Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,079 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@robingood
Пашанцуе толькі аднаму і аказацца стримерам, круч па мінімалках можа да 0,5 цэнта іншы раз паднімуся і тупа прайграю. А вось па $300-500 на фіксе дае іншым, галоўнае – ліцэнзія-то для ўсіх казіно адна, яны ж гэта заўсёды акцэнтуюць.
@vrodezdes Ну вядома стрымерам заўсёды шанцуе або казіно спецыяльна ім падкручваюць. Каб лохі (гульцы) пацягнуліся, убачыўшы такое) а просты народ заўсёды ў прайгрышы.
@vrodezdes Ой , стрымерам заўсёды ўсё дае , да каго ні зайдзіш на стрым🤦♀️то макс він , то амаль 😏
парайце яшчэ слоты ад хакскава
@akromama le king,banana farm
@robingood мне яшчэ слот там падабаецца, блін забыла назву, дзе смешная сабачка і галубік😁там яшчэ будкі і касці і міскі з тостарам))) таксама ад хаскава… Ну і клоўны з падарункамі і куды ж без Анубіса))) 🤭
@marusik94 Жыццё мопса)
@marusik94 Pug Life слот
@robingood о так))) дакладна🙈 😁
@loud Так, так дакладна)))
А яшчэ там ёсць банан, які страляе, прыляплены на скотч😁 блін, вось назвы слотаў зусім не запамінаю🤣 і ўвогуле 🫣заходжу толькі туды, дзе прыгожая карцінка😁 у непрыгожыя слоты не хожу🍀
@marusik94FRKN Bananas 🤣, топ слот , таксама паігрываю
@loud ёс😁
Увогуле люблю хаскав, але каб там злавіць нешта добрае🤦🏼♀️ трэба папахціцца))) хоць гэта справа выпадку(як і ўсядзе 😁)
@galy1959 не заўсёды меллстроя паглядзі, мяне нагадвае
@marusik94 хз, правайдэр у якім макс лавіў 1к икс
нядаўна паспрабаваў sweet rush, злавіў 3 разы ікс 1к за 20 бонусаў, потым, нібыта выдача стала на 0
@fetisovdenis Там 99% глупства і пафосу . НЕМА нават жадання глядзець.🤦♂️
@galy1959 яго стримы агідныя,асабіста мне,аж блюваць хочацца з першых хвілін.
@robingood Значыць, я не адна 🤦♀️, проста непрыемна 😒, для яго ўсе людзі – быдло, фу ….
@galy1959 не адна)2-3 стримеры которые бясяць это меллстрой и максон,голас у другога мерзкі)
@robingoodМаксон таксама такі сабе, але ён хаця б да навакольных людзей (глядачоў) , без пафосу 😏….
@robingood
Галоўнае потым вераць у занос, стример заносіць мільёны, а казіно трэба іх вяртаць, а вяртаюць іх яго рэфералы.
@galy1959
Так, усе яны аднолькава ставяцца да сваіх гледачоў, галоўнае зарэгайцеся па спасылцы і зрабіце дэп. мелстрой таксама па-п’яна казаў, што ідыёты рэгіструюцца, прайграюць бабкі, а я чылю. Але тут у кожнага свая галава, калі яшчэ ўлічыць, што яго аўдыторыя школатроны, то ў будучыні можа паумнеюць.
@robingood
Самага дзівіць як у яго онлайн пад 40 к бывае, вядома без накруткі там ніяк, але ўсё роўна фанатаў шмат))
@vrodezdes Так там онлайн 80% школьнікаў , якія і дэпаюць яму з мамінага , і татавога кішэні 😏….
@vrodezdes ну ў беларуса ды шмат гледачоў, хз моладзь глядзіць толькі яго) хз што і як іх цягне да яго)
@galy1959
А потым пішуць , я прайграў 500$, а ў мамы ДР, а ў таты гемарой, трэба выручваць, там такая блевотня ў чаце. Толькі і прашайніцтва, дай, дай, хачу да цябе на працу, што рабіць. Кароч, бред, бредом. Але, пакуль такія ёсць, яны будуць яго карміць.
@robingood
Лёгкія бабкі, думаюць што і яны змогуць стаць блохерамі, казіно абыгрываць.
@vrodezdes Ну да !!!! Чытала той чат памятаю , жах проста 🤦♀️