Абмеркаванне T&C сістэмы ачкоў. Як атрымаць і вывесці
Пойнт-сістэма і крама
|
26 снежня 2014 г.
ад
IvanPronin
|
2,115 Адказаў
|
171,684 Прагляду
|
46 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добры дзень, рабіла заказ бонуса 29.04 , і што да гэтага часу заказ у апрацоўцы
Глядзіце, які бонус – там розны час патрэбны на апрацоўку і нарахаванне (да 72 гадзін). Плюс гэта павінны быць рабочыя дні, зараз выходныя і святы – людзі адпачываюць.
На колькі я разумею, поінты прыходзяць на наступны дзень. У мяне “дзень нараджэння” 24-га, а поінты прыйшлі 25-га.
Некаторыя менеджэры казіно ўсе гэтыя дні былі на выхадных. Вам трэба трохі пачакаць.
Дзякуй, чакаю
Добры дзень!
Усё налічваецца аўтаматычна.
Калі пакуль не налічылася, значыць гадавы перыяд яшчэ не адлічаны. Трэба пачакаць!
Добры дзень, зрабіла 3 заказы , здаецца ў гэты раз выбрала казіно у якіх дакладна ўжо купляла , а то ўсё час вяртаюць назад , можна паглядзець што там з заказамі 😭
Гэта проста ў мяне пасля 7к і праблем цяпер боязь што мяне надурыць 😂😂😂
Добры дзень!
Па гэтым пытанні вам на пашту адправілі ліст з інструкцыяй.
Увогуле нумар яны не хочуць верыфікаваць , бо гэта не абавязкова і пытаюцца для чаго мне гэта патрэбна ?
Нумар яны верыфікавалі
Сябры , гатовы абмяняць Coints на выгадных для вас умовах з перакладам мне на вэбмані або іншыя якія-небудзь варыянты, бо крыпты не маю.
насколькі ведаю – такія маніпуляцыі забаронены, толькі самому выводзіць
то бок перавесці коінты напрыклад іншаму чалавеку на форуме нельга ?
перадаць можна, а перадаваць у абмен на грошы нельга😁 зараз старэйшыя падыдуць і растлумачаць
так цікава пачуць меркаванне старэйшых па форуме , буду чакаць
Пераклады зацвярджаюць, але пасля мадэрацыі, відаць, правяраюць на мульты аккі.
Кароче, вось правілы:
Пераклады паміж акаўнтамі карыстальнікаў, не звязаныя непасрэдна з актыўнасцю на сайце, забаронены.
Калі будуць выяўлены такія выпадкі, боку, якая зрабіла пераклад, сродкі не вяртаюцца, а на бок-атрымальніка накладваецца штраф такога ж памеру.
Абмен з мэтай абналічыць, хутчэй за ўсё, не ўваходзіць у разуменне “непасрэдна з актыўнасцю на сайце”.
Зрабі крыптакошалёк і выводзь . Не хочаш рабіць не рабі не выводзь
У казіно не гулец ? Толькі стаўкі ? Як нядрэнны варыянт у рио абналічыць калі там зарэгістраваны і адпаведна былі дэпазіты, набыць тавар 25$ вагер усяго х1 а там як пашанцуе, можна і памножыць а можна і менш вывесці.
Хмеля і яго блізкія? 😂
А ўзнагарода за ўзровень аўтаматычна дадаецца ці ў ручным рэжыме?
аўтаматычна, але можа быць з затрымкай, за гадавіну рэгістрацыі таксама аўтаматам
Добры дзень! Такія пераклады паміж акаўнтамі на форуме забаронены.
Так, на сайт заходзіць, у спорт таксама не груззіць…
Адчыняеш краму латеста, здаецца, і тавараў аж вочы разбягаюцца, а купіць то і няма чаго. Ну ці я ўжо проста зажраўся 😂
Раней у роялы купляў, адзін раз актывуеш і ўсё, можна забыцца пра гэтыя тавары.
У ваваду мне здаецца ўвогуле ніхто не купляе. Калі толькі навічок возьме, не прачытаўшы ўмоў.
Сетка критобосс, анлим, хайп – раней таксама часам браў. Цяпер яны скарацілі частату атрымання да 1 раза і абмежавалі вывад да 2к. Тэж не падабаецца.
Сетка котаў толькі для рэфаў адзін раз можна атрымаць, ды і 3 еўра бонус у адзін слот пагуляць – такое сабе.
Мостбет, америо, жетон, 7к, узбек, гарила, 888драгон, люкс, ньюретро, спрут, ап икс, вован, слотоджем, слотс і бетс у прынцыпе сумніўныя казіно. Нават не гуляю тут, адпаведна і гэтыя тавары нецікавыя.
Weiss ўвогуле не разумею, навошта гэты тавар у краме ў выглядзе 15 токенаў. Цана токена $ 0.016 у дадзены момант, а гэта атрымліваецца за 200 поінтаў купляеш $ 0.165. Мінімальны абмен токенаў казіно ад 500.
1икс слотс, спинбеттер, джевэспин, голдфішка, 888старз бет таксама не маё.
У панчы ўвогуле забанілі акаунт адразу пасля рэгістрацыі хз чаму.
У покердом няма жадання гуляць, увялі камсу і нейкія вечныя аўдыты.
N1 і слотум мне з РФ не падыходзяць.
Чэмпіён даўно не актуальны, сумны казік з вечнымі праблемамі.
З мноства тавараў больш-менш гэта купоны ў буй, пфка, бит старз, водка, бісі, риобет. У бісі, риобет і водку годныя грашовыя бонусы, але цана занадта высокая, нават па скідцы. Было б нядрэнна трохі знізіць, тады хаця б гэтыя тавары з задавальненнем купляў.
Дзякуй за ўвагу)