Абмеркаванне T&C сістэмы ачкоў. Як атрымаць і вывесці
Пойнт-сістэма і крама
|
26 December 2014
ад
IvanPronin
|
2,115 Адказаў
|
171,162 Прагляду
|
46 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У гэтай тэме можна абмеркаваць Палажэнні і ўмовы працы сістэмы профайлавых балаў Латеста.
Цяпер усё стала зразумела наконт поінтаў. Проста заставалася цікавае пытанне пра поінт-ханцёраў. Кошты на форуме, у параўнанні з іншымі, большыя… )
Блін, не паглядзеў што рэф-сістэма ў распрацоўцы. Шукаў рэф спасылку. Пытанне: калі прыкладна будзе даступная рэф-сістэма?
А ўсе навічкі проста будуць пільна мадэравацца – відаць, так.
Мадэрацыя ў любым выпадку павінна прысутнічаць, іншая справа – патрабаванні да карыстальнікаў, якім давяраюць……..
Так, на прэмадэрацыю ідуць усе паведамленні да 35-га…
Па рэф-сістэме сочым за інфай у Адміністрацыйным блогу – 🔗
Правільна. І па партнёрскай праграме трэба сачыць, каб не заганялі з буксаў людзей натоўпамі, якія будуць рэгацца і сыходзіць!
Дзякуй за падказку. Вазьмем гэты момант на ўзбраенне.
Калі ўсе модулі і надбудовы будуць уведзены ў поўнапраўную працу, будзе апублікаваны асобны пост пра ўсе наяўныя на форуме функцыі. А таксама з коштам паведамленняў у асобных раздзелах сайта.
Пакуль магу сказаць толькі адно: як паказала нядоўгая практыка, цана за паведамленні ў ветцы “Форум игроков”: Флудилка, Юморной радел, Развлечения и игры, Пользовательский раздел павінна быць паменшана з-за празмернага злоўжывання пастынгам у іх.
Така тупая накрутка поінтаў тут дакладна не будзе вітацца, будзе разглядацца як злоўжыванне і карацца банам альбо адключэннем налічэння. Бо сістэма поінтаў уведзена для падзякі і ў выглядзе заахвочвання пастаянным карыстальнікам, а не як сістэма для заробку як такой.
Ды ўжо, трэба прыняць меры.
Запушчаныя некаторыя модулі – глядзім 1-ы пост.
Пасля канчатковага запуску ўсіх опцый, будзе зроблена асобная тэма з лічбамі: што і за што.
Дзякуй, вельмі ўсё зразумела і даступна.
Зноў прашу мне трохі патлумачыць ) вось у мяне рэгі месяц ужо ёсць, на рахунку каля 15 поінтаў, + зрабіў пакупак прыкладна на 3,5 поінта, т.е. мне трэба яшчэ набіць 1,5 поінта і я змогу вывесці на скрил ? Пы.Сы. пардон за маю непаразуменне )
У цябе зараз на балансе паказвае 14,36 поінта. Ты можаш спакойна заказаць канвертацыю 10 поінтаў на Скрилл або Вебмани – будзе 10 дол.
Усё нарм!
Дрэннае пытанне – тое, якое не было зададзена, калі трэба было.
гэта несумненна радасная навіна , пасля сённяшняга заезду ў адмірал казіно гэта маё суцяшэнне)
Пажаданне адміністрацыі: хацелася б русіфікацыі некаторых частак форуму і форму па канвертацыі грошай зручней… А так форум выдатны!
Пачынаю выводзіць грошы, быццам усё нармальна, дадаю ў кошык і націскаю на кнопку “Go”, а там з’яўляецца вось гэта. 11 поінтаў у мяне ёсць! Як вывесці грошы?
![]()
Ты яшчэ не выводзіў? Гэта твой першы вывад?
Паведамленне занадта кароткае.
Здаецца, жа замовіў. Застатак 0,07 Points 🙂
Так, ужо заказаў…
Нумар вэбмані кашалька ўказаў?
Так!
А дзе можна паглядзець бягучы працэс вываду? Ці ёсць такая магчымасць?