Адкрылася рэгістрацыя ЦУПІС, Tenisi і Ліга Стаўок, фрыбеты
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
22 ліпеня 2019 г.
ад
Dobronx
|
34 Адказу
|
2,315 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Для тых, хто не ў курсе, паведамляю. Цяпер там можна прайсці ідэнтыфікацыю без максімальнага цупис, проста загрузіўшы дакументы!
ў лізе даюць фрыбэт 500, 500 вычэнуць з выйгрышу.
ў тенісе даюць 750, 750 не забіраюць!!!
вывады неабмежаваныя, мін дер у цупісных бк 10 рублёў!
калі што, пра гэта ўжо пісалі ў акцыях букмекерскіх кантор, не абавязкова, напэўна, новую тэму было ствараць)
Мяне кожнага букмекера прагартаць трэба было перад гэтым? Афіцыйных прадстаўнікоў я тут не бачыў, зыходзячы з гэтага прыкіднаў, што пра цупісныя бк людзі тут наўрад ці ўвогуле сочаць. Мяне пафіг, хай выдаляюць у такім выпадку.
што тут да лістання букмекераў, калі ты не ў курсе, ёсць тэма з бонусамі ад букмекераў, там публікуюць усе актуальныя фрыбеты і іншае
навіщо лішнія тэмы тады ствараць?
Ну так напішы мадэрам, што ноеш, то сядзіш?
якія фота просяць?
Пашпарт
я зразумеў, што пашпарт. без лістка з датай, назвай, селфі і г.д.? толькі пашпарт?
У тенниси толькі 2-3 старонка, здаецца.
У лізе пашпарт, прапіска ў пашпарце і сэлфі з ім.
У тенниси, напрыклад, каб у будку не ісці, трэба, каб першы цупис быў верифікаваны сам. Інакш ніяк.
А цупис можна верифікаваць толькі праз лігу ставак па спрашчанай верифікацыі. І тое не факт, што гэтага хопіць для верифікацыі ў самой цупісе!
Праз винлайн. У мяне спачатку быў винлвйн, потым зрабіў тенеси, потым лігу, усё прайшло.
у лізе калі даўно зарэганы то няма сэнсу праходзіць верыфікацыю,там фрыбэт даступны 30 дзён пасля рэгі
У винлайне што просяць ? даўно там не рэгістраваўся , там жа трэба будзе онлайн праходзіць па ідэі вериф?
Відэаконфа з пашпартам.
Так і думаў, гэта не пракатывае. Я ж думаю, як зарабіць на гэтай тэме)
Таму мяне цікавіць пытанне пра лигу ставок, калі прайсці гэтую спрашчаную рэгу, цупис стане цалкам вэрыфікаваным, каб потым пайсці ў тенниси і забраць бабкі ?)
Чаму жывыя дропы не задавальняюць?)
З жывымі дропамі прыбытку менш , бо іх паслугі таксама каштуюць бабла. + Ставіць на паток складаней.
З цупісам без жывых ніяк. Плюс, нумары проста свае рэгіструеш і ўсё, а ім фіксу плаціш.
ты напішы, што код трэба пры рэге ўводзіць, а то хто-небудзь абломіцца.
у тениси нічога не трэба
рб2019 код для тэнэсі
Вось што трэба для Тэнэсі
Гэта для тых, у каго ў першым цупісе няма верыфікацыі!
Калі б у цябе была прайдзеная верыфікацыя ў першым цупісе, то табе б не давялося нікуды ісці. Ты проста ўвёў бы нумар пры рэгістрацыі ў тенесі, які выкарыстоўваў для першага Цупіса, і табе адразу налічылі бонус 750р
Цупис праз винлайн атрымайце, відэаконфа, ўсіх дропаў там праганяйце, астатняе рукамі можна рабіць.
Згодзен з табой цалкам, таксама гэтак прайшоў усё, яшчэ сяброў запрашаў і ва ўсіх бк таксама ўсе фрыбеты адыгрываў. Можна яшчэ праз parimatch прайсці з лёгкасцю – там значна прасцей зроблена: селфі з надпісам без пашпарта і развароты пашпарта