабляюць.
@luckydru ну не сказаў бы так упэўнена.
@vrodezdes у топе 1,2 ліг не будуць рызыкаваць з дамоўленымі матчамі, а навошта ім рызыкаваць – яны самі атрымліваюць прыстойную зарплату.Вось у топе 3 там шмат дамоўленых матчаў, дзе самі паляцца ў перапісках у тг канале паміж сабой, лавілі такіх шмат разоў.
@robingood
Гэта як і ў футболе, у топ-чэмпіянатах з заробкамі ў футболістаў не будуць рызыкаваць, а 3-5-10 лігі – чаму б і не?
@vrodezdes Ну.Чым ніжэй ліга там і карупцыі па больш.
@robingood.У футболе зараз мне здаецца немагчыма договорняк .
@luckydru часта пападаюцца на 322 у відавочных момантах.Тир 2-3 аргі жывуць на дамоўных матчах
@zefir221025 на тыр 1 мала,калі гаварыць пра КС
@svetlana_anat пытанне грошай, у ютубе бачыла інтэрв’ю арганізатара падстаўных матчаў. Кажа, што і на мажоры можна выкупіць каманду
@walentinaпа доте, пра мафію, тыпу кібера?
То як у іх ёсць доказы зліваў матчаў на пачатку кар’еры?