Абмеркаванне T&C сістэмы ачкоў. Як атрымаць і вывесці
Пойнт-сістэма і крама
|
26 December 2014
ад
IvanPronin
|
2,115 Адказаў
|
171,576 Праглядаў
|
46 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пойнты атрымаў і хацеў падзякаваць. Вялікі дзякуй усім, хто мае дачыненне да гэтай унікальнай сістэмы.
Дзякуй за ўвагу і аператыўнасць.
Ночку ў радасць! Падкажыце як адмяніць заказ, які аплочаны, але мной не актываваны з-за адсутнасці жадання гуляць у гэтым казіно!??
Заказ:165350
Ваш заказ быў выкананы яшчэ 12 сакавіка, пасля выдачы вам кода адмяніць заказ немагчыма
Код не выкарыстаны праверка зойме 20сек! Чаму не,-невядома!!!???
Прывітанне Паважаны!!! Слав за што рэпутацыю забралі за абгрунтаваны інтарэс да свайго пытання!
Падкажыце, як вывесці пойнты ў Кеш?. Паспрабаваў аформіць заяўку на вывад на WebMoney ,увёў суму націснуў далей і ў мяне нават не запытаў ніякіх рэквізітаў кашалька, заяўка тыпу створана, але нічога не спісалася і дадзеныя кашалька не ўводзіў
Так у мяне атрымліваецца ўжо ёсць заяўка і яе нельга адмяніць і новую не стварыць.ч з тэлефона афармляў і не бачыў ніякіх плацежных опцый
Трэба напісаць @ivanpronin
Для пачатку я б вам параіў азнаёміцца з правіламі выводу ў кэш пойнтаў. Актыўнасць у вас толькі бонусы і частка кантэнту ў абмеркаваннях бонусаў казіно (хутчэй за ўсё вам нічога не выдадуць).
Дзякуй за інфармаванасць, азнаёміўся-не першы дзень тут. А што да актыўнасці- я там, дзе мне цікава
Напісаў учора,дагэтуль цішыня…
Ён чытае асабістыя паведамленні раз на тыдзень
Якая розніца, дзе вам цікава, я проста вырашыў вас папярэдзіць.
Уважліва вывучыце гэты пункт, асабліва апошнія словы:
Карыстальнікі, якія не ўносяць уклад у жыццё сайта пастынгамі, каментаваннем, напісаннем аглядаў у працягу больш за 3 (трох) месяцаў, не маюць права на карыстанне функцыяй канвертавання ў кэш і пры спробе замовы вываду атрымліваюць поўнае абнуленне лічыльніка поінтаў!
прывітанне а колькі доўга чакаць пасля пакупкі ў краме купона на фры спіны?
У працягу 48 гадзін, не ўключаючы выхадныя дні.
дзякуй буду ведаць
Вывучыў…на працу на форум я вобразе не нанімаўся)размаўляю і пішу ў тых тэмах,дзе я хачу і дзе мне цікава
А тут не варта ўспрымаць заахвочванні як працу. Пра тэмы я ўжо вам растлумачыў, тым больш на форуме вы ўвогуле не камунікуеце, пару паведамленняў у абмеркаваннях кодаў гэта не зносіны і не актыўнасць.
Так што я б вам проста параіў альбо павялічыць актыўнасць без спаму, альбо проста скарыстацца паслугамі крамы.
Бля камбала. Куды ты лезеш…. Што табе спакойна не сядзіцца. Саветчык.
Я вось сапраўды цябе не разумею, быццам стары карыстальнік, нават мадэратарам не адзін раз быў на форуме. Але апошнім часам як толькі з’яўляешся ў тэмах ці ў чаце – адразу флуд пачынаеш разводзіць.
Я таксама стаў рэдка заходзіць на форум і пісаць у тэмах, але калі што пішу, то па сутнасці спрабую растлумачыць чалавеку.
Можа, і табе варта над гэтым падумаць як старому карыстальніку, а не даваць дурны прыклад іншым?
Ад цябе камбала, карысці нуль. Ты чапляешся да людзей. Людзі будуць у адказ чапляцца да цябе. Не будуць. буду чапляцца Я. Скаржся каму хочаш, я ніякіх правілаў не парушаю. Баніць і даваць прэмадэрку мне незачын і незачто. Таму супакойся. Больш не флудзь тут і не флеймь. Загаглі значэнні гэтых слоў.
Пойнты вывeў на вэбмані,заяўку апрацавалі аператыўна і ў тэрмін,дзякуй форуме і тым,хто гэтым займаецца,сістэма працуе!
P2P-пераклад доўга на праверцы стаіць? Пяць гадзін у чаканні стаіць((
Калі модер ці адмін праверыць, пасля гэтага пераклад будзе завершаны.