Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,084 Адказу
|
585,377 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А ты не мадэратар ли часам на суседнім форуме ? У цябе што ? Увогуле мозгі адсахлі ? Адразу спасылку нельга паставіць ?
🔗
Набяруць па аб’явах 😁
ну ты праз попу ў мадэры спрабуеш залезці відаць,на форумах рухавікі розныя калі ты не ў курсе і правілы,
Каго табе там відаць ? Я якраз у курсе. А ты нават не ў курсе правілаў правапісання. Ды каму там ужо пра больш складаныя правілы гаварыць. На гэтым завяршаю дыялог.
Усе маладцы. Але танунах асабліва. Выпісаў яму бал.
ты нейкі здзекун
Ну што, пацаны, паспрабую затащыць, калі ўчора не прабухаў)) http://www.picshare.ru/view/8960637/ увогуле ўставіць малюнак не змог((( там білеты на PartyPoker на 16.50 і 5.50
дзе ўзяў?
хутчэй за ўсё клік карта, мне зараз таксама на 5,50 білет выпаў
а дзе ўвогуле гэтая клік-карта знаходзіцца? якая спасылка?
У покер-кліенце. У ўкладцы “Promotions”.
дзякуй
А што там у kingbilly трэба падцвярджаць за 5 спінаў? Адкуль акцыя? а то яны зноў правілы заднім чыслом прыдумаюць… спасылку не памешала б/ Я так мяркую, гэта бонус за рэгу? Так і трэба пісаць…
Гэта для новых, маецца на ўвазе пацвярджэнне пошты.
Так гэта стары бездеп тады….
у мяне даўно быў пацверджаны акаунт, былі дэпы, звярнуўся ў лайв-чат, далі 5 спінаў, яны гэтае пісьмо сёння прыслалі
Мабыць па рассылцы.
Я даўні гулец , былі дэпы, выплатаў не было, але мне сказалі што ваш аккаунт даўно пацверджаны, а гэта акцыя для новых.
гэта відаць тока для дебілаў-Гэты бонус даступны толькі гульцам, якія атрымалі ліст з гэтым промакодам.😔
аналагічна. папугайскі саппорт увесь час твердзіць пгааавилла, пгаааавилла 😁 а яны гэтыя “правілы” на каленцы заднім лікам перапішуць толькі ў дарогу. у саппорта сем пятніц на тыдзень. робяць гэта як дыхаюць 😁
Вегас Аўтаматы – выкарыстана максімальная колькасць актывацый
Я паспеў але адзін хрэн зліў ))
а ў якой версіі фрыспіны?
Упс
У новай
Таварышы, ну вось скажыце, на міласць: навошта вы публікуеце жлобскія шлак-акцыі Риобета ў бездэпах?!
Яны ўжо даўно не бездэпы. Там деп за суткі патрэбны!