Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,783 Прагляду
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
і яшчэ, чым спадабаўся 1Xbet, няма лютага верыфікацыі фотадокументаў і ўсяго, як, напрыклад, у гэтых скрыптах GGbet – проста крышу зносіць!!!
Не адзін раз у жыцці, я гуляў у яе, напэўна раз 30, не доўга, не магу ў яе больш за 20-30 хвілін гуляць, прычым калі хоць што-небудзь дае, а так 5 мін і на выхад, нудная гульня (для мяне асабіста). Ну і вось, заўсёды па 9 руб,: х10000, х2500, амаль х2000 і х1100
І тут бонусікі , я заўважыў выпадаюць часцей, чым калі б іх купляць
Самы вялікі КПД у dor2 і Greta 👍👍👍
Пустышкі звычайна.
Згодзен, надоедлівая, ставіш 1000 спінаў і ідзеш займацца сваімі справамі, перыядычна паглядаючы, не выпала ці бонуска:)
Як вы граеце ў гэтым казіно? Ты з РФ? Там жа ў РФ рэгістрацыя забароненая.Раскрый сакрэт.
Да пэўнага часу была магчымасць рэгістрацыі ў гэтым казіно з РФ.
І тыя, хто паспеў да забароны РФ зарэгістравацца, тыя і гуляюць.
Але часта адбываюцца такія праблемы менавіта ў большасці выпадкаў з гульцамі з РФ – у выпадку невялікага выйгрышу блакуюць акк, пры гэтым выводзяць выйгрыш, сродкі.
Сам асабіста з гэтым сутыкнуўся, хоць пры гэтым не мульт, бонусныя гульні не пакідаў, у накопительных, забароненых слотах пры актыўным бонусе не гуляў, каротка, правілы не парушыў, у іх ёсць даволі выгадны для іх пункт правілаў кшталту “можам без тлумачэння прычын у аднабаковым парадку прыпыніць далейшае супрацоўніцтва з кліентам”, гэта значыць заблакаваць акк любому гульцу..
Зразумела,старыя акаўнты значыць,дзякуй за падрабязны адказ.Часта там выйграюць,калі верыць скрынам.
Так, скрыншоты і выйгрышы, перакананы, рэальныя – гэта таму, што туды дэпазіцяць многія, бо ў іх даволі нядрэнная сістэма бонусаў і частыя прома-акцыі на дэпазіт у розных сацсетках пастаянна, стабільна на тыдзень па 2 промакоды публікуюцца.
Што яны рэальныя – гэта зразумела, я маю на ўвазе, даволі часта менавіта адтуль скрыны бачу. А ці ёсць яшчэ вулканы ліцэнзійныя? Сапраўды апошнім часам ужо не ведаю, дзе гуляць.
Дакладна сказаць не магу, гэты і яшчэ адзін быў быццам вулканбет або хз там і БК была, за рэгу давалі фрыбэт, але не памятаю, ліцэнзійнае яно ці не . Калі ўспомню – адпішу тут або ў прыват.
не пакупная
За 5 вілдаў у грету даюць 2 дадатковых спіны.
бро,колькі спінаў зрабіў,часам спрабую злавіць непакупную,пакуль не вельмі…
100 дзесьці.
Колькі ні спрабаваў поймаць ні разу не лавіў. Лавіў 6 разоў х1000 па 10 і па 14 руб,кучу раз х500 і х250. Спадзяюся зловя,когда не буду этого ожидать.
На апошні рубель па адной лініі што ці?:))))
Тут калі мне памяць не падводзіць фул вілдаў х150 усяго ну або каля таго .
Вось усе вілды, х80 усяго.
Тым больш што апошні месяц казіно нічога не даюць,прычым усе! Нават па скрыншотах гэта відаць,рэдка народ выкладаць стаў.
Прыгожа!!!!!! Трэба будзе патэставаць гэтага правайдэра..Даўно я не лавіў такіх ххххххх-аў))))))))))
Правайдэр добры,амаль усе слоты змогуць наваліць больш за 5к-х.
Гэта не віды, а сімвал максімальны пасля вілдаў, там розніца нязначная, але факт застаецца фактам і вілды рэдка выходзяць у звычайным спіне, часцей у бонуснай гульні там тыпу назапашвальнай – лавіш скатэраў тры на барабане і рад становіцца вілдам .
Ну вось я думаў што за танны Слот, спрабаваў бонус злавіць, можа, думаючы, там фішка нейкая ёсць, але так і не злавіў. Гадзіну, напэўна, круціў.