Агляд покер-рума 888 Poker | акцыі, водгукі і каментары гульцоў
Агляды покер-румаў
|
30 November 2015
ад
Melbourne
|
35 Адказаў
|
7,035 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
добрая платформа для новых гульцоў 🙂
Хацелася б ведаць, для агульнага разумення, памер мінімальна дапушчальнага кэш-аўта.
У аглядзе Titan poker (і іншых румаў) гэтую інфу таксама нядрэнна было б бачыць 🙂
Софт не вельмі, а так фішавых палёў дастаткова шмат)
888poker ChampionChips
Хочаце нізкія бай-іны і ВЯЛІКІя выйгрышы?
Бярыце ўдзел у нашай новай афіцыйнай серыі мікратурніраў 888poker ChampionChips, каб выйграць частку прызавога фонду на агульную суму $150,000 і месца ў нашай галерэі пераможцаў ChampionChips!
Мы правядзем з 23/7/2017 па 30/7/2017 18 турніраў ChampionChip Series з бай-інамі ад $1.
Вы ўбачыце сваё імя ў галерэі пераможцаў, як толькі пачнеце гуляць у нашых турнірах ChampionChip Series. Займіце ў ёй 1-е месца і выйграйце фантастычныя $1000!
Вось некалькі спосабаў, як пачаць гуляць!
Хуткі спосаб праз бясплатныя турніры – ніякія білеты не патрабуюцца!
Пачніце гуляць у бясплатных адборных турнірах ChampionChips, якія будуць праходзіць з 15/7/2017 па 22/7/2017 у 12:05, 18:35 і 23:35 GMT.
У кожным адборным турніры мы разыграем 50 месцаў(а) на адпаведны турнір ChampionChip Series.
Гуляйце крок за крокам у адборных Step-турнірах!
Рэгіструйцеся ў нашых пошкавых Step-турнірах з бай-інамі ад 1¢.
Усе падзеі гэтай акцыі, бясплатныя адборныя турніры і Satellites вы знойдзеце ў галоўным лобі 888poker на спецыяльнай укладцы “ChampionChips” у раздзеле “Турніры”.
ПЛЮС, вы можаце праславіць сваё імя ў нашай галерэі пераможцаў!
Гуляючы ў ChampionChip Series, вы будзеце атрымліваць ачкі і падымацца ў табліцы лідараў нашай галерэі пераможцаў.
Першых 200 гульцоў у галерэі пераможцаў атрымаюць спецыяльны чэмпіёнскі прыз, а гулец, які занясе ў ёй 1 месца, выйграе неверагодныя $1000!
Узначальце галерэю пераможцаў і СТАНЬЦЕ першым афіцыйным пераможцам 888poker ChampionChips!
Action Squad на 888Poker
Вызваліце свайго ўнутранага героя і выйгравайце да $100,000!
Action Squad на 888Poker
Прадстаўляем Action Squad ад 888Poker!
Прадстаўляем Blast Man, Turbo Warrior і Captain SNAP – прымайце гульню на сябе і вярніце сабе СІЛУ!
Гуляйце і выйгравайце скрэтч-карты Power і SuperPower і дзіўныя прызі коштам да $100,000 КАЖНЫ ДЗЕНЬ!
Выигрывае КАЖДАЯ скрэтч-карта!
Чым больш скрэтч-карт вы атрымаеце, тым больш у вас шанцаў на ВЯЛІКІ выйгрыш!
Скрэтч-карта Power
Выканайце нашы заданні Superhero і выйгравайце да 4 скрэтч-карт Power КАЖНЫ ДЗЕНЬ!
Выйгравайце турнірныя білеты і дзіўныя грашовыя прызы на суму да $1,000!
Коэффициенты выигрыша
Скрэтч-карта SuperPower
Увайдзіце ў лік вядучых 888 гульцоў у любым з нашых турніраў $3,000 Action Squad Tourneys і выйгравайце да 3 скрэтч-карт SuperPower КАЖНЫ ДЗЕНЬ!
Выйгравайце дзіўныя грашовыя прызы на суму да $100,000!
Коэффициенты выигрыша
Вось вашы штодзённыя заданні Superhero
Атрымлівайце скрэтч-карту Power за кожнае выкананае заданне:
* Заданні будуць даступныя толькі тым гульцам, якія ўжо зрабілі як мінімум адзін дэпазіт і гулялі па меншай меры ў адным турніры $3,000 Action Squad’ tournament. * Гулец можа выйграваць да 4 скрэтч-карт Power у дзень, па адной за заданне * Дні лічацца з 00:00 па 23:59 GMT
Інфармацыя пра турніры $3,000 Action Squad Tourney
$3,000 Blast Man Tournament
Выйгравайце ШМАТ і ХУТКА ў BLAST!
