Абмеркаванне T&C сістэмы ачкоў. Як атрымаць і вывесці
Пойнт-сістэма і крама
|
26 December 2014
ад
IvanPronin
|
2,115 Адказаў
|
171,460 Праглядаў
|
46 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я і хацеў іх патраціць на вывадзе xD
Размаўляю, калі ёсць магчымасць)
А ў казіно я не гуляю, калі б было што купіць са ставак на спорт, тады б купіў)
У бліжэйшы час дадам новыя коды на спорт
Ну што ж, буду чакаць)
Прагледзь яшчэ раздзел з сувенірамі, можа што спадабаецца табе і спатрэбіцца)
А як хутка коды выдаюць?
Магчыма ў будучыні што-небудзь закажу)
У працягу 48 гадзін у працоўныя дні. Без выхадных.
а я магу 730 паінтаў на Яндэкс вывесці
Не. Вывад ад 2500 і тое пры ўмове, што ты актыўны форумчанін з сотнямі паведамленняў, а з адным пастом вывад выключаны, без варыянтаў.
вывад паінтаў даступны форумчанам якія вядуць актыўнае зносіны на форуме. для ўсяго астатняга ёсць купоны у нашым краме
а прадаць няма каму, нельга па дэшоўцы
не, гэта забаронена правіламі форума. карыстайся крамай або стань актыўным на форуме
Прывітанне. Я ў краме купіў купон на 300 і 500 рублёў. Дзе і як я іх атрымаю і як іх актываваць?
я ні разу тут не выводзіў грашамі але часта купляю ў краме купоны, калі я захочу вывесці грошы, то мне трэба не менш за 100 пастоў, так я паняў?
Вам іх выдасць Ленін.
Вам трэба быць актыўным карыстальнікам.
І калі ён мне іх выдасць?
Пратягам 72 гадзіны ў рабочыя дні.
Можна, канечне. Толькі забаняць 😁 Цябе і таго, каму прадаў. І канфіскуюць усё заадно )
Чаму для некаторых тавараў дастаўка толькі па Расіі? Хачу толстовку, рюкзак і бутэльку.))
мяне ўчора пацвердзілі вывядзенне пойнтаў з форума, галка стаіць што выведзена, але так з учора на Ківі нічога не прыйшло, можа Пронін памыліўся, як можна даведацца?
Напішы яму ў прыватныя. У мяне так таксама было аднойчы: ўсюды пазначана, што вывад завершаны, але грошы не паступілі. Аказалася, што нешта не так спрацавала.
напісаў, проста ён быццам рэдка яе чытае))
дачакайся панядзелка, прачытае стапудова… Калі будзе на сувязі…
Я таксама амаль нічога не зразумеў 😀
а чаму ты не зразумеў а імя жаночае?