Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,750 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я там выводзіў 85к, і шмат разоў па 20-30к, цяпер не гуляю, бо ў вялікім плюсе, ды і казіно без ліцэнзіі. Ужо паўгода там не іграў
Гэта як гуляць у рускую рулетку))) Як яны выйшлі, я іх нядрэнна абыграў, потым калі сталі мудрыць – то вывядуць, то адмовяць, я на іх забіў, у агульным ))) І не раю нікому там гуляць!!!
Ну ,напэўна,так, ты маеш рацыю.
Гэта значыць,я павінен быў з табой паспрачацца? Магчыма я згодны з табой.
Ну калі быць шчырым,я таксама так думаў: «што стаўка ні на што не ўплывае». Потым ,я думаю,які тады сэнс гуляць па 20-40 руб,калі можна па 1 рублю і выйгрышы будуць тыя ж,ну толькі множнік большы.Не сходзіцца нейкім чынам…
Вынік: хто яго ведае! Як гэта насамрэч,калі нават здагадываешся,на 100% усё роўна няма ўпэўненасці! Ну і сэнс тады спрачацца? Калі б я ведаў дакладна,аспрачаў бы.
Падкажы як груззіць ,я з тэлефона спрабую не атрымліваецца, піша памылка 200,я хз Дзякуй!
я сам не ведаю. но магу сказаць что один скрин у меня так же не получается загрузить, также пишет – ошибка -200. И это с компа
У мяне такая ж штука ,скрыны не магу загрузіць!
Так што ў выніку паставіў на 36к тройку?
Не, не прабіваў, я ўжо ў санце 30к не прабіў у тройку, больш не б’ю 😂
а як ты адмыў калі не даюць фрыспіны ?
а як, а што, а чаго, а дзе…
мне не далі (( хаця зарэгістраваўся па спасылцы
Ну відаць, лавочку ўжо зачынілі, такое бывае…
але рэгіўся я сёння днём
Ну гэта баг акаўнта
Неее гэта памылка пры стварэнні акаўнта
Згодзен, калі нармальны акаунт, прайграеш кватэру, выйграеш шкарпэткі.
Якое казіно?
Сотні гадзін патрачаны на гэту гульню з 2003 года, да цяпер часам гуляю, у фішцы. Ніколі больш за 2 не давалі вілдаў на гэтым бонусе, хоць якія толькі заносы не былі. У Immortal Romance там так, на гэтым бонусе выскакуюць больш за два вілды. У гэтай жа гульні я лічыў, што больш за два праграмай не прадугледжана.
Мне здаецца, што вы проста рэкламуеце гэта казіно! Вы зарэгістраваліся тут спецыяльна, каб выкласці гэты скрыншот?
Трэба было дзеля прыстойнасці хаця б спачатку трохі пакамунікаваць. Лайкаў/дзіслайкаў паставіць і г.д.
вулкан вегас
Я думаю пытанні да праграмы
Як вы іх лавіце,лавіў толькі 5 сямёрак па дзвюх лініях 2 разы або сямёрку з трыма вілдамі.
І заўсёды адну лінію ставіць пры заносе ў гэтай гульні: на скрыншотах у ўсіх адна лінія, у мяне адзін раз таксама занесла, таксама па адной.