Абмеркаванне T&C сістэмы ачкоў. Як атрымаць і вывесці
Пойнт-сістэма і крама
|
26 December 2014
ад
IvanPronin
|
2,115 Адказаў
|
171,485 Праглядаў
|
46 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
а калі 200 паінтаў налічваюць, за дэанон?
дэанон?☺️
Калі вы мелі на ўвазе налічэнне па тэме “Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў”, то налічэнні па дадзенай праграме заахвочвання вырабляюцца раз у тыдзень па панядзелках.
Шкада што позна ўбачыў гэту тэму, я ўжо не падыходжу пад умовы?
Чаму не падыходзіце? Калі вы яшчэ не прадстаўляліся, можаце прадставіцца і напісаць крыху пра сябе)
Выдатна:)Спадзяюся не паспеў нажыць тут недабразычліўцаў якія чакаюць як вылічыць мяне)
Усім прывітанне! Калі налічваюцца балы за гадавіну?
Добры дзень На гадавіну налічэнні адбываюцца аўтаматычна!
На 4-ю гадавіну ў вас было налічэнне 07.08.2024
То бок за 5-ю гадавіну нарахаванні трэба чакаць таксама паўгода?
Так, трэба яшчэ чакаць!
За штодзённы ўваход другі дзень не налічваюцца пойнты.
Мяне таксама не даюць бонус за пасты раней якія былі мной напісаныя толькі цяпер заўважыў !
Добры дзень! Раней былі тэхнічныя непаладкі на сайце. На дадзены момант праблема вырашана і ўсё працуе без збояў. Прыносім свае прабачэнні за прычыненыя нязручнасці!
Салют,а за гадавіну чакаць прынты?як даведацца?
Прывітанне! Так, вам трэба чакаць.
На гадавіну налічэнні адбываюцца аўтаматычна!
Добры дзень усім!
Падкажыце, калі ласка, колькі часу звычайна праходзіць ад зацвярджэння выплаты да фактычнага зарахавання?
Прывітанне!
Апрацоўка плацяжоў адбываецца кожны панядзелак і пятніцу, але не раней за 7 дзён з моманту фармавання заяўкі на выплату.
Дзякуй! Але меў на ўвазе вось што: я заяўку сфарміраваў у мінулую пятніцу (якраз тыдзень), і сёння яна пайшла ў зацверджаныя, цікава, у які прыкладна прамежак чакаць)
На працягу дня!
Дакладны час залежыць ад плацежнай сістэмы.
Можа ісці і дзве тыдні, бывае такое.
На мінулым тыдні напісаў 2 агляды на казіно, поінты налічаны не былі
Прачытай правілы выплат і напісання ў шапцы тэмы, куды ты кідаў спасылкі на агляды.
Налічэнні адбываюцца раз на месяц пасля 15-га числа. Т.е. ты пісаў на мінулым тыдні, калі яны падыходзяць па правілах, то налічаць пасля 15 сакавіка, хутчэй за ўсё 16-18 сакавіка.
Згодзен, на ўсе 100!
Да і гэта не азначае, што ўсе, хто напісаў водгук на гульню ці на казіно, атрымаюць узнагароды. там шмат “але”… “Але”, якія трэба выконваць і не толькі па аб’ёме(1500 знакаў)… Вывучайце ўмовы і палажэнні
🔗
Я зарэганы даўно, але сядзець тут пачаў нядаўна, не ва ўсім яшчэ разабраўся, дзякуй за інфу
Прывітанне паважаная адміністрацыя форума @natakaya @ivanpronin
За мінулыя водгукі/агляды налічылі толькі 3 з 10 аглядаў – вы сказалі, што здарылася блытаніна і балы перанясуцца на іншы месяц, але на пытанні вы так і не адказалі.
Усяго за месяц можна атрымаць 2000 пойнтаў (10 водгукаў), але мне яшчэ павінны за 7 водгукаў – у гэты перыяд я магу напісаць яшчэ 10 і атрымаць як за 17 водгукаў, або ж мне можна напісаць толькі 3 водгукі і атрымаць за 7 мінулых + за 3 гэтых = 10?
Водгукі напісаў па правілах, сімвалаў і г.д. дастаткова (гэта для тых, хто будзе пісаць, што я нешта не так зрабіў)
Зараней дзякуй за адказ.
хлопцы падкажыце а за скаргі поінты ўжо не налічваюцца? столькі дзён прайшло а ў гісторыі не бачна, каб налічылі поінты за скаргу на казіно