Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,075 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
😁Я ўжо кінуў спробы яму што-небудзь тлумачыць..бо гэта не варта таго…
Я так разумею, гэта ў казахстанскіх тэнге? А колькі гэта ў рублях, калі не сакрэт? Ну вось стаўка, напрыклад.
https://www.google.com/search?q=казахские+тенге+рубль&oq=казахские+тенге+рубль&aqs=chrome..69i57.3832j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8
100 тэнге = 18 рублёў
стаўка была 8х5-40
у гульні максімальная на лінію 10 і ліній макс 100, а я атрымліваецца 5 на лінію і 8 ліній ставіў. больш ліній ставлю – увогуле перастае даваць
у мяне мноства скрыншотаў з гэтай казі, але ліній то адна, то пяць – больш не дае! ліміт
Дзякуй. Калі шчыра, ляніла лезці шукаць канвэртар. Пералічыў. Трошкі мала, сцука 😁 Але скрыны супер )))
ну так, ды, скрыншоты норм, вось таксама адтуль
А вось глядзі)
Паймаў джэкпот, але ён апынуўся амаль як мой дэп – на 700₽ больш ))
што за казіно такое дзіўнае?
гэта з тэлефона ж
Суботняя шара, зноў фрырол. Гэты выйгрыш адразу зліў, але адразу ж выйграў наступны турнір і ў выніку ў гэтай жа гульні націкала 50 з 6 фрыспінаў, у гэты раз вывёў.
Граў у азартплей з тэлефона. Слоты гэтага вытворцы пачалі мяне захапляць )) іх шмат яшчэ і палову не сыграў , але тры гульні ўжо ўзяў сабе на галачку .))
памятаю ў гэтых багоў тыпу гэтага слота спіны разыгрывалі,сотню тады вывеў,шкода гэтыя SNGшкі прапусціў
я нават ніколі не спрабаваў у іх гуляць, у іх такі выгляд стрэмны)))
У Бук оф Ра, Леді Шарм і ім падобных таксама выгляд не айс. Пра знешні выгляд слотаў ад Аматыкі таксама мала радасці 😁 Але яны могуць 🙂
тыя, хто гуляюць у Amatic, любяць глядзець порна са старушкамі
Бггг Макрон з Галкіным папаліся))) А я гэта… так трошкі люблю ў хот фрут 20, рэдка… вельмі рэдка)))
Падняў да 5 … гэта моцна канеш. Калі памяць не падводзіць, у ліцэнзіі мінімалка 10 рублёў.
Так гэта ў ліцухі. А тут арбуз, які клаў на гэту ліцуху вялікі скрыпт)
памаленьку, але прыемна
Та што там. Размяшчай усе 18-ць. Там восемнаццаць тут восемнаццаць. Яшчэ ў карцінкі ўкладзі 18-ць. Авось намайніш чаго. 😁
☺ Бянтэжыць толькі надпіс. Супер мега выйгрыш. Увогуле NetEnt ужо актуальны. х20 мега выйгрыш. х120 супер мега…😁
Чаму х122 то ? Я напрыклад тут бачу х224. Нармальны вынік для гэтага слота…
я таксама чамусьці x 224 бачу. увогуле нядрэнна
Віншую. Такога бывае рэдка. Я б на некаторы час забыў пра гэты слот.
P/S/ Шкада, што на гэтыя грошы нельга купіць рэпутацыю і мазгі…..