Абмеркаванне, спрэчкі, прагнозы і стаўкі на ЧС-2018
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
14 чэрвеня 2018 г.
ад
VyacheslavLenin
|
96 Адказаў
|
5,814 Праглядаў
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усе так выступаюць супраць трэнера, але рэальна што памылак з боку гульцоў, што ці ж не было? І як самі гульцы вядуць сябе ў апошнія хвіліны, проста эмоцыі былі, ніякай канструктыўнай гульні!
23 чэрвеня з 15:00 па маскоўскім часе, пройдуць тры матчы чэмпіянату свету па футболе!
Бельгія – Туніс (15:00 па МСК)
Паўднёвая Карэя – Мексіка (18:00 па МСК)
Германія – Швецыя (21:00 па МСК)
Прыкладныя каэфіцыенты на матчы
Перамога зборнай Бельгіі: 1,37
Перамога зборнай Туніса: 10,2
Нічыя ў асноўны час: 5,2
Перамога зборнай Паўднёвай Карэі: 6,15
Перамога зборнай Мексікі: 1,69
Нічыя ў асноўны час: 3,7
Перамога зборнай Германіі: 1,53
Перамога зборнай Швецыі: 7,1
Нічыя ў асноўны час: 4,37
Праз паўгадзіны пачнецца чарговы матч Чэмпіянату свету, у якім прымуць удзел зборныя Бельгіі і Туніса
Нашы спартыўныя аналітыкі раяць наступную стаўку на гэты матч:
Прагноз: Лік 1:0, 2:0 або 2:1
Каэфіцыент: 2.27
Бельгія разграміла Туніс у самым выніковым матчы Чэмпіянату свету-2018
Зборная Бельгіі ўпэўнена перайграла каманду Туніс у матчы 2-га тура групавога этапу Чэмпіянату свету-2018, які прайшоў у Маскве. Дублямі адзначыліся Эдэн Азар і Рамэлу Лукаку. Фінальную кропку паставіў Мішы Батшуаі, у канцы другога тайма меўшы некалькі верных момантаў.
Каманда Роберта Мартінеса нанёс 12 удараў у ствот варот, што стала новым рэкордам ЧС-2018.
Бельгійцы набралі 6 ачкоў і аформілі выхад у 1/8 фіналу, афрыканская зборная па-ранейшаму без ачкоў, пазбаўленая шанцаў на плэй-оф.
У 3-ім туры 28 чэрвеня Бельгія сыграе з Англіяй у Калінінградзе, а Туніс сустрэнецца з Панамай у Саранску.
Чэмпіянат свету-2018. Расія
Група G. 2-і тур
Бельгія-Туніс-5:2(3:1)
Голы: Азар, 7 (з пенальці) , 51 ). Лукаку, 16 , 45 ). Батшуаі, 90 – Бронн, 18 . Хазры, 90.
Праз палову гадзіны пачнецца чарговы матч ЧЭМПІЯНАТА СВЕТУ, у якім прымуць удзел зборныя Паўднёвай Карэі і Мексікі
Нашы спартыўныя аналітыкі раяць наступную стаўку на дадзены матч:
Прагноз: Абедзве Каманды Заб’юць
Каэфіцыент: 2.01
Юбілярны гол Чычарыта прынёс Мексіцы другую перамогу на ЧС-2018
Зборная Мексікі прымусіла саступіць камандзе Паўднёвай Карэі у матчы 2-га тура групавога этапу ЧС-2018.
У першым тайме Карлас Вела адкрыў лік з пенальці, а ў другой палове матчу Хавіер Эрнандэс забіў другі гол. Для Чычарыта гэты гол стаў 50-м у фарбах нацыянальнай зборнай. Карэйцы пад канец сустрэчы змоглі адыграць адзін мяч пасля прыгожага ўдара Сон Хын-Міна з-за межаў штрафной.
Мексіканцы набралі 6 ачкоў у двух матчах і ўзялі лідарства ў групе. Карэйцы ж панеслі другое паражэнне запар.
У 3-м туры 27 чэрвеня Мексіка сыграе з камандай Швецыі ў Екатэрынбургу, а Карэя сустрэнецца з Германіяй у Казані.
Група F. 2-і тур
Карэя – Мексіка – 1:2(0:1)
Голы: Вела, 25 (з пенальці) . Эрнандэс, 66 – Сон Хын-Мін, 90 .
Хутка пачнецца чарговы матч ЧЭМПІЯНАТА СВЕТУ, у якім прымуць удзел зборныя Германіі і Швецыі
Нашы спартыўныя аналітыкі раяць наступную стаўку на дадзены матч:
Прагноз: Счэт 2:0, 3:0 або 3:1
Кэф: 2.9
Ведаеце, пакуль Мексіка ў групе F, яна выступае лепш за ўсіх. І як-то німцы мяне засмучаюць, яны павінны паказваць клас. Можа, яны разам з Аргенцінай будуць разачараваннем гэтага ЧС?