Праз 6 хвілін гульня будзе перанесена, і гульцы аўтаматычна пойдуць ва-банк, пакуль не вызначыцца адзін пераможца.
Калі: Штодня а 11:10 GMT да 5/11/2017
$3,000 Captain Snap Tournament
Покер з хуткім фолдам – максімум гульні!
Атрымлівайце новыя карты адразу пасля фолду.
Калі: Штодня а 14:10 GMT да 5/11/2017
$3,000 Turbo Warrior Tournament
Марыце пра хуткасць?
Час для турбавяселля…
Калі: Штодня а 18:10 GMT да 5/11/2017
Інфармацыя пра турніры па скрэтч-картах
$10,000 Ultimate Hero Tournament
Выйгравайце білеты з дапамогай нашых скрэтч-карт і гульні Superhero Spinner
Калі: Штотыднёва ў нядзелю а 19:30 GMT да 12/11/2017
$1,000 Power Up Tournament
Выйгравайце білеты ў нашай гульні Superhero Spinner
Калі: Штодня а 21:10 GMT да 5/11/2017
НОВІНКА: Пераходзьце на новы ўзровень за МЕНЬШАЕ колькасць ачкоў!
Пазалучныя навіны, Сяргей!
Мы абнавілі структуру ўзроўняў у нашым клубе 888poker Club і, пачынаючы з сённяшняга дня, вам спатрэбіцца набiраць меншую колькасць ачкоў, каб перайсці на наступны ўзровень! Гэта таксама значыць, што атрыманне вашай наступнай скрэтч-карткі клуба цяпер на крок бліжэй!
Калі на дадзены момант у вас больш ачкоў, чым гэтага патрабуеновае умова, вы перайдзеце на наступны ўзровень, як толькі зробіце стаўку. Любая застатковае ачкі пойдуць у зачет наступнага ўзроўню, дзе вам падрыхтавана яшчэ больш залатых токенаў!
Да сустрэчы за сталамі!
У ўсіх кліент працуе? А то я ўжо надакучыла яго пераўсталёўваць😕 Усё нармальна ўсталёўваецца, запускаю, кліент загружаецца, выскачыць увядзіце логін і пароль, ўвожу, быццам усё ОК, але літаральна праз 15-20 секунд кліент сам зачыняецца. У чым можа быць праблема? Бо на акке 9$ з капейкамі ёсць, хацела пакатаць.🤭
Праблема можа быць :
1. Flash-плэер абнаві.
2. Вірусня, але сумняваюся.
3. Паспрабуй усталяваць пад адмінам і запускаць пад адмінам.
4. Магчыма ўбудаваны антывірус ці брандмаўэр балбеснічае, трэба пашукаць і дадаць у выключэнні.
Магчыма блакуе правайдэр, сутыкалася з падобнай праблемай, толькі вылятаў кліент яшчэ да запуску ) яшчэ такая праблема ўзнікае, калі 888-кі выпускаюць абнаўленне і яно тупа крыва ставіцца, лечыцца гэта спампоўкай ўсталёўшчыка з іх афіцыйнага сайта і ўстаноўкай кліента, у мяне ўвогуле тупа сама прайшло праз дзень/два 🙂
У любым выпадку больш дакладны адказ дасьць падтрымка, лепш звярнуцца ў чат, лісты яны чытаюць вельмі доўга
Вірусаў няма, учора Kaspersky поўную праверку запускала, Я хз раней усё працавала без праблем… Кароче напішу ў падтрымку, або паспрабую спампаваць з .com а не з .ru
а ўвогуле можаш у групе ВК пачытаць, можа пішуць што па гэтым пытанні
Я старонку ў ВК выдаліла ўжо даўно, не стала моцна перажываць, напісала ў падтрымку. Паглядзім, што адкажуць☺
Доўга давядзецца чакаць, падтрымка на 888 не самая аператыўная))))))))
Ну завесці левай не занадта вялікая праблема. У мяне ёсць і мая родная і левая 😎
Барабан покернай рулеткі.
Атрымайце сваё бясплатнае штодзённае кручэнне!
Аліса, атрымлівайце БЯСПЛАТНАЕ кручэнне барабана покернай рулеткі кожны дзень, заходзячы ў свой рахунак 888poker! Даведайцеся больш.
