Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,154 Прагляду
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Алёша. Ты не навічок і ведаеш, што абмяркоўваюцца скрыншоты толькі У ГЭТАЙ ветцы. За гэта мінус. Убачу каментар на гэтае паведамленне будзе зноў мінус.
Трошкі скрыншотаў пакажу, пацаны – такое раз бывае, ужо не паўтарыцца. Відэа не атрымалася зняць, не хапіла памяці на тэлефоне. Не атрымалася гэта зрабіць, але некаторыя скрыншоты яшчэ ўлезлі.
Віншую, выдатны вынік… Відаць, перайшоў на долары, а якая была стаўка – 120 долараў… Ну ты і круць!
Дэпазіт быў 150$ а гэта бонус злавіў па стаўцы 10$ За спін .
Гэта проста скрыны з адной бонускі. Накінула прыкладна 6,5К. навобмацак.
Віншавок! х650 па $10 вельмі нават))
Не, памыляешся – за бонускі 11357$ забраў я![]()
Зразумеў, вельмі рады за цябе… А-а «фарт» – гэта вялікая сіла!😉
PS. Бонус на 35ФС “тлусты” аказаўся. Няхай табе і далей шырока ўсміхаецца фортуна.
Так усё б нічога, ну цягнуць з вывадамі грошай па 1к$ – толькі ў дзень выводзяць, хоць ліміты 100К$. Прыдумляюць, што чарга, што шмат народу выводзіць
![]()
Медыя ад удзельнікаГалоўнае не зліць падчас чакання. Эх, колькі бабла я так згубіў.
Ну нас затрымкамі выводу не купіш на паіграць…)
Ведаем, ужо праходзілі, як у казіно пасля буйнага заносу.., калі адразу тармазяць з выплатамі, у надзеі што гульняр будзе гуляць і ўсё залье 😎
Але тут яны не на таго натрапілі. Я з прынцыпу выведу ўсё. І не сяду гуляць у гэта казіно, пакуль усе грошы не выведзеныя ад іх і не патрачу іх куды-небудзь. Яны дапусцілі памылку, што пачалі мне затрымліваць выплаты. Калі б вывелі адразу за дзень, то я б адназначна ўклаў ім яшчэ, а так яны мне выводзяць. Першы дзень 1к$ . Другі дзень 2к$ . Паглядзім, што сёння. Будзе.))) па правілах яны павінны вывесці сёння ўсю суму
Ну ты малайчына ўвогуле, праспансаваў людзям турнір на форуме… Хоць увесь выйгрыш яшчэ і не атрымаў 😃
выводзь жа ўжо
Ды ну?) Гэта ж толькі пачатак… я думаю хехе)))
вось цяпер дакладна пара. выводзь)
Усё ўсё, вывяла)
так хутка вывелі з ПФ?? звычайна марудзяць да апошняга мяне = ))) самае хуткае было, што я аж здзівіўся, за паўтара гадзіны вывелі, а так мінімум 4-5
Не, паставіла на вывад толькі, проста я мела на ўвазе, што не злілася, а вырашыла вывесці грошы) але мне не так доўга выводзяць, звычайна 1-2 гадзіны, а могуць і хутчэй
зразумеў, а то я думаў яны захварэлі = ))) і вырашылі хутка выводзіць грошы
учора 10000 вывялі за 4 гадзіны а 7000 за 3 гадзіны, і зліў 23000 за 1 гадзіну)
На сёння мне вывялі 6к$ яшчэ засталося 9100$ вывесці кожны дзень сталі 124 к руб вывядраць мне
пішу нагадваю асабе яны я іх там у чаце ўжо надакучыў
няводнага адмаўлення з моманту пачатку прыходу грошай мне на рахунак я не рабіў . І больш не гуляў у гэтым казіно ! Пакуль усё не вывядуць гуляць там не буду . Я вельмі прынцыповы ў гэтым плане . І з прычыны прынцыпу лудаманскую слабасць заглушаю ў сабе раз!
Sava – кідай іх у бізнес лепш – ну яго нахер – мой табе савет
Я частку грошай патрачу мне трэба 777кв дах новую зрабіць у крамы туды грошы і пойдуць . Дочку ў Кітай адпраўляю вучыцца на наступны семестр . Яна ва ўніверсітэце на інязе кітайскую вывучае .пражыванне ўзяў на сябе ўневер а харчаванне пералёт ужо з нас ! Так вось 150К ёй ужо даў на Кітай
на хер гэта казіно – лепш пашыры бізнес – проста спыніся і всё – гэта ж для сям’і будзе лепш