Абмеркаванне T&C сістэмы ачкоў. Як атрымаць і вывесці
Пойнт-сістэма і крама
|
26 December 2014
ад
IvanPronin
|
2,115 Адказаў
|
171,534 Прагляду
|
46 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Калі ты актываваў пакупку ў краме…то промакод табе вышле LeNIN на працягу 72 гадзін.
Дзякуй, разабраліся)
Ленін зараз трохі хворы, спадары. Майце цярпенне.
Дарэчы, а які цяпер працэнт за пакупку ў краме? Раней быў 5%, але яксьці купляў нешта, быццам было менш…
Па ідэі павінны быць даступныя…наведзі курсор на сваю аватарку ў правым верхнім вугле.
Менавіта 5 %.
Не. Купляў сёння скрилл: усяго 25,5 . Значыць усё ж 2%.
Значыць усё ж 2%.
Выбіраю рэф-спасылку, вось што паказвае Прабачце, але Сістэма рэфералаў зараз не працуе альбо ў вас няма доступу да яе. Праверце пазней.
усё,цяпер даступна
На стартовай старонцы не мяняецца іконка з аватаркай. І напэўна сёння не прыйшлі штодзённыя поінты за наведванне( Магу памыляцца….
перайдзі на іншую старонку і ўсё зменіцца. Таксама прыходзяць поинты за штодзённае наведванне. Ты проста не заўважыў.
Магчыма, заўтра дакладна пракантралюю ўсё гэта!
у мяне бывае на сайце нават не аўтарызуецца, хоць на форуме я ўвайшоў
але цярплю )
Перайдзі на любую іншую старонку сайта і будзеш аўтарызаваны.
не, праз час так, прапускае
Усё атрымалася, я проста неуважны быў, сорян!
Падкажыце, ці можна паглядзець баланс накаплення поінтаў? Каб было відаць, за якія дзеянні быў налічаны бонус і ў якім памеры?
лайкай далей))) за напісанне каментара на сайце даюць 0.02 поінта. за адказы ў тэмах па 0.04 або 0.06 і г.д
🤔 Ніколі не перажываў і не думаў пра пойнты 😁 Па мне іх нармальна так у покерок прасаджваць 🙂
Дык вось я пачаў глядзець, што зусім не 0,04 і не 0,06, усё залежыць ад тэмы. А хацелася б больш шырока, вось толькі ці гляджу не там, ці такой функцыі проста няма зусім)
P.S. Вось толькі і мне лайкаюць))))
Колькі цяпер штодзённы бонус складае – не 0,2 points?
І ў якую тэму трэба зайсці, каб ён быў? Можа, якія-небудзь змены адбыліся?
ачысціць не спрабаваў?
добра😏 а то зноў з ромашкамі прыйдзеш😜
Менавіта 0.2 поінта. Гэта за штодзённае наведванне сайта.