Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,592 Адказу
|
139,184 Прагляду
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добра, пашанцавала, я думаў яго ўжо прыкрылі, мне гет x учора раздаў не 1000х, але таксама прыемна
Выплацяць, калі выйграеш, з іх RTP гэта складана. Ну і камісу за вывад не забудуць зняць.
А навошта ты пры балансе 17.000 граў па 50 капеек?))
Т.к спачатку быў баланс 8тр, вось такімі хітрымі яўрэйскімі стаўкамі баланс расце))
Для этой гульні нармальны ікс!
Так, класная гульня! Калі яна ў дурцы з’явілася я з першага ж бонуса нармальны занос злавіў! Патым думаў, што так павінна быць заўсёды, спрабаваў паўтарыць, але ўвы:((( Але слот цікавы,
Калі дакладней, бонуска!
Ды я ўсё зразумеў! Гэта гульня ад Microgaming! Я пра яе і кажу!
Вось гляджу пастаянна гэтыя скріны, значыць усё ж такі даюць слоты хоць часам, у мяне фарту няма, за 10 гадоў у доа адзін раз занос…….
Першы раз увогуле ў ім нешта лавлю з рукі.хацелася б больш канешне.
Во, нарм бабахнула😁
У мяне на водцы свежыя слоты Бумінга зусім не загружаюцца.
Ну калі я так злавлю 😳😳, калі настане гэты дзень😁
Калі вы пішaце што-небудзь падобнае, націскайце спачатку «цытата», каб было зразумела, пра што вы! Як зловлю так??? Або трохі вышэй ад вас – вось бабахнула! Зноў жа пра што! Няўразумела.
Крыптабос
Fire hopper x4000 па баксу
Криптобосс
Па баксу х4500
Зевс Прагмат
Криптобосс
Мунпринцесс1000 па пяць баксоў
х350
Кароче норм гульнявая сесія +11к, чаго і ўсім жадаю
Я тут пра Котаўскія казіно чалавеку казаў, што гэта абідна калі так, таму я ніколі не бяру бонусы з абмежаваннямі!!! А ён мне, пафіг, усё роўна ж у плюсе на якіясьці капейкі:))
нееее, па мне так гэта вельмі абідна!
Бо ён слот разганяў🤣
Ты трохі памыляешся, ніхто не перашкаджае нагрэць слот па-нормальнаму (я ж не вылязаю з бонусаў, я проста назіраю за гульнёй), далей я свабодны па стаўках і магу адкатваць тэорыю на практыцы) у выніку 8тр я паставіў на вывад. Гэта фрыспіны з Латеста і я ведаў, які максімум магчы атрымаць
Калі няма разумення, яно і не прыйдзе(((
Так, 95тр спісалі(. Але 8тр вывядуць
Ну тут я скажу так, колькі людзей – столькі меркаванняў, для кагосьці нармальна, для кагосьці не. Так што любое меркаванне мае месца быць. Асабіста для мяне гэта непрымальна, я не ўпісваюся ў такія бонускі. Так, усё напісана, калі чалавек ведае і ідзе на гэта, значыць яго задавальняе. Я проста не купляю такія бонусы, якраз таму што баюся трапіць у такую сітуацыю:))
кайфую з пуша, дзякуй што паказаў новы слот, шкада максімалка маленькая
Дастойны скрын! Калі што, гэта іронія!
Дарэчы, менавіта па такой жа лініі я і топавых лавіў…