Абмеркаванне. Вайна. Смерць. Майонэз
Пагаворым пра жыццё
|
20 лістапада 2015 г.
ад
Feya_Line
|
31 Адказ
|
1,476 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ствараю тэму для абмеркаванняў.
Вайна. Сьмерць. Я люблю курычку з маянэзам.
Я лічу, што Вайны карысныя для нашай планеты.
На планеце Зямля 7 мільярдаў людзей. Праз наступныя 100 гадоў будзе перанаселенасьці планеты.
Але гэта неважна.
Сьмерць людзей не ёсьць нічога іншага, як жыцьцёвы цыкл. Калі чалавек памёр, значыць так і павінна было быць.
Слава Сатане.(гэта жарт)
э плля!
Мой аватар!!!!
Гэта нішто!
Сам вінаваты. Зеўса ў мяне на кампутары больш няма. Ну што думаеш пра гэта?
Што вы ўсе думаеце пра гэта!!!??!?!????!разадын
што вас двое стала)))) Вань, змяняй сабе аву))))
Пра вайну – па гэтай тэме можна гадзінамі балбатаць. У мяне адзін знаёмы камунікуе з фсбшнікамі, тыя ў сваю чаргу папярэджаюча разаслалі смс па сваіх, што на працягу месяца на тэрыторыі РФ чакаецца серыя тэрактаў з-за нашых дзеянняў у Сірыі. Паведамлялася таксама колькасць смерцянікоў, якія перабраліся на тэрыторыю РФ для здзяйснення гэтых дзеянняў. Карацей, вось так. У СМІ не пускаюць інфу – бачаць паніку, што ці хз
Вайна гэта страшна. Да мяне толкам не дайшла, але ўсё лета было вельмі жудасным.
Ламаюцца лёсы, паміраюць людзі.
100 гадоў ..я дакладна не пражыву)) а свае гады хачу пражыць у спакойстве і камфорце ..Нафіга мне вайна))? перанаселенне гэта пакуль не наш галаўняк))..у каго праблемы.. той няхай іх і вырашае))…Індыя ..Кітай ))што ..мы павінны аддаваць свае шкуры ..за чужое шчасце?)..
палітыкі мовамі чэшуць а гінуць мірныя людзі!!яксьці несправядліва
1-е пытанне і яно ЗАЎСЁДЫ адзінае: каму гэта выгадна і патрэбна. Весці вайну. Так не бывае, каб вайна ішла проста так. Тыпа “а давай у контру замесімся” – “а давай”. З вайной такое ні де-факта, ні де-юрэ не пракатзіць.
А калі гэта камусьці трэба, а трэба гэта заўсёды для даволі меркантыльных мэт, то гэта значыць, што ў першую чаргу цябе ў гэтым справе маюць. І эканамічна, і палітычна, і сацыяльна і ва ўсіх астатніх абласцях. Т. е. табой тупа і не тупа таксама – маніпулююць.
Тут стаўлю шматкроп’е, каб даць прастор думкам што да таго, ці падабаецца табе гэта ў прынцыпе…..
колькасць папуляцыі трэба кантраляваць. Тэрарысты неабходны інструмент.
Мне шкада, што ты патрапіў у такую сітуацыю. І я ні ў якім разе не хачу смерці каму б гэта ні было. Але пасля гэтай вайны будзе ўсё нашмат лепш.
Паехай з Украіны. Калі хочаш жыць спакойна.=)
Для палітыкаў пакаранне будзе на нябёсах.
