Абмеркаванне. Вайна. Смерць. Майонэз

Пагаворым пра жыццё | 20 лістапада 2015 г. ад | 31 Адказ | 1,476 Праглядаў | 0 Рэакцый
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

Ствараю тэму для абмеркаванняў.
Вайна. Сьмерць. Я люблю курычку з маянэзам.
Я лічу, што Вайны карысныя для нашай планеты.
На планеце Зямля 7 мільярдаў людзей. Праз наступныя 100 гадоў будзе перанаселенасьці планеты.
Але гэта неважна.
Сьмерць людзей не ёсьць нічога іншага, як жыцьцёвы цыкл. Калі чалавек памёр, значыць так і павінна было быць.
Слава Сатане.(гэта жарт)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 652
Публікацыі
5 714
Падпісчыкі
110
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.

э плля! 

Мой аватар!!!!

Гэта нішто!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
IvanPronin, 20 лістапада 2015 г.
э плля!  Мой аватар!!!! Гэта нічога!

Сам вінаваты. Зеўса ў мяне на кампутары больш няма. Ну што думаеш пра гэта?

Што вы ўсе думаеце пра гэта!!!??!?!????!разадын

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
156
Публікацыі
3 142
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
15 кас 2015 г.
э плля!  Майн аватар!!!! Гэта нельга!

што вас двое стала)))) Вань, змяняй сабе аву))))

Пра вайну – па гэтай тэме можна гадзінамі балбатаць. У мяне адзін знаёмы камунікуе з фсбшнікамі, тыя ў сваю чаргу папярэджаюча разаслалі смс па сваіх, што на працягу месяца на тэрыторыі РФ чакаецца серыя тэрактаў з-за нашых дзеянняў у Сірыі. Паведамлялася таксама колькасць смерцянікоў, якія перабраліся на тэрыторыю РФ для здзяйснення гэтых дзеянняў. Карацей, вось так. У СМІ не пускаюць інфу – бачаць паніку, што ці хз

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
4 ліп 2015 г.

Вайна гэта страшна. Да мяне толкам не дайшла, але ўсё лета было вельмі жудасным.

Ламаюцца лёсы, паміраюць людзі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 369
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
1 сак 2015 г.

100 гадоў ..я дакладна не пражыву)) а свае гады хачу пражыць у спакойстве і камфорце ..Нафіга мне вайна))? перанаселенне гэта пакуль не наш галаўняк))..у каго праблемы.. той няхай іх і вырашае))…Індыя ..Кітай ))што ..мы павінны аддаваць свае шкуры ..за чужое шчасце?)..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
50
Публікацыі
21
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 лют 2014 г.

палітыкі мовамі чэшуць а гінуць мірныя людзі!!яксьці несправядліва

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 652
Публікацыі
5 714
Падпісчыкі
110
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.
Feya_Line, 20 лістапада 2015 г.
Ствараю тэму для абмеркавання. Вайна. Смерць. Я люблю курачку з маянэзам. Я лічу, што Вайны карысныя для нашай планеты. На планеце Зямля 7 мільярдаў людзей. На працягу наступных 100 гадоў будзе перанаселенне планеты. Але гэта не важна. Смерць людзей не ёсць нічога іншага, як жыццёвы цыкл. Калі [...]

1-е пытанне і яно ЗАЎСЁДЫ адзінае: каму гэта выгадна і патрэбна. Весці вайну. Так не бывае, каб вайна ішла проста так. Тыпа “а давай у контру замесімся” – “а давай”. З вайной такое ні де-факта, ні де-юрэ не пракатзіць.

А калі гэта камусьці трэба, а трэба гэта заўсёды для даволі меркантыльных мэт, то гэта значыць, што ў першую чаргу цябе ў гэтым справе маюць. І эканамічна, і палітычна, і сацыяльна і ва ўсіх астатніх абласцях. Т. е. табой тупа і не тупа таксама – маніпулююць.

Тут стаўлю шматкроп’е, каб даць прастор думкам што да таго, ці падабаецца табе гэта ў прынцыпе…..

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
air212, 20 лістапада 2015 г.
че вас двое стало))))Вань меняй себе аву))))   Па вайне – па гэтай тэме можна гадзінамі базараваць. У мяне адзін знаёмец кантактуе з фсбшнікамі, тыя ў сваю чаргу папераджальна разаслалі смс па сваіх, што на працягу месяца на тэрыторыі РФ чакаецца серыя тэрактаў з-за нашых дзеянняў у Сірыі. Пав [...]

колькасць папуляцыі трэба кантраляваць. Тэрарысты неабходны інструмент.

