Абнаўленне Латеста. Абмеркаванне
Прапановы па паляпшэнні
|
11 July 2017
ад
IvanPronin
|
581 Адказ
|
54,571 Прагляд
|
19 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну блін жах, я зайшоў на форум, падумаў, што памыліўся адрасам 🙂 Вельмі блін не звычна, але выглядае вельмі прасунута, трэба толькі ва ўсім разабрацца, апісанне новых функцый будзе? Вельмі трэба, каб што-небудзь не тое не нажацаць.
Калі гэта канчатковы варыянт, то мне не падабаецца. Можаце штурхаць. Навошта ісці па шляху Microsoft і ўсё пастаянна абнаўляць, тым самым ускладняючы жыццё? Цяпер трэба зноў прывыкаць. Пайду ад вас, злые вы))
Буду кароткі. Іван. Зрабі пліз усё назад 😁
Адрэагаваў? 😁 Калі ўжо рабіць прыгожым/прыкольным, то ці ад захаплення ахуел, ці не!
А мне спадабалася вельмі карысная фіча, цытаванне вылучанага тэксту …
нафіга вы форум так сапсавалі? ці былі да гэтага падставы? хтосьці быў супраць старога дызайну. ну слоў няма, як гэта нармальна выказаць
Вярніце лайкі назад стары фармат, з новым пістэц як нязручна , яшчэ нейкія сэрдзічкі з’явіліся на што яны патрэбныя???
гэта проста пздц. хочацца прыехаць і даць па твары таму, хто гэта зрабіў
Да новага заўсёды складана, прывыкаць хутка :))
ну да гэта прыкладна тое ж самае, як нас усіх згвалцілі. да гэтага прывыкнуць складана.
Табе давядзецца ехаць у Беларусь 😁
я б зьездзіў асабліва за 5 балаў, якія нельга спісаць а калі без жартаў – гэта была яго памылка. без абнаўленняў усё было збс. а цяпер нават не магу апісаць свае ўражанні. поўны п*здец. быццам для еммо зайшоў на форум
А ты цяпер пра каго ўласна ?
ну не пра цябе хутчэй за ўсё. пра адміністрацыю
Можа галасаванне за стары\новы варыянт? Там і відаць будзе, ці камусьці падабаюцца гэтыя змены.
я таксама за, нельга так паступаць з карыстальнікамі. трэба спытаць іх меркаванне
Ну да. Не пра мяне. Канеш. Але як пісаў Іван, гэта вымушаны апдэйт….
хто яго вымушаў – усё і так было нармальна. хто гэты кепскі чалавек? з якой мэтай яны гэта зрабілі?
Стоп стоп стоп стоп!
Панеслася душа ў рай.
Дзе і што змянілася катастрафічна?
Акрамя пашырэння функцыянала лайкаў і трошкі знешнасці нічога больш…
Некаторыя моманты проста яшчэ не вярнуў. Абнаўляць не проста захацелася, а прыйшлося. таму што ёсць шэраг будучых мадулей, якія не падтрымліваюцца старым рухавіком…
Ну вось, давай па пунктах: што змянілася, што прама рэжа вочы?!))
чутка внешности? это небо и земля каким форум был вчера и каким стал сегодня. для чего вы сделали это? кто об этом просил? есть ли в этом потребность.? я наверное реже просто буду заходить конечно никто из за этог ничего не потеряет. ну у меня нет нормальных слов как это выразить. из нормального форума вы делаете нейкую шляпу.
![]()
Медыя ад удзельнікалайк гэты новы як у інстаграме рэжа вочы. новы лагатып у вакне браўзэра вельмі рэжа. раней усё было строга . і прыемна.а зараз увогуле не пра што. шкада што я ў вас не дырэктар щас бы ўсіх звольніў хто гэта задумаў
што за лагатып?
Зрабі скрыншот пліз і стрэлкамі. што менавіта не падабаецца…
у акне ў браўзэры. я ж не індус што гэта такое???