Дадатковых жыццяў не будзе (нават у бонуске)..Для жадаючых аддаць свае тленныя целы ..на карысць ЧАЛАВЕЧНАСЦІ !!! заўсёды ёсць варыянты (цяпер Сірыя ..ідэальна падыходзіць ) на разбор можна здацца ..ныркі оптам..печань асобна))Ніхто ..не хоча ..каб ваявалі за яго калiткай (мож ёсць упаротыя)))але гэта хутчэй выключэнне..Давайце тэму Украіна замутым))..Прачысцім нашы стройныя рады ))…устраім мікрабойню))
Па-мойму мы забылі пра курочку з маёнезам
Я люблю курыцу грыль, але толькі з аджыкай)))
колькасць папуляцыі трэба кантраляваць. Тэрарысты неабходны інструмент.)))……Я не хачу ..каб мяне ..як гуса мочылі..калі камусьці там ..што-небудзь там ..падумаецца))
А па тэме, усё ж па пытанні перанаселення, усё ж тыя сродкі і сумы, якія трацяцца на вайну і ўзбраенне, можна было даўно патраціць на развіццё навукі і асваенне космасу
Калі вайна – то гэта патрэбна камусьці. Хай і робяць яны свае мэты. Хай зарабляюць грошы. Але я не думаю, што пасля вайны ўсё будзе горш. Сціруць Украіну з твару зямлі. Усім будзе ўрок на будучыню. Што і як рабіць ні ў якім разе нельга. Будуць новыя правілы. будуць новыя законы. Будзе новы свет. Зямлю заселяць новыя людзі.
Была Вялікая Айчынная вайна, што здарылася? Выкарчавалі нацызм. Убралі Мусаліні – выкарчавалі фашызм.
Людзі паміралі і будуць паміраць, то ці на войне, то ці яшчэ дзе.
Космас даўно асвоены. Мы шмат чаго не ведаем.
Так прадпрымай нешта.
Сядзець на задніцы роўна і казаць “А я не хачу, каб Тэрарысты разбомбілі АТБ, у якім я купляюся” І Дыскутаваць на форумах, дрэнна гэта ці добра – лёгка.
Але мы не пра тое.
Муса, фюрэр – іх саміх у зад рабілі тыя, хто бабкі зарабляў.
Таму ўсё гэта толькі чалавечы прах…!
Наконт асвоенага космасу не згодны, ён бясконцы і гэтак жа бясконца ў нашым успрыняцці колькасць планет там, так што гэта не факт, мы не адны ў сусвеце і нам не дазволяць адзін аднаго знішчыць, бо, яны разумнейшыя
😁 Каму будзе ўрок? Украіну не “сціруць”, будзе яшчэ адна Югаславія з разбітай эканомікай і забяднелым насельніцтвам. …А маёнэз стане дарагім задавальненнем, пра курачку прамовчу.)))
Я пра тое, што мы ведаем меней, чым ёсць насамрэч.
Я не хацеў(а) пісаць, але погляды Шикльгрубера чымсьці нават сімпатычныя мне. генацыд – гэта не добра. Але гэта не добра толькі ў тым выпадку, калі гэта робіцца дзеля 1 расы. Для прыкладу ўсіх у Аўстралію – значна лепш
Яшчэ крыху і яе на часткі разнясуць. Нічога не аддадуць ні Польшчы, ні каму.
Чаму будзе, так па‑мойму, ужо зараз яна такая
Гэта яшчэ не мяжа, калі людзі ачуняць, будзе значна горш
на дадзеным этапе ужо стварыўся такі рэжым,правяць хз хто,мэр Кіева ўвогуле “абморок”
Папярэдні касманаўт быў такі ж)))
Так што там наконт курачкі з маёнезам?
У вас у ўсіх ружовыя акуляры на вачах. Калі вы іх здымеце, вам трэба будзе яшчэ зняць ружовыя лінзы. Свет жорсткі. Пара да гэтага прызвычаіцца.
Дарэчы, па тэме. нядаўна ехаў з Крыму. трошкі паблізу памежнікаў, стаіць пост правасечкаў-гомасечкаў,, такога беспределу, я яшчэ не бачыў, чувака, які ехаў у папярэднім аўтобусе, знялі, яны раздзявалі да трусоў, абражалі, пагражалі пустыцьтьь на мінавае поле, абшукавалі ўсе рэчы і ўсіх пад свой пашпартны кантроль адпраўілі, дык пра якую цывілізаванасць ідзе гаворка
А ты сядзеў і глядзеў на гэта. Не бойся, думаў пра тое, што дрэнна, што ў цябе пад рукой камеры няма.