Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,139 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@luda010676 Калі за 20 гадоў толькі раз вгадала лік, напэўна падыход да прагнозаў не зусім дакладны або гэта апрыёры не твая гульня)
@misha55 ух трошкі больш стаўку ) але і так выдатна )
@luda010676
Учора прайшоўся па шэрагу рулетак, мінус 300$ – нічога не адгадваў, нават дзясяткі праміналі, неўдачлівая ад слова зусім гульня. Больш туды ні нагой, без найменшых нават шансаў, гуляў як хацеў і такія раскідкі на гэтым барабане. Лепш бы круціў скрыптовыя слоты, пераканаўся б, што там мне дакладна нічога рабіць.
@loud
Мэта была якраз злавіць бомбу х1000, а не спусьціць паўляма.
@loud
Мэта была менавіта злавіць бомбу х1000, а не зліць палову ляма.
@loud
Мэта была злавіць бомбу х1000, а не зліць кватэру ў чаканні бомбы.
@loud
Мэта была злавіць бомбу х1000, а не зліць кватэру ў чаканні бомбы.
@loud
Мэта была злавіць бомбу х1000 менавіта ў звычайнай бонусе, а не зліць кватэру.
@misha55
Гэта рэальна бомба 1 к выпала або дробнымі дабіла. Ніколі там такога не бачыў, там і ў бонусе, дзе яна павінна выпадаць, могуць пракатаць.
@pokerface Дружбан, віншую з заносам у Iron bank! І з астатнімі таксама стабільнымі па x100-200:)
@amernmes.Дык калі б х10000 -20т было б можна было павіншаваць)а так гэта не занос ,да нейкія грошы не гэта мы кожны дзень бачым такія выйгрышы.
/forums/topic/2-vyigryshnye-skrinshoty-skriny-igry-v-kazino/page/517/#post-989335
Ну ты разнёс казік, віншую, красавец👍
Апошнім часам як не зайду ў скрыншоты выйгрышаў, там пастаянна вісяць выйгрышы х100-х200.
Хлопцы, ну вы сур’ёзна?
У гэтым няма нічога цікавага і такое бачыць практычна любы гулец.
@misha55 Цяпер у мяне таксама будзе мэта злавіць гэтую бомбу. Бо я ўжо злавіла ў коинах у Endorphina манетку “ULTRA”! Класна!!! Я таксама мела мэту злавіць гэтую Ультру😁
@lana888 адзін раз была ў мяне ультра🤦🏼♀️ у слоце ад Эндорфіна Argonauts на буі бонус мыла, а максавы вывад быў 1500 – вось гэта была крыўда
па 50 р. cyber bonanza
@h00ya мае віншаванні 🎉
@h00ya
Красава!!З запытам толькібы вывелі!
@dvk12 (dvk12)
х900 у гэтым слоце тандэра лічы максімалка)
Ніколі ў ім больш х100 не бачыў.
@misha55 во-во, я амаль усе beats-слоты гуляю, у іх максы ў самы лепшы дзень x200x300, а тут проста я думаў спачатку нешта нерэальнае, калі ён хацеў на першых спінах яшчэ і рэтрыггер паставіць, але не паставіў.
@dvk12
Не, ну грыфон і цэрбэр рэальна могуць даць ікс некалькіх тысяч, але гэты слот – мегаскам. Табе вельмі пашанцавала.
У грыфоне раздражняе скрыпт, калі тры вілды х5 могуць 5-6 спінаў на 5-м барабане тусавацца без выйгрышаў. Занадта адкрыты скрыпт.
@misha55 у Тандэра ёсць праблема, калі вілды што ў pyramyth, што вось у некаторых beast слотах, пачынаюць так плаўна сыходзіць або тусіць на апошніх барабанах, гэта проста дзіка бесіць, асабліва калі іксы набіў.
@dvk12
Так, дарэчы. у пирамyth такое літаральна нядаўна было ў турніры ў анліме.
На 3-ім спіне выпала 5 жукоў, 1 спін сыграў на х400 і 2 проста пустыя. Ну як такое можа быць? Яўны скрыпт)
@misha55 а ты як хацеў, каб усе 5 жукоў у лінію сталі і топавы сімвал выпаў😂 Відавочны скрыпт…. Як і ўсе слоты ва ўсіх правайдэраў 😏 Колькі кручу слоты, толькі адзін раз за ўсю гісторыю гульні х5к упаў у Book of legasy па 20 рублёў 🤣 Ну Wish master ад нетэнта х4к, таксама па 20 р…. 🤣 На вялікія стаўкі трошкі ссыкліва ставіць…. Відавочна скрыпт будзе не на карысць майго балансу 😁
@bugulma83 ну чым стаўка меншая тым x прасцей забраць, калі стаўка большая тым радзей выпадзе, гэта на прыкладзе нават той жа диванкі, што па 20 рублёў забиралі значна часцей чым напрыклад 100 або болей рублёў стаўкі.