Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,592 Адказу
|
138,317 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ён кажа гэта АРС валюта (аргентынскі песа) і як мне выдаў гугл гэта ча 20 рублёў 7 капеек!? ці гэта якаясь памылка?! 10 $ гэта 8 стотысячных капеек, ці я нешта не так зразумеў?
Гэта жарт такі лавіць максвін на 20 рублёў?) Я такога яшчэ не бачыў калі шчыра, па-мойму гэта горш нават чым на дема.
Папраўце мяне аўтар заносу Сугар раш, правільна ці мне напісалі суму.
Спадзяюся што аўтар спецыяльна напісаў так каб лічку не выбухалі з прашэннямі пазычыць або падарыць, а не рэальна палячыў максвін НА 20 р! НЕ ПО 20, а на 20)
Я б нават не звяртаў увагі на такія скрыншоты, што там выпала!!
хутка проста будуць пісаць рэпо 10 руб злавіў х15000, без скрыну, а сэнс такога скрыну!!!!!! Там нічога не відаць! Мільён разоў пытаюся, не разумею! А лайкаў куча, камусьці падабаецца гэтае г…но, я не разумею !!!
Вооо, правільна! Тут нічога!!! Ні камбінацыі ні грошай! Гэта не даляры калі што , там напісана.
Бясіць калі такія скрыны безпонтовыя!
Часам прыемна так паглядзець на вялікія лічбы , у Эндорфіне ставіш манету 0.01 і херачыш па 5000
Груба кажучы 20к рублямі, 19663 калі дакладна зараз па курсе, калі я сам нічога не наплутаў )
Ён тс відаць судзячы па вышэйшых паведамленнях свой пост са скрыншотам рэдагаваў і дапісаў: ” валюта ARS (аргентынскія песа), а не долары”
Гэта не USD $ вечна зялёныя, рублямі пад 20к занос )
а ну 20к яшчэ куды не ішло! мне проста 20 рублёў паказвала чаму-то хоць я ўводзіў нармальна 250к.
Ну тады віншую!
250000 х0,08 колькі атрымліваем! 20000 руб
8 капеек, гэта сотыя, калі б тысячныя былі, усё роўна 20 рублёў не атрымалася б , было б 2000 руб
Вось што мне выдала. Але відаць пасля коскі гэта тыпу капейкі, і ён мне проста 250 перавёў і атрымалася 19.72 р
Калі так, то ўсё правільна, 250к гэта 19к рублёў. Я проста галоўнае ўвёў у гугле 250 000 – а ён проста 250 відаць перакладае)
Іграеце ў тугрыках і мяне, старога, блытаеце шчыра кажу 😀
0.078891 на гэты курс множым і ўсё.
калі акругліць гэта 0,08, 8 сотых, 8 капеек
так, вось ты 3 нулі і страціў
Нармальна так)
Ох, адной не хапіла! Было б крута 🆒. У мяне нядаўна, у казіно ауф, у падобным слоце было такое, ну каб поле закрыла ўсё!
Не выйгрышны скрын, але было блізка.
60 цэнтаў не хапіла каб забраць минор-джэкпот на Битстарзе.
Можа не зусім па тэме , але як вы гуляеце ў рабочым рэжыме ў 3 нумары ?я максімум да 7 звужаю .
Іксы крута але больш мне асабіста нагадвае слот. У рулетку не так моцна залежыць ад удачы, як у іксаў-рулетцы
Гуляю ў “мультфільмавую” еўрапейскую рулетку з КЧ(іншы раз з ПВ, як тут), у асноўным гляджу гісторыю выпадзеных нумароў, аналізую і стаўлю. Часам атрымліваецца выставіць “плюсова” па ЧУЙКЕ і калі трапляю ў “дзесятку” – тады рады ўдвая.😉
PS. Апошнія некалькі гадоў у лайв рулетку з дылерам не гуляю, на мой погляд яна занадта праблемная, гэта маё суб’ектыўнае меркаванне.
Сорян, а вы ў якую рулетку гуляеце зараз, мяркую, што працягваеце ў лайв з дылерам, памятаю добрыя выйгрышныя скрыншоты…😉
Для “мультяшнай, наземнай або лайв рулеткі з дылерам, там розныя “паходы”. Але ёсць тое, што аб’ядноўвае ўсіх, заўсёды гляджу, як менавіта сёння “грае” рулетка(паўторы лікаў, суседзі па трэку, па почырку дылера, люстры,… ну ці па ЧУЙЦЕ, як без яе). Так што стаўлю ад двух трох чатырох (іншы раз пяць -сем па трэку, з узмацненнем), карыстаюся і міні-комплітамі – на тры- чатыры цэнтры і плюс бакавыя, так што бывае даходзіць і да 11+)
Знатакі рулетак. Сапраўды ёсць розныя схемы гульні?)
Вось глядзі 2 серыя першы спін адкрыўся нумар “32”, захацелася сыграць “на паўтор” зрабіў вусную стаўку і + спліт. Вось табе і сем нумароў, як і гаварылася вышэй. А потым глядзі на гісторыю выпаўшых нумароў, зноў сыграла вусная стаўка на “паўтор”.
…Мая пакуль толькі на ШЛЯХУ) Канешне, ёсць розныя падыходы для гульні ў рулетку, яны дазваляюць павялічыць перавагу гульца. Але імі трэба карыстацца без фанатызму і яшчэ, трэба часцей мяняць стыль гульні, там таксама не дурні). Тэма будзе працаваць пры ўмове, што казіно не будзе ўмешвацца ў гульню. А КЧ пры гульні ў рулетку – адзін з крокаў да сумленнай гульні.
PS. Глядзі пост вышэй # 934, там паспрабаваў пералічыць некаторыя з падыходаў…)
Вось ужо на 9 спіне вызначыўся і зрабіў стаўкі на пяць лікаў з “тлустым” цэнтрам!
Ну ды на выходзе атрымліваецца не так шмат, але гэта эканамічны рэжым(з прадчуваннем галоўнага чаканага ліку) 😉
Згодзен, гэта больш нагадвае “жырную” бонуску ў высокадысперсійным слоце(бывае вельмі вельмі рэдка). Мабыць таму мне па душы бліжэй класічная рулетка, з нармальнымі вменяемымі КУ з аплатай прамой стаўкі на лік(ці па трэку) 35/1, а не 20/1 або 25/1, як там)
Не ведаю idobrnsk123, ці яшчэ актуальнае пытанне – але Koi Princess гэта вельмі стары слот Netent
Стары як мамонт, хоць па дызайне і не скажаш, яму больш за 10 гадоў дакладна! але там, па-мойму, увогуле ўсе 15 (лень шукаць дакладную інфу)
Многа не можа даць, я памятаю яго суткамі круціў і часта бачыў у рыбе 5 вайлдаў на поўную вышыню (усяго х500), але балiк можа апнуць пастаянным выпадзеннем бонусак.
Апублікавана: 28 April 2025 #2075
Гэты слот я памятаю даўно ён быў папулярны але даваў вельмі мала па іксах