Адбіваем бездэп
Форум казіно без дэпазіту
|
13 November 2015
ад
bazzar
|
20 Адказаў
|
1,378 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Парайце, як лепш адбіць бездэп:
якія рабіць стаўкі (па-мінімуму ці вялікія)?
у якіх гульнях (слоты ці рулетка)?
якія слоты больш даюць?
усе аднолькавыя, залежыць ад RTP (калі гэта не дауноскрыпт). Калі скрыпт – ніхто не падкажа.
У рулетку амаль заўсёды нельга, або вейджар амаль не ідзе.
па сярэднім.
Тэма створана каб сабраць класы і пойнты і не нясуць у сабе ніякай сэнсавай нагрузкі. Мой пост створаны таксама, каб сабраць класы і пойнты і не нясе ў сабе ніякай сэнсавай нагрузкі.
Ну чаму, калі чалавек навічок, табе што, цяжка дапамагчы?
Гоняешся за клясамі? Лаві )
глядзець тэрмсы. Калі ў тэрмсах асаблівых умоў няма. То як душа пажадае. І ад слота залежыць.
Слоты, канешне.
Залежыць ад софту. Няма «даючых» і «не даючых». Бывае пашанцуе і не пашанцуе.
пастаў што гэта лепшы адказ і зачыні тэму)
усё добра)
што ты на людзей так кідаешся)
*жарт*
Адбіць лепш, як па мне, менш ліній. вышэй стаўка, ёсць шанц што пасыпле па нармальнай стаўцы . а ліній прыкладна палова ад тых што ёсць, залежыць ад софту гульні
Ніводнага каментара няма, які адносіцца да гэтай тэмы! Чалавек папрасіў распавесці, як адбіваць бездеп, стаўкі слоты. З майго досведу – калі слот NetEnt і баксавы бон – адбіваем доа па 0,09-0,18. калі мікра-тытаны 0,15, Pistoleras 0,15, калі Playtech – Максімус па мінімуме) пішыце, хто як мые.
І шмат ты бездэпаў адбіў?)(
плейтэкавы адбіў,адзін NetEnt))пакуль 2
Усім прывітанне,у чым сакрэт,колькі не спрабаваў адбіць бяздеп ні разу не прайшло,1 да 50,або 1-200 жах колькі варыянтаў не спрабаваў не магу ніяк,і ставіў па мінімуме і спрабаваў пасярэдак,усё прагараю,і без варыянтаў..Хто можа падказаць што-небудзь дзейснае?
не круціць доўга 1 слот, калі не дае.
мяняць мікра і нетент па чарзе – софты самыя папулярныя і даюць непагана.
я шмат разоў паднімала, але злівала, бо докаў не было
і адбіваць толькі на папулярных слотах, бо шанцаў больш.
па меншай меры, у мяне заўсёды так.
яшчэ па гарачых слотах хаджу, якія ў розных казіно ва ўкладцы “папулярныя”, таксама сыпяць.
Добрая парада, скарыстаюся, а то што толькі не спрабаваў, Паспрабую Вашу стратэгію ў новым бэздэпе, Спадзяюся гэта дапаможа..
Не думай пра тое, што яго трэба адбіць. Проста гуляй. І забудзь, што гэта бездеп. Не думай, што калі ты будзеш круціць па стаўцы роўнай 1/100 сумы грошай і г.д., то можаш адбіць. Некаторыя па максу гуляюць і адбіваюць. Некаторыя па мінімалцы і адбіваюць. А хто-то гадамі спрабуе і ніводнага не адбіў. Першы бездеп я ўвогуле выпадкова знайшоў, хлопец размясціў інфу, што адбіў бездеп, гэтага бездепа не было ні на латесте, ні на аске, ні на нф нідзе. Я сам гэты бездеп знайшоў. Але мне яго не далі. Потым я знайшоў іншы бездепазітны код і ўрэшце адбіў бездеп. На ўсю волю…
Увогуле адбіў бездеп на Manhattan slots. Хто-небудзь выводзіў яго?
ты будзеш першым,потым адпішыся, ці ўдала ці не.
Тут ёсць спецыяльная тэмка)
Гэта выпадкова не тая казіно, дзе яшчэ музыка грае на поўную. І на сайце акторы вядомыя?)
Карацей паставіў на вывад ( деп не рабіў, дакі не пасылаў) хз што далей будзе чакаемс.
я ўчора ад яе бездэп кідаў, здаецца
Я ўсё зразумеў. 50 фры-спінаў. Я пра іншую думаў. Там чувак 1 кідаў. Які пісаў, што выводзіць адтуль па мільёну) яшчэ нік з йцифрапмі быў ;D