Абнуленне балансу ў казіно Слоттика

Абмеркаванне анлайн-казіно | 8 снежня 2021 г. ад | 2 Адказу | 320 Праглядаў | 0 Рэакцый
Ранг
3
Рэпутацыя
17
Публікацыі
1
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 кра 2018 г.

Сітуацыя такая: літаральна тыдзень таму, дзе-то ў тэлеграм-канале ўбачыў, што казіно слотіка дае 500р бездапазітны бонус (не пры рэгістрацыі, даўно там зарэганы) у іх бываюць такія акцыі, ну вось з гэтага бездэпа падзанёс трошкі, вейджар адыграны, на балансе 19 208 р, зрабіў мін дэпазіт, откруціў яго па правілах х 3, загрузіў усе докі, прайшоў верыфікацыю і літаральна праз пару гадзін прыходзіць ліст на пошту «вывад адмоўлены», заходжу на сайт баланс 0, пішу ў падтрымку, мне кажуць у вас мультыаккаунт, да спрачацца не стаў мульт быў, але перш чым рабіць новы акк, я прасіў у падтрымцы, каб яго заблакавалі, мне сказалі, усё можаце гуляць спакойна, (скрыны ўсе ёсць і з датай і з пацверджаннем) мне ў саппорт кажуць, што аператар мог выпадкова яго не заблакаваць, так маёй віны ў гэтым няма, тэлефанаваў менеджар абяцаў разабрацца, тыдзень ужо разбіраюцца, вось у агульным такая сітуацыя

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.

Тут афармляй скаргу 🔗 бо на форуме проста абмеркаванне, а каб вырашыць праблему, трэба аформіць па той спасылцы.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...