Melbourne, 20 лістапада 2015 г.
Вайна – гэта страшна. Да мяне толкам не дайшло, але ўсё лета было вельмі жудасна.   Ламаюцца лёсы, паміраюць людзі.

Мне шкада, што ты патрапіў у такую сітуацыю. І я ні ў якім разе не хачу смерці каму б гэта ні было. Але пасля гэтай вайны будзе ўсё нашмат лепш.

klik2klik, 20 лістапада 2015 г.
100 лет ..я точно не проживу)) а свои годы хочу прожить в спокойствии и комфорте ..Нахрена мне война))? перенаселение эт пока не наш головняк))..у кого проблемы.. тот пускай их и решает))…Индия ..Китай ))че ..мы должны отдавать свои шкурки ..за чужое счастье?)..

Паехай з Украіны. Калі хочаш жыць спакойна.=)

kiselina, 20 лістапада 2015 г.
политики языками чешут а умирают мирные люди!!как то несправедливо

Для палітыкаў пакаранне будзе на нябёсах. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 369
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
1 сак 2015 г.

Дадатковых жыццяў не будзе (нават у бонуске)..Для жадаючых аддаць свае тленныя целы ..на карысць ЧАЛАВЕЧНАСЦІ !!! заўсёды ёсць варыянты (цяпер Сірыя ..ідэальна падыходзіць ) на разбор можна здацца ..ныркі оптам..печань асобна))Ніхто ..не хоча ..каб ваявалі за яго калiткай (мож ёсць упаротыя)))але гэта хутчэй выключэнне..Давайце тэму Украіна замутым))..Прачысцім нашы стройныя рады ))…устраім мікрабойню))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 832
Публікацыі
59 673
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

Па-мойму мы забылі пра курочку з маёнезам

Я люблю курыцу грыль, але толькі з аджыкай)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 369
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
1 сак 2015 г.

колькасць папуляцыі трэба кантраляваць. Тэрарысты неабходны інструмент.)))……Я не хачу ..каб мяне ..як гуса мочылі..калі камусьці там ..што-небудзь там ..падумаецца))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 832
Публікацыі
59 673
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

А па тэме, усё ж па пытанні перанаселення, усё ж тыя сродкі і сумы, якія трацяцца на вайну і ўзбраенне, можна было даўно патраціць на развіццё навукі і асваенне космасу

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
1-ае пытанне і яно ЎСЕГДА адзінае: каму гэта выгадна і патрэбна. Ваяваць. Не бывае так, каб вайна ішла проста так. Тыпа “а давай у кантру замесімся” – “а давай”. З вайной такое ні дэ-факта, ні дэ-юрэ не пракаціць. А калі гэта камусьці патрэбна, а патрэбна гэта заўсёды з даволі меркантыльных пр [...]

Калі вайна – то гэта патрэбна камусьці. Хай і робяць яны свае мэты. Хай зарабляюць грошы. Але я не думаю, што пасля вайны ўсё будзе горш. Сціруць Украіну з твару зямлі. Усім будзе ўрок на будучыню. Што і як рабіць ні ў якім разе нельга. Будуць новыя правілы. будуць новыя законы. Будзе новы свет. Зямлю заселяць новыя людзі.

Была Вялікая Айчынная вайна, што здарылася? Выкарчавалі нацызм. Убралі Мусаліні – выкарчавалі фашызм.

Людзі паміралі і будуць паміраць, то ці на войне, то ці яшчэ дзе.

VyacheslavLenin, 20 лістапада 2015 г.
А па тэме, усё ж па прычыне перанаселення, усё ж тыя сродкі і сумы якія трацяцца на вайну і ўзбраенне можна было даўно патраціць на развіццё навукі і асваенне космасу

Космас даўно асвоены. Мы шмат чаго не ведаем.

klik2klik, 20 лістапада 2015 г.
колькасць папуляцыі трэба кантраляваць. Тэрористы неабходны інструмент.)))……Я не хачу ..каб мяне ..як гуса мочылі..калі камусьці там ..штосьці там ..падумалася))

Так прадпрымай нешта.

Сядзець на задніцы роўна і казаць “А я не хачу, каб Тэрарысты разбомбілі АТБ, у якім я купляюся” І Дыскутаваць на форумах, дрэнна гэта ці добра – лёгка.

Але мы не пра тое.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 652
Публікацыі
5 714
Падпісчыкі
110
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.
Была ВоВ, што здарылася? Выкаранілі Нацызм. Забралі Мусаліні – выкаранілі Фашызм.

Муса, фюрэр – іх саміх у зад рабілі тыя, хто бабкі зарабляў.

