Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,147 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
І ў мяне ў 16 годзе ) напэўна гэта быў год катоў
а як ты гуляеш праз кліент або браўзэр з впн?
Праз кліент гуляю, я ж не Украіна і не Расія, а дзесьці пасярэдзіне )
абмяркоўваюць скрыншоты вось у гэтай тэме, у той не пішы. пакуль не выплацілі – марозяць верифікацыю, не магу прайсці, кажуць, што ў банкаўскай выпісцы няма майго адрасу але ён там ёсць, прычым па-англійску. і выплачваюць яны доўга прыкладна тыдзень мінімум пасля верифікацыі і толькі на банкаўскі рахунак
пздзец = ))) і варта гэтага?
Вось жа сцука. На апошнім барабане не паставіў НІЧОГА плять…
P.S. Ну на норм клаву хопіць )))
гэта так! зліў туды пасля 40к так больш не выскаквалі пробкі(
да клава ёсць Ахахаа гэта валялася на ложку лень было(
часта так раблю)
ну хз з 10 еўра паспрабаваць вывесці 1000 нават з мукамі я думаю гэта таго варта.
мне здаецца не вывесяць у выніку = ))) раз так доўга галаву ебуць
плюнь хутка і болей не пішы такой ерэсы)
= ))) тьфу тьфу тьфу
Дарэчы вельмі годнае буржуйскае казіно. Павер, тут табе не давядзецца чакаць і пісаць у розныя інстанцыі. Заносі !
шчас праверу паставіў на вывад 107 яшчэ і на LCB 50 спінаў купіў. можа там яшчэ падсыпае
На LCB спіны налічаць не адразу. Дзень-два давядзецца пачакаць. Калі гэта першы вывад,магут папрасіць дакументы. Але там стандарт і прычапляцца ні да чаго не будуць.
А так у сярэднім вывад літаральна пару гадзін. Па меншай меры, калі рахунак верыфікаваны. І тое не факт, што яе запросяць. А фрыспіны, калі памяць не падводзіць, даюцца ў Варлордс ад Нетента.
дакі ўжо загрузіў
Дарэчы не чакай ніякага пацвярджэння. Яно можа прыйсці з вялізнай затрымкай. Тут наш форум у гэтым плане будзе весялей. Перыядычна заходзь на сайт казіно, і там яны ўрэшце з’явяцца ў спецыяльным раздзеле.
Усе пытанні, выказыванні захаплення (незадаволенасці) па скрыншотах выйгрышаў, пажадана публікаваць у гэтай тэме.
А табе, Аляксей, павінна быць сорамна 😁 Пастаянны наведвальнік на форуме, а замусорваеш дзе папала.
Душэўна)))
ну мадэратар жа Марыя прасіла каб пісалі якое казіно, якая стаўка і які икс так што нічога не смяціў усё нармальна………
Ну так а ў самой бонусе як справы абставаліся ? Звычайна кідае дробязь ужо.
У бонусе выпала ўсяго тры вайлда, і плюсанула да 11К яшчэ каля сотні і ўсе… Праз спінаў пяць – дзесяць яшчэ выпала тры скатера, але выйгрыш быў мінімальны, потым зрабіў яшчэ спінаў дзесяць, але былі качэлі плюс-мінус 100 руб.
А што ў вас там за перапіска такая. Ёсць жа асобная ветка для гэтага. Вось гэта ! Тая толькі для скрыншотаў !
Я другі раз паўтараю. Абмеркаванні бонус-кодаў у ГЭТАЙ тэме !!! Та тэма ВЫКЛЮЧНА для скрыншотаў.
Зразумела