Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,597 Адказаў
|
142,509 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
З за носікам
Дзякуй)
як-то зайшоў у PinUp у гэты слот, іграў таксама, але праўда бонусы слабенькія, але хаця б паігрываў, хто-то пісаў тут, якія слоты ад NoLimit граюць у PinUp па-свойму але граюць, памятаю толькі гэты слот, у яго і іграў калі прачытае той хто раней пра гэта пісаў, няхай паўторыцца з назвамі слотаў
Ды няма такога, што пэўныя слоты гуляюць у пэўным казіно. Усё рандом, табе, напрыклад, можа бонус за бонусам навальваць у Дэдвудзе, ты скажаш сябру слот афігенна гуляе, заходзь таксама хутчэй. Ён зайдзе, але ў яго ён так не будзе гуляць. Так, ёсць шанец, што ён таксама будзе лупіць твайму сябру, але хутчэй за ўсё не.
fan.nolimitcity.com/replay/kukobabuzedudanogoserukozukozeneni Да Новага года поймаў у раменбэце, не пакупная. Мог даць максімалку, але наіпаў)
Кідай лепш скрыны, адкрываць паўторы, сядзець і глядзець не ўсім хочацца)
ок
Красава граць на дэмо
Вельмі нават добры ікс) Як гэта цуд здарыўся? Не зусім разумею па скрыншоту.
не, ну крута праўда з такім балансам гуляць па 1 еўра такое сабе
Гэта ж гульня не на рэальныя грошы, а дэмка. У эндорфіне на дэме даюць столькі, калі запускаеш.
толькі гэта не сапраўдны баланс а дэма
Досыць прыстойна, віншую) Топаў зачыніла? Ці проста іксы былі добрыя?
Гэта так са спіны паставіла? Колькі кручу, першы раз такое бачу. Шкада, канешне, што не топавыя дзяўчаты, але нават так сакавіта
Сімвалы не вельмі ставіў, але хоць бы закрываў. Проста на 2 спіне ўжо было 4 вілда, лічы 12 спінаў з імі.
Усё правільна. 1р на лінію. 22 лініі 22 рублі. І дабівай да вялікага выйгрышу:)
Ты ж сам ведаеш, калі часта гуляеш:)
Нармальны ікс, па крыху павышаць можна, канечне, на Эндорфіне
Нармас, віншую) гэта тыпа аналаг доа2, другая бонуска як я зразумеў ад Бандикама?
Я ў той час прыкладна там жа гуляў, нармальна ішло, адчуваў, што трэба даводзіць, але пайшоў, а ты відаць дадавіў яго:)))))
Гэта, напэўна, 7-ы бонус у гэтай сэсіі, так, відаць, дадаў, але шкада, што ён так позна лініі зачыніў. Увогуле, гэтыя ДоАшныя слоты троляць мяне апошнім часам..
У мяне каля 2 месяцаў таму амаль падрад 3 разы было па х3000-х4000, па стаўцы 18, я, мабыць, скрыны сюды скідаў.
А зараз, апошнім часам так, увогуле якаясь пустата:(((
Дрэнна, што ў апошніх, класна, калі ўжо да 6-7 спіна лінію ставіць, тады нармальна, за х2500 дакладна пойдзе!
Ну х2000 таксама вельмі нядрэнна!
Жосць на першым спіне! не ў бонусе ўпала х250 (((( і на 24 памножыла
Я наогул не разумею, навошта Ганс зачапіўся за гэты слот. Ён менш папулярны чым DOA2, а значыць злавіць складаней і зліешся хутчэй. Рухавік той жа. Механіка слота.
Слот вельмі высокавалатыльны
ІМХО
Мне, напрыклад, падабаюцца слоты з механікай DOA. Тут жа хачу чыста для сябе злавіць 5 скаттэраў, бо ў іншых лавіў ужо не раз.
Лінію вайлдаў не лавіў яшчэ – я маю на ўвазе пяць штук у бонуснай гульні. Але аддача нядрэнная ў слота ДOA2