Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
139,990 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
х27000 🤯, а мб х440? Хаця ўсё ж хай будзе х27К)) Галоўнае напішы, што менавіта і ў якіх прапорцыях ты спалучаў.
А шмат у гэтае казіно заліў да гэтага? Проста цікава, з 150 рублёў накідае 20 000 кожнаму ці ў асноўным калі раней заліеш столькі ж.
нічога сабе ты хайролер. віншую!
Па ўсёй бачнасці баланс папаўняецца толькі ў канцы на агульную суму выйгрышу. У NetEnt, напрыклад, тая ж тэма.
Я б не задаў пытанне, калі б не розніца скрінаў за 2 дні))
Ну так а якая, як не мінімальнай быць, калі баланс да гэтага цудоўнага моманту быў крыху больш за 10 еўра )))
Людзі, што вы ясьце, дайце рэцэпт. Я таксама хачу 5 скатэраў. Яшчэ ні разу,ні ў адной гульні, яны мне не дасталіся…☺
Рэцэпт просты, з манаічнай рэгулярнасцю дрочыць адзін які-небудзь слот)
Забаніць бы цябе за тое, што постыш флудзіш не ў той тэме 😎
Па-рознаму. Учора быў плоў. Сапраўдны. Ведаю бо сам гатаваў. А не нейкія там узбекі 😁 Хтосьці скажа тыпа казан патрэбны. А ён ніфіга не змяшчаецца ў духоўку. Кароч, з улікам НТП.
Усе хочуць. А што ты для гэтага зрабіў ? Бабулю праз дарогу правёў ? Чатырохногім сябрам можа дапамог ? Яны мёрзнуць, купі не пашкудзь бабла ім хоць сардэльку кожны раз калі ідзеш у краму. ТАМ зачтецца.
а ты як у гэтае казіно гуляеш праз вінні? нічога яны не кажуць пры вываде. даўно туды хацеў задэпіць но без VPN не адчыняецца як то ссыкотна
а я і нават не цікавіўся пра VPN у іх, уключыў і паехаў) так разагнаўся, блін, што за ноч каля 400 еўра туды пульнуў, вывесці нічога не ўдалося. Прокляты алкаголь
так ад сінькі ўвогуле гуляць нельга. гэта факт
ты ў бітках дэпал што лі?
зато третье место в турнире каком-то) но думаю и в 10 не попаду по итогу, т.к. до конца его еще 5 дней, а в кармане ровно на пару классических Нэўскіх)) но было круто
Вельмі не раю гэтае завядзенне. Хіба што за бездеп. Яны ўжо шмат разоў абасраліся.
та я сам у ахуі, менш чым за год другі раз лавлю ў гэтым слоце, шкада толькі што па міні бэту)
а так вось згодзен з оратаром, дрочыць дрочыць і яшчэ раз дрочыць да уcpачки😁
@kadrus2002 ты галоўнае пердак не падпальвай адразу, калі бабкі па некалькі сутак выводзіць не будуць, гэта ў іх у норме, выводзяць, але можна і тыдзень і даўжэй чакаць!
ну да, спачатку зліў усю крыпту, потым перайшоў на рублі))
пярдак няхай гарэць у таго, каму не выводзяць. у мяне там больш за 10 выплат і ўсе не больш за суткі. (любімае маё казіно)
даўно туды не дэпаліў, каля года, раней выплачвалі прыкладна за суткі, а потым пайшлі скаргі на іх з-за затрымак выплат і я перастаў у іх гуляць) макс кешаўт 24к быў у іх)
цяпер з бонусам здаецца макс у раёне 20. (але затое там вагер x25 і x30) у мяне праблем не было. я нават фэйка рабіў па пашпарце з першага дэпазіту 700руб 20к вывелі за 20-30 мін на ківі. без пацверджання адраса проста фотка пашпарта і скрын ківі.
карацей, зараз папытаўся ў чаце пра VPN, кажуць, што калі выкарыстоўваеце толькі каб абыйсці блакіроўку, то ніякіх праблем няма.
Ну што сказаць …. злавіць x1500, з 2-х еўра падняць амаль 350 …. як варыянт – гэта жаднасць)
Ды ўсё нармальна. Адбіў, нічога лішняга не заліў. Саппорт мне таксама сказаў правяраць у акаўнце, пакуль усё не перайдзе на рэал.
Нічога не блытаеш выпадкова ? Я бачу тут х245. А ўвогуле гульні ў Gameart даволі нядрэнныя і могуць парадаваць.