Таму ўсё гэта толькі чалавечы прах…!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 832
Публікацыі
59 673
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

Наконт асвоенага космасу не згодны, ён бясконцы і гэтак жа бясконца ў нашым успрыняцці колькасць планет там, так што гэта не факт, мы не адны ў сусвеце і нам не дазволяць адзін аднаго знішчыць, бо, яны разумнейшыя

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
88
Публікацыі
1 072
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
6 кас 2015 г.
Калі вайна – то гэта патрэбна камусьці. Няхай і робяць яны свае мэты. Няхай зарабляюць грошы. Але я не думаю, што пасля вайны ўсё будзе горш. Сціруць Украіну з твару зямлі. Усім будзе ўрок на будучыню. Што і як рабіць ні ў якім разе нельга. Будуць новыя правілы. будуць новыя законы. Будзе нов [...]

😁 Каму будзе ўрок? Украіну не “сціруць”, будзе яшчэ адна Югаславія з разбітай эканомікай і забяднелым насельніцтвам. …А маёнэз стане дарагім задавальненнем, пра курачку прамовчу.)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
Наконт асвоенага космасу не згодзен, ён бясконцы і так сама бясконца ў нашым успрыманні колькасць планет там, так што гэта не факт, мы не адны ў сусвеце і нам не дадуць адзін аднаго знішчыць бо яны разумнейшыя

Я пра тое, што мы ведаем меней, чым ёсць насамрэч.

Муса, фюрэр – іх саміх у … робілі тыя, хто бабкі зарабляў. Таму ўсё гэта парах чалавечы толькі…!

Я не хацеў(а) пісаць, але погляды Шикльгрубера чымсьці нават сімпатычныя мне. генацыд – гэта не добра. Але гэта не добра толькі ў тым выпадку, калі гэта робіцца дзеля 1 расы. Для прыкладу ўсіх у Аўстралію – значна лепш

Chekist, 20 лістапада 2015 г.
😁 Каму будзе ўрок? Украіну не “вырубаць”, будзе яшчэ адна Югаславія з разбітай эканомікай і абяздоленым насельніцтвам.

Яшчэ крыху і яе на часткі разнясуць. Нічога не аддадуць ні Польшчы, ні каму.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
156
Публікацыі
3 142
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
15 кас 2015 г.
Chekist, 20 лістапада 2015 г.
😁 Каму будзе ўрок? Украіну не “сцерці”, будзе яшчэ адна Югаславія з разбуранай эканомікай і абеднелым насельніцтвам. …А маянэз стане дарагім задавальненнем, пра курачку памоўчу.)))

Чаму будзе, так па‑мойму, ужо зараз яна такая

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 832
Публікацыі
59 673
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Чаму будзе,так па-мойму ужо зараз яна такая

Гэта яшчэ не мяжа, калі людзі ачуняць, будзе значна горш

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
156
Публікацыі
3 142
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
15 кас 2015 г.
Гэта яшчэ не мяжa, калі людзі ачуняць, будзе значна горш

на дадзеным этапе ужо стварыўся такі рэжым,правяць хз хто,мэр Кіева ўвогуле “абморок”

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 832
Публікацыі
59 673
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
на дадзеным этапе ўжо стварыўся такі рэжым, кіруюць хз хто, мэр Кіева ўвогуле “абморок”

Папярэдні касманаўт быў такі ж)))

Так што там наконт курачкі з маёнезам?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

У вас у ўсіх ружовыя акуляры на вачах. Калі вы іх здымеце, вам трэба будзе яшчэ зняць ружовыя лінзы. Свет жорсткі. Пара да гэтага прызвычаіцца. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 832
Публікацыі
59 673
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

Дарэчы, па тэме. нядаўна ехаў з Крыму. трошкі паблізу памежнікаў, стаіць пост правасечкаў-гомасечкаў,, такога беспределу, я яшчэ не бачыў, чувака, які ехаў у папярэднім аўтобусе, знялі, яны раздзявалі да трусоў, абражалі, пагражалі пустыцьтьь на мінавае поле, абшукавалі ўсе рэчы і ўсіх пад свой пашпартны кантроль адпраўілі, дык пра якую цывілізаванасць ідзе гаворка

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
Дарэчы, па тэме. нядаўна ехаў з Крыму. трохі далей ад памежнікаў, стаяў пост правасекаў-гомасекаў,, такога беспрадзелу я яшчэ не бачыў, чалавека, які ехаў у папярэднім аўтобусе, знялі, яны раздзявалі да трусаў, абражалі, пагражалі пустаць на мінамётнае поле, абшукаўі ўсе рэчы і ўсіх адправілі [...]

А ты сядзеў і глядзеў на гэта. Не бойся, думаў пра тое, што дрэнна, што ў цябе пад рукой камеры няма.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...