Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,597 Адказаў
|
143,187 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Асабіста ў мяне ёсць падазрэнне, што ў гэтыя слоты круціць па шмат тысяч спінаў сэнсу няма , у мяне мега заносы ў гэтых слотах заўсёды былі на першых спінах , часта гэта было на 4-5-м спіне. А калі круціш іх тысячамі спінаў то нічога добрага я не лавіў , усе бонускі пустыя . Магчыма супадзенне , не ведаю
Часта адразу, так, правільна. Але бывае і выціскаць трэба, у мяне таксама часта было, прычым не так што ўніз уніз, паяшыцца і аддасць, не, трымацца, плюс/мінус, калі слот трымае на ўзроўні, бывае гадзіну-паўтары і болей, потым і аддаў! У мяне напэўна 50 на 50. І так, і так!
Але калі слот жаўруе і чакаць пакуль ён паяжы :))) і аддасць, можа аддаць і больш, чым зʼеў, і менш, але гэта як бы не вельмі. Не мая тактыка:))
У наземных лавілах такія….
Класны ікс, улічваючы што з клубкамі, ён доўга табе нервы матаў:))) напэўна амаль да х30 круціў!
За апошні тыдзень у мяне 4 разы, прычым па 18 руб такая хрэнь была. Кожны раз думаў, але зараз то дакладна паставіць:(((( Усе нервы вымотала, зараза! Прычым 4 у лінію ўжо на 6-7 пракрутцы ставіць. Па выніку кожны раз, ну хаця б х400-х500 атрымлівалася, але ўсё роўна абідна!
Вось і сёння ў мяне пару раз такое было, добра хоць нармальныя сімвалы ставіў у лінію, па выніку х500 убачыў і тое добра!)
Згодны! 👍👍👍
Капец у каго-то бабкі ёсць і тупа з кэшбэку паднімае а хто-то лапу сасе
Віншую , гэта пакупная бонуска ? Калі пакупная то якую бонуску купляў
Купленая, за 4600р
У студзені купляў за 20000р, даў 220.000р
А тут танней і больш, я нават не заўважыў малога на х15, убачыў толькі х500, а потым як пайшло-паехала, дарэчы магу скінуць паўтор)
Зразумеў, крута. З першай пакупкі занёс? Я таксама моцна ў гэты слот заліпаў у свой час, бывала купляў нон-стопам, але нічога не заносіла пакуль.
Спачатку за 1600р потым тую, якая дае шанец на супер бонус, але яна выдала сераднюю)
Паўтора няма, чаму ён у выйгрышах
fan.nolimitcity.com/replay/iremesayoyuributuduzewakusoeiesakanatitido
🔗
Братух, калі шчыра я ніколі не гляджу чужыя скрыншоты, каб сябе не псіхаваць, але гэты выпадкова трапіў – твой ментал, у цябе ўсё нармальна? Што ты есь па раніцах?)))
Віншую 🥳! Новы рэкорд?!
Адной-дзвюх раз зрабі гэтае практыкаванне – спіна не будзе балець)))
Ну трэба ж камусьці іх часам раз’ёбываць, я маю на ўвазе нас, звычайных гульцоў, у якіх дэпазіты ад 500р-10000р
Дзякуй. Ага, у Эндорфіне гэта рэкорд.
На гэты роял мне цярпення нават не хапае, каб лавіць бонус. Не цікавы, у параўнанні з першай часткай.
Ды я толькі шчыра рады, калі работягі заносяць, але проста такі практычна люты занос у гэтым незразумелым слоце – гэта моцна))
Не ведаеш, як гэта казіно выводзіць? Ayoop2517 без праблем зняў? Калі ведаеш.
Хлопцы, а каб вывесці ў кэш з латеста, там пазначана bep-20, гэта ETH і проста трэба выбраць у payeer?
ТАК.
Калі гэта спасылка правільная , казіно нармальна выводзіць . Дэпал , здымаў за хвіліны .. Крыптавае казіно з новых , за слоты і гульню без бонусаў кажу . Верыф. не просяць .. З бонусамі х.з .
Часта ён так робіць, яшчэ застаецца купа спінаў, штук сем/восем, патрэбны ўсяго толькі адзін вайлд хоць бы, але не! А больш за тое, на месца, дзе вайлд патрэбны, паставіў бы хаця б нешта дарагое, але не, самыя танныя літары сыпле! Можа пару раз дасць недарагія карцінкі :))) часцей за ўсё так! Але бываюць і выключэнні!