ад 5 да 15 спінаў за рэгістрацыю
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
31 October 2016
ад
kerob
|
25 Адказаў
|
2,684 Прагляду
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
https://www.shadowbet.com/en/
Рэгіструемся і пацвярджаем тэлефон (пры рэге ёсць Расія, а вось тэлефон чамусьці Казахстана (+7), але смс прыходзіць
заходзім у Rewards і круцім spin to win
вагер х35
макс кешаута няма
забароненыя краіны
Па розных юрыдычных або камерцыйных прычынах, мы не дазваляем рахункі павінны быць адкрыты або карыстаныя кліентамі, якія пражываюць у пэўных краінах, уключаючы Злучаныя Штаты Амерыкі (і залежныя ад яго тэрыторыі, ваенныя базы і тэрыторыі, уключаючы, але не абмяжоўваючыся Амерыканскім Самоа, Гуам, Маршалавы Астравы, Марыянскія Астравы, Пуэрта-Рыка і Віргінскія астравы), Францыю, Эстонію, Бельгію, Іспанію, Італію, Ірляндыю, Паўднёвую Афрыку, Данію, Турцыю, Ганконг, Афганістан, Эфіопію, Іран, Ірак, Іарданію, Кувейт, Пакістан, Сірын, Нігерыю, Сінгапур, Румынію, Балгарыю, Партугалію, Філіпіны, Ізраіль, Індыю, Емен, Венгрыю, Бангладэш, Барбадас, Бутан, Бруней, Буркіна-Фасо, Кокосавыя (Кілінг) астравы, Джыбуці, Эрытрэю, Непал або іншыя забароненыя юрысдыкцыі («Абмежаваная юрысдыкцыя»), як нам паведамляецца час ад часу
Рэга прайшла, спіны атрымаў..Но…ні адзін слот не адкрываецца, спрабаваў розныя браўзэры. У цябе ўсё норм прайшло?
так,3 слоты адкрываў
Нармальна так насыпала ))) Вы выйгралі 50 бясплатных кручэнняў.
вось як, нават 50 можа быць
15 FS – бакс даў
Аналагічная дурніца….
штосьці мне падказвае што гэта толькі ў хлопцаў з Украіны
І ў мяне таксама слоты нідзе не загружаюцца… спрабаваў розныя браўзеры, але яны так сама завісваюць на трэцяй загрузцы і ўсё.
Увогуле не буду я праз 5 спінаў марочыцца 😁
у мяне ўвогуле не грузяцца слоты)) нават % ніякіх няма тупа чорны экран
З маім шчасцем – 5 фрыспінаў і выйграш 0 🙂 Мабыць, у каханні пашанцуе)))
народ зайшоў!правайдэр відаць праблема!замяніў мадэм на Мегафон з Білайн і слоты пачалі загружацца)))але з 10 спінаў даў толькі 10 цэнтаў)))
5 спінаў 23 цэнты ))))))))))))
Ну гэта самае галоўнае 🙂
П.С.Прабач за флуд
У пірамідах 8 еўра насыпала з 15 спінаў. Зліта пад нуль у Mythic Maiden.
адправіў ім докі, думаў депнуть як-небудзь, шчас гляджу, адкінулі, ну ладна, прапіска не лепшай якасці, але з пашпартам усё нармальна, ды і гэтыя докі паўсюдна падобныя казі прымалі
Далі 5 раундаў. Усё ж старбёрст 0,75 наваліў. Тым прасцей будзе адбіць 🙂
25 цэнтаў з 15 спінаў (( казіно клон рызк
4 цэнты за 10 спінаў жэсць )))))))))
1.10$ дало 🙂
1.7 дало ў піраміду,за пяць спінаў.Прозалажыў у доа.(
Чудоў не бывае.Шансы мізэрныя з такіх падгонаў што-небудзь падняць.
—————
Дарэчы яны яшчэ па серадах 10 спінаў даюць тым, хто деп рабіў за апошні тыдзень.
Можа депнуць чырык хз…На першы деп бонус і ў сераду 10 спінаў.Якая-ніякая халява)))
падняў 4.40 $ у пірамідзе за 5 спінаў,нормальна навалівала да х 6 доходзіла,потым у алоху зліў усё за пару мін
атрымаў 15 спінаў выбраў Starburst выйграў 6,11$ буду граць далей.
Украіна там па незразумелых прычынах у бане ў слотах) Захацеў толькі праз Зенмейт і г.д.