Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,592 Адказу
|
139,181 Прагляд
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Насыпаў pg soft на стаўку 900 руб. Як вам ?
Пад 75% дэпнуў:))))))) Я вось сяджу думаю ўлезці:)))) у ауф..
Ну мін деп зарадзіў 3500, думаў зліе як заўсёды, бо на мінулым тыдні пад 100% зараджаў у 3 казіно і ўсё зліла ў 0.
Я так і зразумеў:)))) толькі нядаўна на пошту гэты купон прыйшоў і праз некаторы час адразу твой скрын:))))
Мне падабаюцца ў іх такія жирныя бонускі на деп. Ніякіх абмежаванняў па гульнях
Што за каз, ауф? ) Упершы раз чую))
Мне чагось не прэе ў гэтым годзе! Увогуле год пачаўся няўдала!
Нарм 😁
З сеткі криптобосса і анліма з хайпам.
Ну , такое мы не любім)
Заносіў такое ў попиплей.
С апошняга спіна паставіў усе вілды і зачыніў бульдогаў) якая ж гэтая скрыпта хахах кстати купіў алыном з ласт копеек
Брацішка, ну ты не ўпершы скрыншоты кідаеш, чаму вы не робіце скрыны камбінацый, сабе ж на памяць!!! Праз год паглядзіш на гэтыя лічбы, ці сапраўды гэта цікава! Вось апошні скрын, так, прыгожы, цікавы, але папярэднія – проста вынік, сэнс ад іх! Дзесяць ваша, канешне, не разумею, ці сапраўды цікава!
Я стараюся рабіць скрын заўсёды вынік і апошнюю камбінацыю, ну так жа бачна і цікава
Вось, напрыклад, проста першы, што трапіў:
А х е ре ц ь , гэта рэальна?
ўдалы дзень, аднак, атрымаўся
так супер занос у гэтым слоце
Пагаджуся, але нешта кожны раз гублюся ў камбах, а часам іх проста некалькі +- аднолькавых, але буду старацца) апошняя таму што спінам бахнула, таму атрымалася… А хакі рэальныя – у 4-5 спінаў адыгралі
Белатра так увогуле вельмі дзіўная была, бах бах бах і вынік)
Красавчыкі пацаны, блін мне нічым пахваліцца))
Я апошнім часам Белатру ўсё больш і больш любіць стаў, вось хацеў паглядзець, што ў цябе там выпала ў яе, што за слот. Усё спрабую для сябе новыя слоты ў іх знайсці; вось нядаўна стаў г Mach playing big win buffalo, пару дзён таму паспрабаваў golden oak – беспантоўная гульня, але нармальныя выплаты, бонус на любителя, 1-4 тапора кідаеш па выніку звычайна да х9 множніка і зусім апошнюю cafe 50 паспрабаваў, гэта копія прынцэссы крошки, толькі трохі прыгожая. Вось і ў цябе ўбачыў х700, думаю што там за гульня:)))))
У стэйку ў навінках значыцца) механіка дзікая ў цэлым, каскады, манеткі, віллы з іксамі вадаспадам)) рандомныя функцыі… У цэлым мне нагадала vudu gold плюс pacific gold ад elk… Гуляў амаль кожны спін у бонусе, акрамя апошняга, таму фіксаваць было цяжка што-небудзь адно
віншую з заносам
Класная лічба? А скрын дзе?
Канкрэтна для гэтага слота , гэта рэальна многа. Увогуле ўсе слоты ад pg гэта скрыптовыя пустышкі, самы вялікі x лавіў у Apollo x600. Ні разу не было x1000 у іх.
Вось!!!! Гэта нашмат цікавей!
Пастаянна ў гэту гульню спрабую нешта злавіць, вышэй х350 нічога не лавіў:((( прычым нават гэтыя х350 злавіў з першага разу, як зайшоў у гэтую гульню! Топавых бонусаў колькі толькі не лавіў, сэнсу няма!
А я вось рэдка ў яго заходжу, але слот прыгожы, прыкольны, другі раз х800+ лавлю і яшчэ раз быў на х1800+
Мне таксама падабаецца слот, як то не напружвае. Да, пакуль не шчасціць па буйным, но , кстати, па дробязях часта прыподнімае.