Абмеркаванне T&C сістэмы ачкоў. Як атрымаць і вывесці
Пойнт-сістэма і крама
|
26 December 2014
ад
IvanPronin
|
2,115 Адказаў
|
171,567 Праглядаў
|
46 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
цяпер пасля абвалу сервера нешта яшчэ не адрамантаванаўсё вернецца
дзякуй 🙂
Чаму мне зрэзалі пойнты-?!…пазаўчора было 2.44 а сёння ўжо 2.00…быццам бы правілы не парушыў!
гэта баг пасля падзення сервера, не перажывай, усё выправіцца і вернецца
Скасавана функцыя налічэння поінтаў за выставленне рэйтынгу са зорачкамі – у сувязі з пастаяннай абузай.
лепш нічога ў гэтай тэме не адказвай, Слава…
Хлопцы, ёсць 2 поінты ў доўг, верну абавязкова
на форуме даваць у доўг забаронена.
Зноў паінты перасталі налічвацца за наведванне сайта!
усе зарахоўваюць толькі не даўна заходзіў на сайт
Зараз толькі зайшоў…як было 3 дні таму, так і засталося.
Дык будзь больш актыўны, што ли – хадзі часцей і з добрымі навінамі тыпу бонусаў або чаго-небудзь яшчэ смачнейшага 🙂. У мяне ўсё нармальна з накапленнямі.
Тэж звярнуў увагу, як-то крыва налічваюцца. Некалькі дзён было па нулях. Падумаў- ну х. з ім пачынаюць…
Учора зайшоў на сайт(менавіта на сайт, а не на форум) залічылася адразу 20 кап.)
З паінтам і крамай увогуле ўсё не вельмі добра.
Заказваў у Бетчан купон на тысячу раз, потым вырашыў яшчэ на 300р узяць. Там канкрэтна не напісана, што нельга, і паінты спісаліся проста так.
Так што ні кода, ні вяртання паінтаў.
Ленин адпісаў, што маўляў радуйся, што і так такі шчодры форум адзін у сетцы. ) І нешта кшталту: Не падабаецца у.бывай па ветру, ахаха
Перш чым што-небудзь пісаць, будзь ласкавы разбярыся… Каб атрымаць купон, трэба яго пасля пакупкі актываваць, указаць імэйл, на які ты будзеш яго выкарыстоўваць… і толькі потым у тваіх асабістых паведамленнях з’явіцца новая перапіска з Вождзем, у якой ён прышле табе купон…. І я ні разу не чуў і не бачыў, каб Вождзь каму-небудзь не пасылаў купоны.. Таму мілы чалавек, мінус табе па справе.
З.Ы. І так..там напісана, што нельга…бо напісана, што для новых гульцоў… і дзе ты бачыў казіно, якое дасць табе бонус за рэгістрацыю двойчы? І яшчэ… купонаў на косарык у краме проста няма… і неактываваныя пакупкі можна вярнуць назад у краму.
Ну не ведаю, можа я яксьці не так апісаў…
Першы раз я купляў купон на тысячу, усё без праблем даслалі.
Другі раз я вырашыў заказаць купон на 300р, усё аформіў, паінты спісалі, пазней Ленін адказаў, што я ўжо браў гэты купон, таму кода не атрымаю.
Хаця на самой справе, хоць гэта адно казіно, але лоты то розныя, і ў кожным напісана, што можна выкарыстоўваць адзін раз.
Так ці інакш, думаю было б справядліва хоць бы паінты вярнуць, на што мне сказалі – “за куплены тавар паінты не вяртаюцца”.)
p/s А мінусаваць можаш колькі заўгодна, справа гаспадарская.
Хм..пакажы мне казіно дзе даюць бонус за рэгістрацыю 2 разы? 😁 Вось хоць адно…таму сам вінаваты…Бо незнаванне законаў ад адказнасці не вызваляе, а вось як раз жа веданне – вызваляе. І ўсё ж калі ў цябе ўзнікаюць якія-небудзь пытанні..зваротна ў чат..спытай..узнай спачатку…правільна ты робіш ці не. каб потым вось такіх вось сітуацый не ўзнікала.
У купоне дакладна напісана, што ён выдаецца за рэгу 1 раз! Галаву часам уключаць трэба
Па парадку:
Налічэнне за 1-ы ўваход за суткі ідзе ТОЛЬКІ пры наведванні агляднай часткі сайта.
Менавіта, паколькі вы ўвайшлі толькі на форум і з яго зусім нідзе не пераходзілі. Заахвочванне за наведванне робіцца за актыўнасць на агляднай частцы сайта.
Налічэнні, смею вас запэўніць, не ідуць криво. Вышэй ужо напісаў, у чым справа.
Што да крамы. Два моманты.
1-ы. Знайдзіце мне хоць адно казіно, якое патэлефануе актываваць ДВА бездепы падрад без правядзення дэпазіту паміж імі. А тут увогуле ПРЫВІТАЛЬНЫЯ бонусы.
2-і – гэта вяртанні за набытыя тавары. Рэгламентавана на хатняй старонцы крамы. Што калі ты актываваў куплю, то вяртання не будзе.
Не мае значэння, што “лоты розныя”. Гэта 2 прывітальных бездепы. Кропка.
Што да мінусоў. Правільна хлопцы зрабілі – праблема не ў неработаздольнасці сістэмы заўсёды, а ў няправільным тлумачэнні яе выкарыстання.
Усё разабраўся….проста няправільна ў аглядную частку заходзіў))
выдатна)
Поспехаў!
Штодзённая актыўнасць? Хаха такой від поінтаў адсутнічае, заўважыў, што ўжо 4 дні запар на форуме торчу, але за гэтыя 4 дні нічога так і не капнула, так што не трэба казаць ерунду.
Наведванне сайта, а не форума! І капне, павер.
а ты за поінтамі заходзіш ці як напісаў – каб ажывіць жыццё форума, поінты даюць за наведванне сайта
Гэта ўсё здагадкі, бездэп-шмездэп, дзе бачыў…
Я зыходзіў з таго, што код ён і ў Афрыцы код, правілаў па пакупцы канкрэтнага лота не парушыў. Сістэма дала яго набыць.
Гульня словамі па правілах невяртання за набыты тавар – увогуле кіно. Якое невяртанне за тавар, калі я па факце нічога не атрымаў?) Калі б мяне паслалі ў шопе ў казіно з гэтым кодам, то тады так, гэта мела б сэнс.
safon3 во-во-во, пагадзі, не трэба флудзіць. Я заходжу і на форум, і на сайт, так, форум у мяне пастаянна адкрыты, проста выхадныя былі занятыя покерам, на жаль не магу чытаць і адказваць у выходныя. А вось сёння іншая справа. Так што ты мяне сваімі падколамі не падкалывай. Ага?