Абмеркаванне T&C сістэмы ачкоў. Як атрымаць і вывесці
Пойнт-сістэма і крама
|
26 December 2014
ад
IvanPronin
|
2,115 Адказаў
|
171,459 Праглядаў
|
46 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Як звычайна Ленін прыкалываецца!
Паважаю. Я цябе пацан.
Я нічым. Не займаюся. Вось я такі, які ёсць!
Я нейкі Дастаеўскі, ці што. Выплацілі , усё нармальна.
Звычайна здымаў на WebMoney і заўсёды ў крайнім выпадку на працягу 10 дзён вывад праходзіў без праблем… Бывала некалькі разоў і на працягу пары дзён, проста трэба ўмець чакаць…) 😎
узяў яшчэ 4.02 але кода так і не ўбачыў
так там, падаецца, фрыспіны даюць на суму 5 баксаў або 250р , судзячы па назве тавару
даўно табе адпраўлена
Прывітанне , магчыма, я не па адрасе ) Учора купіў у вашым краме пакет бетвінера для пачаткоўцаў нейкі. Калі я змагу ім скарыстацца . Бо прайшла суткі і маўчанне , алгарытм працы вашага форуму не ведаю , адсюль такое пытанне)
купоны выдаюцца на працягу 48 гадзін
Падкажыце калі 0 на складзе гэта значыць купіць я іх не магу або гэта проста значэнне якое не ўплывае на пакупку?проста шмат дзе лічба 0 на складзе хоць казіно вісць у краме даволі даўно
Гэта няма ў наяўнасці ў дадзены момант, пазней з’явіцца.. ды і пры 0 сістэма не дасць купіць таксама.
Трэба чакаць пакуль дададуць.
проста гутарыце і не думайце пра гэта) а калі нешта назбіраецца – можна і паіграць)
я купон купіў ужо некалькі дзён прайшло.таксама не прыходзіць
пра купоны вы памыліліся тэмай, напішыце Вождзю Вячаславу (які афіцыйны стаў, аж жах) VyacheslavLenin у лічку ці ў Тэлегу. Ён займаецца крамай і купонамі, галодных шмат, мог і прапусціць што..😁
Ахахахах. ,,🤪🤪🤪
А як і дзе перавесці поінты ў грошы або патраціць іх у краме ўсё за баксы
валюта нашага сайта – гэта поінты, яны эквівалентныя даляру. Каб іх накопіць, трэба быць актыўным на форуме і ў знак заахвочвання будуць налічвацца поінты. Іх можна праз нашага менеджара (V… Lenin) абмяняць на бонус. Або пачакаць, пакуль на рахунку не набяруцца 2500 поінтаў – гэта 25$, і па жаданні іх можна будзе вывесці на любую з чатырох ПС
Падкажы, ці можна мяняць coins на на рэальныя грошы прама на сайце каб набываць free spins
Ці за манеты можна ўдзельнічаць толькі ў разыгрышах пакуль мой аккаунт не стане правераным
яшчэ не цалкам разабраўся што тут як, але ўжо відаць усё добра прадумана
Можна, але мяняць на рэальныя грошы можна толькі роўна 2500.00 – гэта будзе 25 долараў, і выведуць іх пры ўмове, што ты актыўны карыстальнік, атрымаўшы львіную долю поінтаў за паведамленні, а не за штодзённыя лагіны.
Добры дзень. Ніяк не магу зразумець, як выкарыстоўваць поінты, як купіць купоны? Можа хто-небудзь растлумачыць?
Ідзі сюды і там выбірай прыдатны табе тавар 🔗 клацай на купіць і далей разбярэшся.
Аплаціш, потым Ленін у лічку, здаецца, перадасць.
У мяне няма кнопкі выбару за коіны
Паспрабуй для пачатку абяры, як у мяне, напрыклад. Па-першае, у цябе занадта мала поінтаў, а па-другое вельмі сумняваюся, што калі б нават была патрэбная колькасць, то табе б вывялі на покерстарс. Ты ўсяго пару тыдняў на форуме. Прачытай уважліва правілы і ўмовы па выводзе кэша і гэтак далей.
2 жніўня купіў коіны у Победы і іх дагэтуль няма . калі налічаць ?