Абмежаванне доступу для гульцоў з Расеі на платформе Softswiss
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
4 February, 13:16
ад
GoldKing
|
14 Адказаў
|
199 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Як я разумею, хутка зусім закроюць доступ гульцам з РФ платформы Softswiss і такія рэгулюючыя кампаніі як Holycorn і Dama N.V. Ужо за апошні месяц дзясятак казіно абмежавалі доступ.
да, шкада, аднак, была адна з апошніх платформаў з нармальнымі бонуснымі ўмовамі на дэпазіт((( але асабіста мне ўжо пафіг, бо забанілі ва ўсіх казіно
Гэта не проста так робіцца , нібы як што цяпер разглядаюць рабіць казіно ў Расіі , ну праз цупис, можа таму так.
@extratip ніхто нічога рабіць не будзе, як заставаліся гральныя зоны так і застануцца, усё гэта чуткі.
@babay29
Даўно можа і былі нармальнымі. Ты правілы чытаў там? Яны ўжо на тыя самыя дэпныя 200-300% зрабілі максвін х10.
@misha55 не чытаў канечне, мяне забанілі месяцаў 5-6 таму, у тыя часы ў многіх казінаў увогуле не было макса
вось учора вывёў з казіно на SoftSwiss (быў быццам), там максімалка 5к грошай
@goldking сэнс адкрываць новы казік фугу калі вось-вось на парозе блок для Рашы …
@babay29
Мяне яшчэ раней адключылі і ўжо тады гэта ў правілах было напісана.
Нармальныя бонусы там скончыліся ў 22-23 гадах, а потым пачалі аккаунты выключаць. Цяпер відаць вырашылі ўвогуле ўсіх адключыць.
Калі на форуме паглядзець казікі софтсвис, то многія ўжо закрыліся, у якія я гуляў. Нават калісьці мой любімы кингдом.
@misha55 не, я ў 25 годзе яшчэ гуляў без макса, альбо добрыя сумы – максімалка, проста ты відаць дрэнна шукаў))) ну і казіно, у якія гуляў, былі невядомыя ў нас, знойдзеныя на імпартных сайтах
@misha55 нядаўна гуляў ,х50 ад дэпа быў максвін,вывёў касар
@ewgen99
Ну гэта нейкая разавая акцыя, судзячы па часе ў некалькі дзён. Калі шчыра, акцыя вельмі сумніўная. Ты депнуў 20 баксаў пад 500% з вэйджарам х40 (4к баксаў), шанец адаграць вельмі малы, таму і максвін х50. Табе вельмі пашанцавала.
Абсалютна ва ўсіх праектах, у якіх я гуляў, у ўмовах было абмежаванне х10 на бонусы да першых дэпазітаў і фскам. У 20-21 гадах такога не было. У выніку яны забралі РФ гульцоў, забілі бонусы і зачыніліся. Відаць, там ніхто і не гуляў, акрамя нас.
Нууу з пачатку года пракляты Evolution 🏳️🌈🧑🤝🧑💩💨🕳️ аб’явіў, што наша ру юрысдыкцыя пад забаронай для нас – ну і што!? Усе казі падключылі проксі і Віні-Пуха для сваіх гульцоў, а хто не падключыў, то раю – ты сам і дазваляеш Віні-Пуха і карыстацца гульцам цяпер абсалютна ўсім! Галоўнае – гуляйце, хлопцы!)
А Evolution не толькі ўся 99%-овая лава, так яшчэ і NetEnt, LTG, No Limit і Red Tiger і яшчэ нешта там гэтыя недалюдзі прыкупілі – ну і што?!)) Усе нашы гульцы ва ўсё гуляюць па поўнай.
Таму тое, што платформа Соввсвисс ад’ехала ў іншы свет (я маю на ўвазе туды, у 🏳️🌈🧑🤝🧑💩 у кейефропу, і нас па прычыне іх русафобіі да нас і недружалюбнага стаўлення яны не прымаюць), так і шорт з імі!!!! Казоў на іх платформе ўсяго нічога засталося))) адзінак.
А ну так!!! Bit(не)Starz разве, які пастаянна торчыць у нас у тым лісце ў спісе топ-казіно на форуме, тыпа крыптаказіно пазіцыянуюцца (праўда патрабуюць вэрыфікацыю і дакументы🤣🤣🤣) так я заўважу, што BitStarz 🕳️💨💩🧑🤝🧑🏳️🌈 гэты якраз на Платформе Соввсвисс пазіцыянуюцца і больш за тое, заўсёды быў флагманам гэтай пом…прашу прабачэння платформы, так што…….
да і дзякуй богу, SoftSwiss самая ўбогая сістэма, ужо 2026 на двары ўсе не могуць нармальна дэпозіты зрабіць, калі дэпнуў LTC, то гуляй на LTC, калі дэпнуў dog, то і гуляй на іх, а там яшчэ хрэн з курсам разабрацца, ды і праблемы бываюць што не ўсе правайдары падтрымліваюць падобную крыпту.
Колькі разоў рэгістраваўся ў іх казіно і атрымліваў кучу бяздэпаў і ніводнага не адмыў за ўвесь час(Проста агідна
@pavel555.Ну Битстраз ізноўкі быў на софтсвісце і прымаў праз СПБ і карты )калі пачалі нас душыць, яны забралі карты і пакінулі толькі крыпту )Па мне яны адны з найлепшых і заўсёды выводзілі імгненна – гэта я кажу 6-7 гадоў таму )цяпер не ведаю, як у іх )ну ўсё роўна нават па скаргах яны імгненна адказваюць)не як некаторыя казіно – на працягу тыдня не соізволіць адказаць на скаргу )
@babay29.Гэта ў якім казіно? Калі не сакрэт)