Адказы на квіз у казіно Pin-up
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
2 лютага 2022 г.
ад
gans2115
|
393 Адказу
|
44,040 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Колькі ў рублях трэба пад квіз депаць? Бо напісана 10 баксаў, а ў мяне рублёвы рахунак. І ж было 500р раней, змянілі суму?
Сеў на сувязь з падтрымкай, сказалі 500р мінімалка так сама (толькі дзіўныя папаўненні, перакладам з карты на карту бабла, звычайныя чамусьці зніклі).
Сеў цяпер круціць 70 спінаў, дало трошкі больш за 200 рублёў спачатку за 69 спінаў і на апошнім 70-м спіне бонуска выпала – 1.5К р дала яшчэ. Пайду мыць)
У Ваваду коратка я пакаціў лепш.)
Не спрабавалі ў абноўленым пін апе купоны актываваць на дэпазіт? На гэтых выхадных. У мяне не актывуюцца.
ты пра фрыспіны? там проста акенца не выскоквае, што ты актываваў(як раней)
я ўпершыню ўвёў і акенца не выскачыла, потым увёў яшчэ раз і была памылка… кароче спрабуй дэпачыць
альбо калі сумняваешся то спытай у чаце
Ага, такая ж фігня была, напісаў у ТП, яны сказалі, што ваш код ужо актываваны.
Сёння апошні дзень іх спінаў ад 700 рублёў,а коды так і не ўводзяцца!!!
У каго-небудзь прайшоў код 🔐???
Там проста апавяшчэнне не выскоквае як было раней , што цяпер трэба ўнесці дэпазіт. А так спіны былі пасля дэпазіту .
Адказы на Квіз :
лятаючая талерка
Па стаўцы не ў курсе.
70 спінаў – спіны па 15 рублёў, бонуска з дзясяткамі, як звычайна больш за 3 дзясяткі ні разу не выпала
Мне за ўсе правільныя адказы за 70 спінаў далі па 20 руб у слот ад бигейминг pin-up bananza накінуў 1533руб
Я так разумею, макс вывад х10 ад бонуса
Так,х10
Мне як заўсёды Мороженка якое-тае касмічнае па 5 рублёў…..
Ясна, значыць ужо змянілі слот. Можна і не спрабаваць тады.
Адмыў гэтыя накручаныя 380 руб і 3 рублікі хаця зняў. У джет па бонусе:)))
Адказы на квіз :
Рымскі легіянер
У Калізеі
Мечы
Па колькі спінаў?
Тыя што за 70 спінаў былі па 6 рублёў. З іх усяго 80 рублёў дало.
Так, слот проста канчаны, 86 рублёў даў. дэтка, яны, пахожа, спецыяльна такія слоты выбіраюць. Адзін раз за год толькі нармальна пасыпала было.
Хто ў квізе будзе гуляць бярыце адзін адказ на 50 фрыспінаў,там слот нармальны і па 10р,мяне дало 970р
Адказы на Квіз :
Піва
Палярны воўк
Нічога
За адзін правільны адказ – 50 фрыспінаў(slot Aztec Magic Megaways);
За два правільныя адказы – 60 фрыспінаў(slot Wild Cash);
Далі тры правільныя адказы – 70 фрыспінаў(slot Fruit Million)!
А па чым спіны не ў курсе пакуль ? Можа хто браў ужо.
Па нейкай прычыне атрымалася толькі 2 правільныя адказы. І ў мяне, і у знаёмага.
на апошняе пытанне адказ-актывуюцца фрыспіны
Людзі, відаць, не правяраючы кідаюць інфу, на жаль.
Хаця можа быць такое, што і пинап спачатку памыліўся, а потым памяняў адказ, у яго ўжо такое было.