Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,173 Прагляду
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэта са гульні ўстала не ў бонусе, бонус лавіў па 300 з дробяззю, не памятаю дакладна але бонус даў 900 рублёў
Ну ты даеш Сава. Як я і казаў, ты дакладна прадаў душу дзьяволу 😁
Віншую !
Хачу пацікавіцца: у гэтым слоце бонус гуляе хоць нармальна, а то глядзіце што выходзіць
поймаў бонус на даволі добрай стаўцы
наступны бонус яшчэ большая стаўка, чым у першага
бонусныя фры-спіны х5 х15 не больш даюць. Бонус нейкі мёртвы, ці толькі ў мяне ён такі ?
мне вось не зразумела баланс і нейкі крывы скрын, быццам малявалі, ну можа я памыляюся
Баланс 34к, выйгрыш па 20р 28к. Што тут незразумела?
перад 34к семёрка гэта што
Хз, сам толькі звярнуў увагу, магу з асабістага кабінета паслаць гісторыю ставак
да гісторыю не трэба просто лічба 7 стала цікавая
Так, мы ўжо зразумелі, што майстар фоташопа ))) Баланс аднаго колеру, як і лічба 7 і скарачэнне “руб” таго ж колеру, астатнія лічбы іншага колеру
Глядзі
А што гэта стаўка 0 ? а выйгрыш 28179?
Гэта ў бонусе выпала, ты дурны што ці?
гэта так функцыя фрыспінаў адлюстроўваецца
, адно цікава колькі гэта г**но але бураниха выводзіць будзе 1 ці 2 гады
Блін паставіў дзве транзакцыі 14 і 8 , сказалі, што ў панядзелак першы вывад
Сумна, вядома, што па 50 капеек за спін, але ў мяне асабіста гэты твэрк толькі жрэ ўвесь час. Больш чым х200 у ім я не бачыў ..
😮 Мне самому адзін раз упала 12к па 5 рублёў, і то бонусныя з вывадам у 3к😮 каб не спіздзелі гэта ў бобе, здаецца (хаця мог і памыляцца)
Вы не супраць, што я ў ваш размову ўлезу, і пакажу, што мне гэты Слот насыпаў, год таму, стаўка нядуж вялікая 25 руб, але гэтыя попкі мяне здзівілі – 60к я забраў з гэтага слота пры стаўцы 25₽
Ну слот безумоўна можа. Але як я і казаў х200 і псітец максімум што было. Хаця круціў нямала спінаў. Пасля таго выпадку астыў і практычна не захожу. А ў цябе памнажэнні нядрэнныя )))
Я таксама ў яго ўжо не гуляю хоць і спінаў нямнога скруціў у яго . )))
Можа тады і ўбачым усю паляну ў ПлейБоя-Х …😌
Хто часцей выйграе – саварус) чуйка ад д’ябла), разводзячы па слотах, ведае, дзе забіраць буйны выйгрыш заўсёды, хутка і дываны разарве мегу, чакаць, відаць, нядоўга засталося, удачы)
Ты пытаўся пра відэа
.
Дзякуй за відос ) Зачотна
Атрымaў д’ябла гэта што датычыцца чуйкі .))![]()
Ёсць раздзел спецыяльны пра прапановы па паляпшэнню сайта. Табе туды з гэтым прапановай.
😁
Ёсць раздзел спецыяльны пра прапановы па паляпшэнню сайта. Табе туды з гэтым прапановай.
—————————————————————————————————————–
P.S. Усе падобнага кшталту паведамленні трэба размяшчаць у гэтай галіне. Та тэма выключна для саміх скрыншотаў.