Вы можаце выйграць грашовыя бонусы, квіткі BLAST і турнірныя квіткі ў покер, бонусы FreePlay для Blackjack, рулеткі і слотаў у казіно, а таксама бясплатныя стаўкі на спорт, якія можна выкарыстоўваць ужо ў наступнай гульні.
ПЛЮС – вы можаце кожны дзень атрымліваць дадатковае кручэнне, заходзячы ў свой рахунак з мабільнай прылады ў перыяд з 17:00 да 24:00 GMT!
ЯШЧЭ І БОЛЬШ!
Мы дарым вам бясплатны квіток на турнір $3,000 Poker Roulette Freeroll.
Ace the Slopes – мільён долараў у фрыролах на 888poker
На 888poker стартваў маштабны фестываль фрыролаў з агульным прызавым фондам $1,000,000.
Аб акцыі Ace the Slopes
Тэматычны фестываль на зіму працягнецца з 12 студзеня па 12 красавіка. У ім вас чакаюць тры тыпы фрыролаў:
На кожны з фрыролаў патрэбныя спецыяльныя квіткі, якія даюць за выкананне заданняў.
Як атрымаць квіток у Green Run Freeroll?
Бясплатныя турніры Green Run праходзяць кожны дзень у 19:25 / 01:25 / 05:25 МСК. Каб сыграць у іх, выканайце адно з заданняў:
Адна выкананая місія дае гульцу адзін квіток у Green Run Freeroll (ён дзейнічае на працягу 7 дзён). За дзень можна выканаць да трох заданняў у любых спалучэннях.
Як атрымаць квіток у Red Run Freeroll?
Каб атрымаць 1 квіток на Red Run Freeroll, выканайце на працягу тыдня (з панядзелка па нядзелю) 9 місій, якія паказаны для Green Run Freeroll. За тыдзень максімум можна атрымаць 2 квіткі на Red Run Freeroll.
Red Run Freeroll праходзіць кожную тыдзень у ноч з нядзелі на панядзелак у 00:01 МСК. Акрамя грашовага прыза пераможца Red Run Freeroll атрымлівае ў падарунак лжны падарожжа на лыжах наміналам $3000.
Як атрымаць квіток у Black Run Freeroll?
Каб удзельнічаць у фрыроле з прызавым фондам $100,000, выканайце адну місію на працягу месяца:
Разлік каляндарнага месяца для выканання місій праводзіцца па перыядах:
Black Run Freeroll пройдзе тры разы: 12 лютага, 12 сакавіка і 12 красавіка.
Хто-небудзь у коле на 888 пры заходзе ў рахунак штосьці выйграе, акрамя білетаў на танныя фрыхі? Па мне дык там, каб нешта іншае выйграць, трэба нядрэнна так ім наіграць рэйку за кэшавымі сталамі.
Не гуляў там паўгада, зараз з 1 студзеня кручу кожны дзень – адны тыкеты.
Я ў Патипокере кручу падобную акцыю і таксама апошнія пару тыдняў адны білеты на фріролы, хоць спачатку давалі і долар рэалам, і пару даляраў фрыбет, фрыспіны.
да яны скурвіліся, заўважыў нават у сябе заканамернасць – то ці ў панядзелак, то ці ў аўторак мне выпадаюць прызы, у астатнія дні гэтыя білеты смердзючыя
а раней памятаецца часта давалі ў іх акцыях бездэпы, хоць можа гэта такая акцыя такая “няўдалая”
Раней, калі гуляў на 88ках, пастаянна круціў гэтае кола, так – у асноўным давалі квіткі, але бывалі і фрыбеты, і бонусы ў казіно і г. д., але рэдка, проста.. рэдка. Але потым, калі я дайшоў да вываду, прачакаў тыдзень, вываду так і не атрымаў, я ўвогуле пасля гэтага не зразумеў, як людзі гуляюць у гэтым руме, калі вывад столькі займае. Не ведаю, як цяпер справы, але пасля таго выпадку мяне як адвярнула ад гэтага рума
Усё ж часам спрацоўвае. Сёння Пати парадавалі пасля тыдняў капейных прызоў. Таму не варта брезгаць.
канкрэтна з гэтай акцыі Расію ўвогуле выключылі, відаць тварам не выйшлі😁
да якога дня яна? каб ведаць калі чакаць наступную акцыю
У мяне з пачатку гэтай акцыі не было зусім нічога, на гэты момант 8 дзён without выйгрышу.