Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,143 Прагляду
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
точна, матэматыка ў мяне хромае)
Не. То не матэматыка ў цябе хромае. А уважлівасць, відаць. Ты ад сумы на балансе лічыў, а не ад сумы выйгрышу.
а што гэта за правайдэр падкажы?
Па знешнім выглядзе і афармленні EGT.
шанс на джэкпот блізкі)))
не разумею толькі, як там грае джэкпот. пры адгадванні карт?
софт уражальны, па сутнасці рэбрэндынг Novomatic, асабліва радуе, калі выпадае джэкпотная гульня)
менавіта, тры карты адной масті і вуаля)
Вось гэты скрын вогуле даставіў.
Спачатку я проста захапіўся заносам і, натуральна, парадаваўся за maxmox 🤩
А вось тут ужо трошкі прыквел 🤯 “Ну вы, блін, даяце” (с) 😁
P.S. Дубль ёсць, давай хет-трык 😛 Каб да вечара быў скрын))
ну вось уласна і хет-трык 😏 cronos☺ з.ы.: і што самае цікавае – ва ўсіх трох выпадках гуляла дзявятая стаўка і не важна рублі ці цэнты, галоўнае лік 9))
Майстар скатэраў)))
калі адкрываеш у адказны момант праход аж сэрца з душой у пятку ўцякаюць і думаеш як бы не прамажаць………
шкада што нельга падгледзець і не падглядзець………чыста пашанцавала не пашанцавала……..
а ў мяне там пастаянна міні джэк адкрываецца хаця па дзве карты адкрываў усё і у выніку напрыканцы трое дастаю з міні джэка……..
а як лепш у DOA катаць на аўтамаце ці ўручную ці трэба спыняць?я проста ніяк не магу гэтыя сканеры злавіць або вілды…….
вось гэта крута, пытанняў няма, ні разу не лавіў. Так бы ў бонуску, ды з першага спіна🙂 стаўка якая?
Усяго 4,5 рубля
як з вывадам у іх?
ні разу не выводзіў, хоць дэпазітаў больш за дзесяць ужо. хацеў заблакавацца там, прасіў іх тыдзень кожны дзень. адказваюць, што адключылі гэтую функцыю па просьбах гульцоў, бо многія просяць зноў разблакаваць і гэта праблема для іх)
але хто-то пісаў, што вывелі хутка
ну вось таксама, дэпазітаў 4-5 ужо, і таксама без вывадаў, а боны проста салодкія на дэпазіты прапануюць)
Прыгожа атрымалася гэта на стаўцы 30 р?
Ці вось ты сапраўды думаеш,што вынік залежыць ад твайго выбару ? 😁 Калі гэта так,то мне цябе шчыра НЕ ШКАДА 😎
ну я ведаю што ты злодзей ад цябе толькі гэтага і можна чакаць……….
Па 15