Германія ў меншасці вырвала перамогу ў Швецыі ў дадатковы час
Зборная Германіі абыграла каманду Швецыі у матчы 2-га тура чэмпіянату свету ў Расіі, які прайшоў у Сочы.
Пад завесу першага тайму лік адкрыў Ола Тойвонен, аднак у самым пачатку другой паловы Марко Ройс адновіў раўнавагу.
Зборная Германіі завершвала сустрэчу ў меншасці пасля выдалення абаронцы Жерома Боатенга за дзве жоўтыя карткі. Гульня катылася да нячыёй, але на 5-й дадзенай хвіліне Тоні Кроос пасля розыгрышу штрафнога паразіў вароты Робіна Ольсэна.
У 3-м туры 27 чэрвеня калектыў Ёахіма Лёва сыграе з Карэяй у Казані, а шведы сустрэнуцца з Мексікай у Екатерынбургу.
Група F. 2-і тур
Германія-Швецыя- 2:1(0:1)
Галы: Ройс, 48. Кроос, 90+5 – Тойвонен, 32.
Выдаленне: Боатенг, 82 (Германія).
24 чэрвеня з 15:00 па Маскоўскім часе, пройдуць тры матчы чэмпіянату свету па футболе!
Англія-Панама (15:00 па МСК)
Японія-Сенегал (18:00 па МСК)
Польшча-Калумбія(21:00 па МСК)
Ставочку паставіў на гэтыя падзеі.
няцотныя тоталы: 5-0 і 5-2 і 6-1
і ўвогуле нязотных каля 80 %
? супадзенне ? … не думаю …
Відаць, на 112-м канале хтосьці вельмі марыў, каб Украіна паехала на чэмпіянат свету. 😁
25 чэрвеня з 17:00 па Маскоўскім часе, пройдуць чатыры матчы чэмпіянату свету па футболе!
Саудаўская Аравія-Егіпет (17:00 па МСК)
Уругвай-Расія (17:00 па МСК)
Іран-Партугалія(21:00 па МСК)
Іспанія-Марока(21:00 па МСК)
Стаўку паставіў на гэтыя падзеі.
Эх,яшчэ і выдаленне, прайграем(((😕
Колькі гляджу Аргентыну ў міжнародных матчах, з Месі заўсёды так, яго не бачна((((( Мне здаецца, што і каманда ў Аргентыны не такая моцная. Хоць, здаецца, на мінулым чэмпіянаце Аргентына потым набрала, а ў пачатку таксама была аўтсайдэрам. Паглядзім сёння. Я думаю, Аргентына ўсё ж выйдзе ў плэй-оф) Сёння будзе бойня)))
Спрачаемся з нашым вождам леніным на сённяшні матч Ісландыя-Харватыя ў 21.00 MSK-цана пытання 100 поінтаў
1. за перамогу Харватыі- kasper447
2.За перамогу Ісландыі- lenin
3. Нічыя расход
Кароче я пасмеяўся
Вось маладзец, Віншую!!!!! Я вось на Германію паставіла!!!😕
Учора, як і чакалася, каманды сыгралі – трэба было больш ставіць на экспрэс))
Я вельмі добра разумею Іспанія- Расія, чым скончыцца матч.Але буду ставіць усё-такі на Расію.Калі ў апошні момант не зламаюся!😎Я крэмень!Хоць яшчэ ёсць Лайв стаўкі))))☺
Так , я трохі адбілася на Бельгіі і Тунісе.Але ўжо баяшся і ставіш вельмі асцярожна)))))😵 Я шчыра кажучы думала , што Японія пераможа!
Давай думай да заўтра яшчэ ёсць час))) зараджай бабосікі на стаўочкі- ўдачы табе)
Ага, удачы і табе! а ў мяне рукі пакуль дрыжаць)))))Не магу пакуль зарадаць нармальна🤯 Гэты ЧМ проста нейкі анамальны) 😵 Але гульня ёсць гульня)!
Каньячку хляпні для смеласці, усяму цябе вучыць трэба), прачытай аналітыку і зрабі выбар). Чэмпіянат жа ўжо прынёс некалькі сэнсацый, напрыклад тое, што Германія выляцела – проста жах.
😁 настаўнік! Дзякуй. Каньячок дакладна дапаможа))))Як я не зразумела раней, патрэбна сываратка рашучасці))))))😁Цяпер закалбашу 1000 р на Расію.Бог з імі, з 1000 рублямі.😁
Я б назваў усё гэта стаўкай на вернасць! Упэўнены, што вы не адзіныя, хто будзе ставіць, многія, хто будуць грузіць!
Па чутках, ЦБ выпусціць манету 1/2 рубля ў выпадку перамогі зборнай Расіі над камандай Харватыі і выхаду ў паўфінал ЧС-2018
І тут пытанне: Чаму нельга проста правесці рэдызайн 50 капеек? 😁![]()