Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,361 Прагляд
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
І там і там ёсць рызыка.! Усё наша жыццё гэта рызыкоўная гульня.!😎
Сліць шмат розуму не трэба.! Не слівацца не спрабаваў.?😁
не
А бывала я падымаў з фрыспінаў з бездэпа да 300$ хацеў давесці да 500$ але зліваў(
ага )
Я адзін раз у гранд-казіно, як яно з’явілася, 1300$ падняў з 10$ бездэпа.! Паставіў на вывад, але вывад, як вы ведаеце, там трэба чакаць тыдзень.! Увогуле завёў назад і зліўся.!
Абідна, досадна, але ладна.!😖
я на стаўках вулкан бет калі яны бэздэпы давалі па 5к! наіграў 70к і паставіў на вывад так і не вывялі. І зліўся
Шкада.!
Згодзен ну а што рабіць ?!
Дзякуй) Аднак раскруціцца не ўдалося, пакатаў трохі ўсіх даўжнікоў з прагматика, аматика, релакса і тд, але нідзе не зьляпілася 😔 У выніку я пайшоў у космонавце мыць 5к бонус з промокода, аматик з’еў да 1к і настраляў да 13, бонус адмылся і 7к скасавалі, бо 6800 максіма́лка. Я проста сядзеў, слоты навалвалі, а я такі: ну неееет, неееет, родненькія, толькі не зараз, я ж не магу гэта вывесці… Спаліў ЕВху)) Але максімалка на вывад прыемна)
Стаўка ж нібыта 20 р, а не 10?
сапраўды лям выйграў ?!
За дзень гэта ўсё за адну сесію, у адзін дзень тры заносы 1000к+
то бок ты хочаш сказаць што ты 3 ляма падняў не хрэна сабе мне б хаця б 100к падняць (
зноў занос(
Дала трошкі.! Я багаты.!
Падвоіў выплату з фрыспінаў на глайдары (Эндорфина) 10 ліній і кузнечык з’явіўся з першага спіна. Усяго адзін спін.!!!
Sugar Glider Dice
Ды.! Па цвярозаму мала верагодна што я падняўся б.!!!
Магу зрабіць і ў лічку скінуць.!
Ты ёбан…ы бачу,не навічок а несеш хню!(
можа акаунт купіў адкуль ты ведаеш ?)
Не флудзь.!
БРО што за правайдэр?
Gamomat
АУФ АУФ АУФ