Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,597 Адказаў
|
142,509 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Красавчык пайшло пасля Нг)Надзеюся ўвесь год будзе такі, удачы. І не адмазвайся. Больш перамог, менш бед.
навучы рабіць гэтыя рэплэйскія спасылкі ў Прагматыцы і Ноліміце пліз
Ты што за чытэр такі!
я табе кажу! і да гэтага пісаў што ён чытак
Прыгожы скрын)
А што гэта ты за 1 рубель функцыю не ўключыў? Усё гэта падазрона, быццам у цябе якаясь тайная методыка
Ты ўгараеш)) працоўная методыка ўсіх лудзікаў у мяне – круці барабаны) я ўвогуле першы раз у гэты слот залез убачыў у кагосьці ў тэлегу занос на ім
А якая функцыя за 1 рубель у tombstone RIP ?
Сам не ў курсе
Кожны спін – скатэр на другім барабане
Ну хлопцы пішыце, калі ласка, тое, што вам кажуць у шапцы. Я ўбачыў і падлічыў, што фрыспіны далі х650. Не ўсе тут граматныя.
Самі гуляеце, ствараеце гісторыю. А навошта кідзяце сюды ў непрыстойным выглядзе. Дома ў цябе так жа.
Тут сабраліся разумныя людзі, адкажуць у любы момант, калі ведаюць.
Слухай, паважаны, ты на сябе лямку не цягні, вочы спачатку адкрый, калі ты палічыў – умніца. Ты бачыш, што гэта выкладзена не ў тэме «выйгрышныя скрыншоты», а ў тэме «абмеркаванне скрыншотаў выйгрышу».
Пагляжу, табе трэба задумацца пра тое, што ты нос суеш у тэмы і, не падумаўшы, ляпаеш сваё «я».
У СВЕЦЕ – СВЕТ, калі што, не тое сказаў – прабач, ты да чаго гэта зараз цытуеш
Дэпазіты не раю ў гэтую бязгрыбіну заліваць, пакуль яснасць з тэхпадтрымкай не адновіцца, хоць бы камусьці пачнуць адказваць, а то плыве ўсё ў сметніцу
а то плыве сабе ў памыйніцу
?
Ты напэўна майстар шляпных спраў
я што-то не разумею гэта табе было сказана ці хто цябе ўкусіў 🙄
🔗
Перад тым як зрабіць стаўку, што трэба зрабіць на слоте(якую кнопку націснуць)?
Папаў у момант аддачы. У мяне было таксама – то нічога, то адразу разоў 3-4 выдаў за 2 хвіліны. Насамрэч гэта, канешне, прыкольна, але мне больш падабаецца, калі выйгрышы ў разброс, а не так што 11:58 жруць і ў 2 аддача….
неблага ў каго-то ён з’еў люта 100 працэнтаў🥳
Па-любому….
што гэта за валюта ў цябе – грыўня, не разумею🙂
так грыўня
Хоксоу звычайна так і гуляе. У яго слоты лепш за ўсё на 30 спінаў заходзіць і калі не дае – выходзіць. Калі не дае, можа лёгка з’есці 300-500 наміналаў і нават бонус не паставіць, а калі патрапіў на аддачу, то адразу некалькі бонусаў дасць або добры ікс
А ўвогуле існуе такое паняцце, як аддача? Мне ўжо пачынае здавацца, што гэта міф)
Як вам такое)))
Нічога не насторажвае?